Uykusuz

Uykusuz

Son dakika Uykusuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uykusuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uykusuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uykusuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uykusuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 900 uykusuz haberi bulunmuştur. Tüm uykusuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dökülen saçlara, uykusuz gözlere 1 günde müdahale ediyor - Bardak bardak içince faydası artıyor
Dökülen saçlara, uykusuz gözlere 1 günde müdahale ediyor - Bardak bardak içince faydası artıyor İnsan sağlığına iyi geldiği su götürmez bir gerçek olan sağlıklı besinler bir araya geldiklerinde faydaları kat kat artıyor. İlaç ya da takviye gıda almaya bile gerek bırakmıyor.
22.04.2024 Yaşam
Polisten vatandaşlara bayram uyarısı
Polisten vatandaşlara bayram uyarısı Adana’da bayram sonrası artan trafik yoğunluğu sebebiyle polis vatandaşlara uyarıda bulundu.
13.04.2024 Adana
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Muş’ta yarım asırdır ekmeğini fırından çıkarıyor! "Eleman yetiştiremiyoruz"
Muş’ta yarım asırdır ekmeğini fırından çıkarıyor! "Eleman yetiştiremiyoruz" Muş’ta yarım asırdır ekmeğini fırından çıkaran 68 yaşındaki Hasan Erdem, ilerleyen yaşına rağmen halen fırının başında ekmek pişirerek mesleğini ilk günkü aşkla yapıyor.
22.03.2024 Gündem
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz Aday olduktan hemen sonra yaptırdığı ankette 2 puan geride olduğunu belirten AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şuan biz 1,5 puan öndeyiz. Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle" dedi. "İstanbul'daki heyecanı, coşkuyu gittiğim her yerde görüyorum" diye Kurum, 'mevcut yönetimin kendisini dağların tepesinde gördüğünü' ifade etti.
31.01.2024 Gündem
Göz Seğirmesi Nasıl Geçer? Göz Seğirmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Göz Seğirmesi Nasıl Geçer? Göz Seğirmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Göz seğirmesi, insanların günlük olarak pek çok insan tarafından sıkça yaşanan bir durumdur. Özellikle de gün içinde uykusuz kalma ya da bilgisayara çok bakma gibi durumlarda göz seğirmesi yaşanabilir. Göz seğirmesi ise, gözün üzerinde yer alan kaslarda ortaya çıkan bir spazm durumudur.
2.01.2024 Sağlık
Şehirlerarası otobüslerde yeni dönem! Uygulamaya girdi
Şehirlerarası otobüslerde yeni dönem! Uygulamaya girdi 1 Ocak itibariyle şehirlerarası yolcu otobüslerinde yeni dönem başladı. Son dönemde yaşanan otobüs kazalarının önlenmesi amacıyla kısa adı U-ETDS olan Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi bugünden itibaren zorunlu hale geldi. Yeni sistemle, şehirlerarası yolcu otobüslerinde aracın hızı, şoförün dinlenip dinlenmediği, yolcularla ilgili birçok bilgi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından adım adım takip edilecek.
1.01.2024 Ekonomi
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti Van depreminde yıkılan Bayram Oteli'nden son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan acı olaya ilişkin anısını paylaştı. Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depreme yaklanan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, DHA muhabirlerinin de yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nden son anda ayrıldığını söyledi. Yıkılan otelden yer ayırttığını ancak geç döndüğü için odasının başkasına verildiğini söyleyen Prof. Dr. Ercan, "Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; ben de tıpkı Japon bilim insanı gibi ölen bir Türk bilim insanı olacaktım. Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.
9.11.2023 Gündem
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar...
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar... Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve Beşiktaş'a transferi olay yaratan eski Milli futbolcu Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gönül, Beşiktaş'a transfer sürecinden Fenerbahçe'ye geri dönüşüne kadar birçok konuya değindi.
2.11.2023 Fenerbahçe
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Cildi tehdit eden 8 sinsi düşman! Dikkat edilmediği takdirde kırışıklığa yol açıyor
Cildi tehdit eden 8 sinsi düşman! Dikkat edilmediği takdirde kırışıklığa yol açıyor Güzelliğin sırrı, yalnızca cilt derinlerinde saklı değildir; aslında, gizli düşmanlar da güzellik oyununu bozmak için sinsi bir şekilde beklemektedir. Güneşin kışkırtıcı ışıkları, sigaranın gizemli dumanı, stresin acımasız eli ve fast food'un cazibesi gibi tehlikeli etmenler, cildimizi tehdit eden sinsi düşmanlardır. Her gün, modern hayatın hızlı temposunda cildimiz, dış etkenler ve zararlı alışkanlıklarla başa çıkmak zorundadır. Ancak, cildimiz, güzellik ve gençlik bahçemizin en değerli çiçeği olarak bize verdiği özeni hak ediyor.
4.09.2023 Sağlık
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı'
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı' Şişli'de Akaryakıt istasyonu çalışanı 19 yaşındaki Ali Kemal Şimşek, 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldü. Saldırı sonrası kendisini dövenlerden şikayetçi olmayan Şimşek o gece yaşananları anlattı.
