United Biscuits

United Biscuits

Son dakika United Biscuits haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan United Biscuits ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını United Biscuits haber sayfamızda bulabilirsiniz.

United Biscuits

haberleri sayfasında son dakika yaşanan united biscuits gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 united biscuits haberi bulunmuştur. Tüm united biscuits haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zenginler artık daha zengin
Zenginler artık daha zengin Forbes Türkiye ‘En Zengin 100 Türk’ listesini açıkladı. Listeye göre en zengin Türkler’in 2016’da 94.7 milyar dolar olan serveti bu yıl 102.9 milyar dolara yükseldi. Listeye bu yıl 9 yeni Türk girdi.
2.03.2017 Ekonomi
Yıldız Holding, Delacre'yi İtalyan Ferrero'ya satıyor
Yıldız Holding, Delacre'yi İtalyan Ferrero'ya satıyor İtalyan Ferrero, Yıldız Holding'in sahibi olduğu United Biscuit'e ait Delacre şirketinin satın almaya hazırlanıyor. Ferrero, hisse alımının Aralık ayında tamamlanabileceğini açıkladı
28.11.2016 Ekonomi
Ülker, bisküvi şirketi Delacre'i Nutella'nın sahibi Ferrero'ya satıyor
Ülker, bisküvi şirketi Delacre'i Nutella'nın sahibi Ferrero'ya satıyor United Biscuit'i 3 milyar dolara satın alan Ülker, dev şirket içinde operasyona başladı.
4.11.2016 Ekonomi
Türkiye’nin yatırım elçisiyiz, gitmiyoruz
Türkiye’nin yatırım elçisiyiz, gitmiyoruz HSBC Türkiye Genel Müdürü Selim Kervancı, bankanın Türkiye’den gitmeyeceğini belirterek, “Ülker’in United Biscuits’i alması için fikir vermiş, danışmanlığını yapmış, finansmanını yapmış banka biziz. Bu alanlara odaklanmak istiyoruz. Kısacası biz Türkiye’nin yatırım elçisiyiz” dedi
3.10.2016 Ekonomi
Ülker Londra'da halka açılacak
Ülker Londra'da halka açılacak Markalarını ‘pladis’ çatısı altında toplayan Yıldız Holding, 3 yıl içinde Londra’da halka arz planlıyor
5.09.2016 Ekonomi
Türkiye’ye 5 milyar lira yatırım sözü
Türkiye’ye 5 milyar lira yatırım sözü Ülker, Godiva ve United Biscuits ile 4 milyar tüketiciye hitap eden Yıldız Holding, bu markaların çatı şirketi olan pladis’i global rekabete Türkiye’de hazırlayacak. Türkiye’de 5 milyar lirayla gıda sektörünün en büyük yatırımına imza atılacak.
4.09.2016 Ekonomi
Ülker, Çin’de kitaplara girdi
Ülker, Çin’de kitaplara girdi Son dönemin parlayan yıldızı; Yıldız Holding’in bu başarı hikayesi Çin'de ders kitaplarına girdi...
22.08.2016 Ekonomi
Türk işadamına 'Alın bu tesisi diriltin' teklifi
Türk işadamına 'Alın bu tesisi diriltin' teklifi KCOM adlı döneminin en önemli sanayi tesislerinden birini gezen Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Türk işadamı Mücahit İngenç’e “Alın ve bu tesisi tekrar diriltin” dedi.
22.08.2016 Ekonomi
Çikolata devi markete giriyor
Çikolata devi markete giriyor Pladis’in Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya CEO’su Mehmet Tütüncü, bölgeye bu yıl için 322 milyon TL yatırım planladıklarını en büyük payı 190 milyon lirayla Türkiye’nin alacağını söyledi
21.06.2016 Ekonomi
Tüm dünyaya her lokmada mutluluk
Tüm dünyaya her lokmada mutluluk Yıldız Holding, Ülker’le başlattığı ‘mutluluk yolculuğunu’ Pladis markasıyla dünyaya yaymaya hazırlanıyor. 5.2 milyar dolarlık ciroya sahip şirketin hedefi bisküvi ve atıştırmalıkta dünyada lider olmak. Sloganı ‘Tüm dünyaya her lokmada mutluluk’.
20.06.2016 Ekonomi
Pladis’i Londra’da halka arz edecek
Pladis’i Londra’da halka arz edecek Yıldız Holding, uluslararası piyasalar ve yatırımcılara daha yakın olabilmek için Londra merkezli kurduğu Pladis şirketi ile uluslararası pazarda rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Pladis, 3-4 yıl içerisinde Londra’da halka açılacak.
8.06.2016 Ekonomi
Murat Ülker: Sürprizlerim olacak
