Umut Akyürek

Umut Akyürek

Son dakika Umut Akyürek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umut Akyürek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umut Akyürek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umut Akyürek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umut akyürek gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 umut akyürek haberi bulunmuştur. Tüm umut akyürek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü?
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü? Usta sanatçı Çetin Körükçü 75 yaşında hayatını kaybetti. Körükçü'nün vefat haberini şarkıcı Umut Akyürek duyurdu. Peki, Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında
16.01.2024 Gündem
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Yerli Angelina Jolie Umut Akyürek son yaptırdığı estetikle şaşırttı
Yerli Angelina Jolie Umut Akyürek son yaptırdığı estetikle şaşırttı Oktay Ertuğrul İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Daha sonra TRT sınavlarına girmiş TRT sanatçısı olmuştur. 2007 yılında Lirik ve 2013 yılında Sır isimli albümleri müzik piyasasındaki yerini almıştır.
29.11.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Niran Ünsal'ın acı günü: Ah oğlum, can kardeşim enkazdan çıkarıldı
Niran Ünsal'ın acı günü: Ah oğlum, can kardeşim enkazdan çıkarıldı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 'Can kardeşim' dediği arkadaşının vefat ettiğini öğrenen Niran Ünsal da acı haberi takipçileri ile paylaştı.
9.02.2023 Magazin
Umut Akyürek: 1999 depreminden 10 kat daha şiddetliydi
Umut Akyürek: 1999 depreminden 10 kat daha şiddetliydi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 şehri etkileyen 7.7'lik depremde hayatını kaybedenlerin sayısı çoğalıyor. Umut Akyürek, depremi eşi ve kızıyla birlikte gittiği Adana'da yaşadı.
9.02.2023 Magazin
Umut Akyürek, Aleyna Tilki'ye tepki gösterdi!
Umut Akyürek, Aleyna Tilki'ye tepki gösterdi! Kariyerini yurt dışında sürdüren Aleyna Tilki burada çalışmalarına devam ediyor. Tilki, son olarak sosyal medya hesabından Londra'da fotoğraf çekimlerinde olduğunu söyledi ve iç çamaşırlı fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Genç şarkıcının paylaşımına, Türk Sanat Müziği şarkıcısı Umut Akyürek'ten tepki geldi.
2.11.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı 'dudakları estetik' iddialarına 17 yaşındaki fotoğrafı ile son noktayı koydu!
Ünlü şarkıcı 'dudakları estetik' iddialarına 17 yaşındaki fotoğrafı ile son noktayı koydu! Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, yıllar önce çekilen fotoğrafını 'Daha 17' notu ile paylaştı, iddialara nokta koydu.
10.09.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Yerli Angelina Jolie Umut Akyürek'in son hali şaşırttı! Hayranlarını ikiye böldü!
Yerli Angelina Jolie Umut Akyürek'in son hali şaşırttı! Hayranlarını ikiye böldü! Yerli Angelina olarak anılan Umut Akyürek estetiği abartınca değişimi hayranlarını ikiye böldü. 48 yaşındaki Umut Akyürek'in sahnelere ilk çıktığı yıllardan bu yana değişimi görenleri 'yok artık' dedirtiyor. İşte 'Yerli Angelina Jolie' lakaplı Umut Akyürek'in son hali...
17.11.2021 Magazin
Umut Akyürek kızının tedavi gördüğünü açıkladı
Umut Akyürek kızının tedavi gördüğünü açıkladı Sanatçı Umut Akyürek, kızı hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme yerleşti. 2. Sayfa adlı programa konuk olan Akyürek, Kızının hiperaktivite tedavisi görmeye başladığını belirtti.
10.11.2021 Ana Sayfa
Umut Akyürek hastanelik oldu!