2.07.2023 Yaşam
Uykusuzlukta dünya rekoru kırdı! Yan etkileri şaşırttı etkisi yıllarca sürdü...
Uykusuzlukta dünya rekoru kırdı! Yan etkileri şaşırttı etkisi yıllarca sürdü... Uykusuzluk deneyi ile dünya rekoru kırdılar, şaşırtan yan etkileri yıllarca sürdü. İki gencin aklına bir okul projesi fikri geldi. Gençler uyanık kalma konusunda dünya rekorunu kırmak istediklerine karar verdi.
13.04.2023 Dünya
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Ramazan Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşların emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.
13.04.2023 Gündem
Ormanlık alanda buldukları yavru ayıyı evlerinde besliyorlar
Ormanlık alanda buldukları yavru ayıyı evlerinde besliyorlar Gümüşhane’de yaşayan Okan Berker dağlık alanda gezinti yaptığı sırada bulduğu yavru ayıya bebek bezi bağlayarak evinde beslemeye başladı, ‘Yogi’ ismini verdiği yavru ayı evin maskotu oldu.    
2.04.2023 Yaşam
Bakan Nebati: Köpek balıklarıyla uğraşa uğraşa işlerimizi toparlıyoruz
Bakan Nebati: Köpek balıklarıyla uğraşa uğraşa işlerimizi toparlıyoruz Ümraniye'de depremzede ailelere yönelik düzenlenen iftar programında konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Bırakın birileri desin ki 'bu adam sahada kaybolmuş', birileri desin ki Nemo'yu arıyorum. Ama bilsinler ki kayıp Nemo'nun bile bir aşkı var. Annesine kavuşmak için köpek balıklarıyla uğraşıp hedefine ulaştı. İşte biz de köpek balıklarıyla uğraşa uğraşa ama vatandaşlarımızın gözyaşlarına ortak olarak, kardeşlik hukukunu zedelenmeden, elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyarak çok şükür hızlı bir sürede işlerimizi toparlıyoruz" dedi.
1.04.2023 Ekonomi
Diyabete neden oluyor! Bu belirtiler varsa hemen doktora başvurun
Diyabete neden oluyor! Bu belirtiler varsa hemen doktora başvurun Dünya genelinde obezite hızla artıyor. Sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam şekli kişinin kilo almasına neden olurken, fazla kilo da pek çok hastalığa zemin hazırlıyor. Diyabet de kilo artışı ile birlikte hızla yayılıyor. Prof. Dr. Sinan Çağlayan özellikle kilo problemi olanları uyararak hastalığın yavaş seyrettiğini ancak hızla tedavi edilmesi gerektiğini açıkladı.
19.03.2023 Sağlık
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 43 bin 556 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
22.02.2023 Gündem
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor!
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin ardından, birçok uzman İstanbul depremi için uyarıda bulundu. Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı programda, İstanbul depreminde kaç kişinin hayatını kaybedeceğiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu Doğa Rutkay ise Naci Görür'e yönelik sitemkâr bir paylaşımda bulundu.
15.02.2023 Magazin
Doğa Rutkay: Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün
Doğa Rutkay: Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası paylaşım yapan Doğa Rutkay, "Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün" dedi.
9.02.2023 Magazin
112 ekibi, hasar gören binada çalışıyor
112 ekibi, hasar gören binada çalışıyor Kahramanmaraş'taki ikinci depremde, duvarlarında çatlak oluşan ve asma tavanları çöken 112 Acil Çağrı Merkezi binasında görevli personel, risk alarak ihbarlara cevap veriyor. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan, "Bizim uykusuz ya da aç kalmamız hiç önemli değil. Bir canın kurtarılması, her şeyden çok daha önemli" dedi.
8.02.2023 Gündem
Uykusuz Dergisi neden kapandı? Uykusuz Dergisi son kapak! Uykusuz Dergisi ilk ne zaman çıktı, nasıl kuruldu?
Uykusuz Dergisi neden kapandı? Uykusuz Dergisi son kapak! Uykusuz Dergisi ilk ne zaman çıktı, nasıl kuruldu? Uykusuz Dergisi kapandı mı, Uykusuz Dergisi neden kapandı, ilk ne zaman çıktı? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Mizah dergisi Uykusuz, bugün son sayısının çıkacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kurulduğu günden bugüne dergimize emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ederiz. Hoşçakalın" denildi. İşte Uykusuz Dergisi hakkında merak edilenler…
25.01.2023 Kültür Sanat
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar!
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar! Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Türkan karakteri ile herkesin gönlünde taht kuran oyuncu Özgü Kaya, bu hafta sevilen şef Arda Türkmen’in mutfağına konuk oldu. Çekimler sonrası Set Ekstra programından Asiye Acar’ın sorularını cevaplayan ikili samimi açıklamalarda bulundu.
16.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Uykusuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uykusuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.