Üniversiteler ne zaman açılıyor, 2023-2023 üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite açılış tarihi…
Üniversiteler ne zaman açılıyor, 2023-2023 üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite açılış tarihi… Üniversiteler ne zaman açılacak, 2023-2024 ÖSYM üniversitelerin açılış tarihi ne? Üniversitelerin ders başı yapacağı tarih özellikle üniversiteye yeni girecek öğrenciler tarafından merak ediliyor. Yaz tatili nedeniyle kapalı olan üniversitelerin ne zaman açılacağı, kayıtların ne zaman başlayacağı şimdiden sorgulanmaya başlandı. Peki, Üniversiteler ne zaman açılıyor, 2023-2023 üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerin açılış takvimi açıklandı mı?
19.07.2023 Eğitim
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı?
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitime geçilecek mi? YÖK Başkanı Erol Özvar, nisan ayında üniversitelerde yüz yüze eğitimin yeniden başlatılabileceğine ilişkin bir açıklama yaptı. Deprem bölgesindeki üniversitelerdeki hasarın tespit edilmesi ve gerekli onarımların yapılması gerektiğinden Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ağır yıkıma neden olan deprem dolasıyla eğitime ara verilmişti. YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini aktardı. İşte Üniversitelerin açılış tarihi ve yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusu hakkında merak edilenler…
14.03.2023 Eğitim
YÖK'ten son dakika açıklaması! Üniversiteler ne zaman açılacak? Tarih belli oldu!
YÖK'ten son dakika açıklaması! Üniversiteler ne zaman açılacak? Tarih belli oldu! YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili açıklama yaptı. YÖK "Üniversitelerimizin eğitim öğretim takvimlerini 1 Ekim 2020 tarihi sonrasında başlayacak şekilde planlamaları istenmiştir. Salgının bölgesel ve yerel seyrine göre farklı programlar için yapılacak olan uygulamalara yönelik hususlarda üniversitelerimizin ilgili kurulları karar verecektir" açıklaması yaptı.
13.08.2020 Eğitim
Üniversitelerin açılacağı tarih belli oldu!
Üniversitelerin açılacağı tarih belli oldu! Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren 'Üniversiteler ne zaman açılacak' sorusu yanıt buldu. Corona virüs tedbirleri nedeniyle mart ayından itibaren kapalı olan üniversitelerin hangi tarihte açılacağına dair araştırmalarını sürdüren öğrencilerin merakla beklediği o sorunun yanıtı belli oldu. YÖK'ten açıklama geldi. Peki üniversiteler hangi tarihte açılacak? İşte yanıtı...
5.05.2020 Eğitim