Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Bige Önal, Aras Bulut İynemli çiftinden kötü haber! İkinci şans da olmadı
Bige Önal, Aras Bulut İynemli çiftinden kötü haber! İkinci şans da olmadı Oyuncu Bige Önal, yedi yıldır aşk yaşadığı Aras Bulut İynemli ile önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşamıştı. Aşklarına bir şans daha verme kararı alan ikili, geçtiğimiz haftalarda ilişkiyi sonlandırdı. Etiler’de objektiflere yansıyan Bige Önal'a, "Kaç senelik en yakın arkadaşım" dediği Aras Bulut'la ayrılık nedeni soruldu.
6.01.2023 Magazin
İrem Derici ve Cem Belevi'den hayranlarını üzen haber! Valiz kaybolunca...
İrem Derici ve Cem Belevi'den hayranlarını üzen haber! Valiz kaybolunca... İrem Derici (35) ile Cem Belevi (34), Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da Derici'nin doğum gününü kutlamıştı. Önceki gün Instagram'da aşk fotoğrafları da paylaşan şarkıcı çift, tatil dönüşünde uçaktan indikten sonra kaybolan valiz yüzünden ilişkilerini bitirdi. İşte sürpriz ayrılığın perde arkası...
25.03.2022 Magazin