Murat Ülker: Sürprizlerim olacak Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı 2016 yılının ilk yarısında 2 -3 sürpriz açıklayacaklarını ifade etti...
9.03.2016 Ekonomi
Çöpçatandı evlendi
Çöpçatandı evlendi Şirket evlilikleri uzmanı olan Ünlü&Co., bu kez kendi nikah masasına oturdu. 18 milyar sterlinlik fonla sağlıktaki gelişmeleri destekleyen Wellcome Trust Vakfı, şirkete % 9.9 hisseyle ortak oldu.
15.02.2016 Ekonomi
Nasipse ‘Ülker’imizi globale tercüme ettik
Nasipse ‘Ülker’imizi globale tercüme ettik Yıldız Holding, çikolata ve bisküvi markalarını tek şirket altında topladı. Murat Ülker, “Godiva, DeMet’s, United Biscuits ve Ülker’i Pladis çatısı altında topluyoruz. Nasipse Ülker’i globale tercüme ediyoruz” dedi. Pladis ismi, Ülker anlamına gelen Pleiades takım yıldızından ilham alıyor
16.01.2016 Ekonomi
Diyet bitti artık şirket satmayız
Diyet bitti artık şirket satmayız Yıldız Holding 2016 ve 2017’de en ağır sabit yatırımlarını yapıp istihdamını artıracak. İcradan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Karakaş, “Bizi 2022’ye kadar taşıyacak kapasite yatırımlarını yapacağız. Diyet dönemini de atlattık daha fazla şirket satmayı planlamıyoruz” dedi.
14.01.2016 Ekonomi
Ülker tarihindeki en büyük kapasite yatırımı
Ülker tarihindeki en büyük kapasite yatırımı Ülker'in çatı şirketi Yıldız Holding 2016 ve 2017 yıllarında Türkiye, İngiltere ve ABD'de kapasite artışına dönük yatırım planlıyor. Yatırım tutarı 1,6 milyar lirayı aşacak.
14.01.2016 Ekonomi
Efsane artık Samuraylar’ın
Efsane artık Samuraylar’ın Yıldız Holding, Cola Turka ve 69 yıllık Çamlıca markalarının da sahibi 3 şirketini Japon Dydo DRINCO’ya sattı
26.09.2015 Ekonomi
Ülker ve Boyner’den 80 milyon euroluk satış
Ülker ve Boyner’den 80 milyon euroluk satış Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.
14.08.2015 Ekonomi
Ülker ve Boyner’den 80 milyon euroluk satış!
Ülker ve Boyner’den 80 milyon euroluk satış! Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.
13.08.2015 Ekonomi
Ülker'den dev satış!
Ülker'den dev satış! Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor...
23.06.2015 Ekonomi
Ülker, United ile ikinci sırayı aldı, Hollande ile buluştu!
Ülker, United ile ikinci sırayı aldı, Hollande ile buluştu! Fransa Ticaret Müşavirliği (Business France) tarafından düzenlenen ve Fransa’da yatırımları bulunan uluslararası şirketlerin yöneticilerini Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Fransa Başbakanı Manuel Valls ile bir araya getiren Stratejik Cazibe Konseyi Paris’te toplandı.
17.06.2015 Ekonomi
Türkiye'den sadece o şirket davet edildi!
Türkiye'den sadece o şirket davet edildi! Türkiye’den davet edilen tek şirket olan Yıldız Holding, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın da katılımı ile Paris’te gerçekleşen toplantıda global sektör oyuncuları ile ülkeler arası işbirliğinin önemini konuştu
17.06.2015 Ekonomi
3 milyar dolara aldı ‘yılın en iyisi’ oldu
3 milyar dolara aldı ‘yılın en iyisi’ oldu Uluslararası iş ve finans dünyasının önde gelen dergisi EMEA Finance, her yıl yayınladığı EMEA Finance Ödülleri listesinin 2014 yılı sonuçlarını açıkladı...
5.06.2015 Ekonomi
Hızına yetişilmiyor!
Hızına yetişilmiyor! Ak Gıda’yı Fransız Lactalis’e satan Yıldız Holding, hemen ardından Alman Ecker-Granini ile ortak olduğu şirketi aldı, Ülker Golf’de ise kontrolü Ice Cream Investment’a devrediyor.
6.05.2015 Ekonomi
Murat Ülker şirkette o kelimeyi yasakladı
Murat Ülker şirkette o kelimeyi yasakladı Satın aldığı global markalarla dünyanın 3...
18.03.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

United Biscuits ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki united biscuits haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.