Umut Akyürek hastanelik oldu! Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, evinde talihsiz bir kaza geçirdi. "Omzumun üzerine çok şiddetli düştüm ve iki yerde kırık tespit edildi. Hakikaten çok zor, çok sancılı bir süreç yaşadım" diyen 47 yaşındaki Akyürek, bugün ameliyat oldu.
17.06.2021 Magazin
Umut Akyürek'in acı günü!
Umut Akyürek'in acı günü! Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek'in babası vefat etti.
19.01.2021 Magazin
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi...
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'yle ilgili Twitter hesabından paylaştığı video klipte, sözü ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser gündem oldu. Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser birçok farklı dilde seslendirildi. Peki, Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in hayatı hakkında merak edilenler...
22.07.2020 Gündem
"Evlense de kurtulsak"
"Evlense de kurtulsak" Önceki gün Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına katılan şarkıcı Umut Akyürek'in, kızından söz açılınca, "Bazen diyorum ki, bir an önce büyüse de hayırlısıyla bir koca bulsa da aklını başına alsa, biz de bundan kurtulsak" şeklindeki esprili sözleri gündem oldu.
15.02.2019 Magazin
Umut Akyürek: Kızımızı her an kontrol ediyoruz
Umut Akyürek: Kızımızı her an kontrol ediyoruz Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına sanatçı Umut Akyürek konuk oldu.
13.02.2019 Magazin
Farkındalık oluşturdum
Farkındalık oluşturdum İşrak By Zancel firmasının sonbahar-kış koleksiyonu önceki gün Fuat Paşa Yalısı’nda tanıtıldı. Tanıtımda şarkıcı Umut Akyürek, Sema Şimşek ve Fatoş Kabasakal gibi isimler görev aldı.
6.09.2018 Magazin
1,5 ayda bu hale geldi! 'Aynaya bakamıyorum'
1,5 ayda bu hale geldi! 'Aynaya bakamıyorum' Antalya’da dişlerini beyaz bir görünüme kavuşturmak için kaplama kararı alan 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Sunay Öztürk, işlem sonrası azı dişiyle başlayıp tüm dişlerini saran ağrılarını dindirmek için 1,5 ayda tüm dişlerini çektirdi. Buna rağmen ağrıları bir türlü dinmek bilmeyen Öztürk’e son olarak halk arasında ‘delirten hastalık’ diye bilinen ‘trigeminal nevralji’ teşhisi konuldu.
31.05.2018 Yaşam
Dişçiye dava açacağım
Dişçiye dava açacağım Diş tedavisi sonrası ‘delirten hastalık’ veya ‘intihar hastalığı’ olarak da bilinen ‘trigeminal nevralji’ teşhisi konulan şarkıcı Umut Akyürek önceki gün diş doktoruna dava açacağını açıkladı
12.04.2018 Magazin
Zahide Yetiş canlı yayında pot kırdı!
Zahide Yetiş canlı yayında pot kırdı! Sunucu Zahide Yetiş, canlı yayında delirten hastalığa yakalanan sanatçıyı karıştırdı
12.04.2018 Magazin
Umut Akyürek’i delirten hastalık!
Umut Akyürek’i delirten hastalık! Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek’e ‘delirten hastalık’ veya ‘intihar hastalığı’ olarak da bilinen Trigeminal Nevralji teşhisi konuldu.
10.04.2018 Magazin
Umut Akyürek'e delirten hastalık teşhisi konuldu
Umut Akyürek'e delirten hastalık teşhisi konuldu Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek'e 'delirten hastalık' olarak da bilinen trigeminal nevralji teşhisi konulduğunu duyurdu.
10.04.2018 Magazin
Tebessüm etti
Tebessüm etti Emel Sayın, önceki akşam Şişli Günay Restaurant’ta sahne aldı.
28.01.2018 Magazin
Döveyim mi?
Döveyim mi? Şarkıcı Umut Akyürek, 12 yaşındaki kızı Melek Bal’la çekilmiş fotoğrafını Instagram’da paylaştı.
16.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Umut Akyürek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umut akyürek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.