Umuda Yolculuk

Umuda Yolculuk

Son dakika umuda yolculuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan umuda yolculuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını umuda yolculuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umuda Yolculuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umuda yolculuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 umuda yolculuk haberi bulunmuştur. Tüm umuda yolculuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
Aksungur İHA devreye girdi! İlk kez deprem bölgesinde uygulandı
Aksungur İHA devreye girdi! İlk kez deprem bölgesinde uygulandı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Aksungur İHA teknolojisinin deprem bölgesinde ilk kez kullanıldığını açıkladı. Demir, "AKSUNGUR İHA, hem anlık görüntü aktarıyor hem de üzerindeki baz istasyonuyla bölgedeki vatandaşlarımıza cep telefonu iletişim hizmeti sunuyor." ifadelerini kullandı.
10.02.2023 Ekonomi
Akkuyu NGS’den dikkat çeken güvenlik açıklaması geldi!
Akkuyu NGS’den dikkat çeken güvenlik açıklaması geldi! Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.4’lük depremlerin ardından Akkuyu Nükleer A.Ş.'den güvenlik açıklaması yapıldı. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.4’lük depremler Kilis, Adana ve Hatay’ın yanı sıra Mersin çevresinde de hissedildi. Depremle birlikte akıllara gelen sorulardan biri de Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) fay hattına yakın mı, olası bir depremden etkilenir mi?
9.02.2023 Gündem
Dağlık alandaki depremzedelerin yardımına askeri helikopter yetişti
Dağlık alandaki depremzedelerin yardımına askeri helikopter yetişti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un koordinasyonunu yürüttüğü Gaziantep'teki deprem çalışmaları kapsamında AFAD tarafından organize edilen yardım malzemeleri, dağlık alanlarındaki köylere askeri helikopterlerle ulaştırıldı.
9.02.2023 Gündem
Depremde 1000 kilometrelik umuda yolculuk! Dünya tıp öğrencisi Aylin'i konuşuyor
Depremde 1000 kilometrelik umuda yolculuk! Dünya tıp öğrencisi Aylin'i konuşuyor Türkiye depremi dünyada manşetlerinde ön sıralarda yer bulmaya devam ediyor. Dünya tarihinin en büyük depremlerinden birisini yaşayan Türkiye için seferber olmuş durumda. Pek çok ülke Türkiye'ye yardım eli uzatırken dünya basını bölgedeki gelişmeleri anbean okurlarına aktarıyor. BBC, Tıp öğrencisi Aylin'in yaşadıklarını böyle anlattı. İşte haberin detayları...
9.02.2023 Dünya
'Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den samimi itiraf: Annem Feride gibiydi
'Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den samimi itiraf: Annem Feride gibiydi Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız'da 'Feride' karakterini canlandıran Nur Sürer, Armağan Çağlayan’ın sunduğu YouTube 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Reyting rekorları kıran dizide otoriter bir anneye hayat veren Sürer, Feride rolünü kendi annesine benzettiğini söyledi.
3.03.2022 Magazin
Umuda yolculuk dayakla bitti! Yunanistan her şeylerini alıp, Türkiye'ye itti
Umuda yolculuk dayakla bitti! Yunanistan her şeylerini alıp, Türkiye'ye itti Edirne'de yasa dışı yollardan geçtikleri Yunanistan'da sınır güvenlik güçlerine yakalanan Fas uyruklu 13 göçmen, paraları ve eşyaları alındıktan sonra sopa ve coplarla dövülerek yarı çıplak halde Türkiye'ye itildi. Bir şantiyeye sığınan ve vücutlarında derin darp izleri bulunan göçmenler hastanede tedaviye alındı.
21.10.2021 Gündem
Saat 19.19’da buluşuyoruz
Saat 19.19’da buluşuyoruz Atatürk’ün Samsun’da istiklal meşalesini yaktığı 19 Mayıs’ın 101’inci yıldönümü, Türkiye’yi ev ev bir araya getirecek. Saat 19.19’da İstiklal Marşı’nı söyleyecek olan milli sporculara, balkon ve pencerelerden eşlik edilecek. Ulu Önder, Anıtkabir’de de törenle anılacak.
19.05.2020 Gündem
Limanları kendi gemilerine bile kapattılar
Limanları kendi gemilerine bile kapattılar İtalya, Akdeniz’de kurtardığı göçmenlerle Lampedusa Adası'nın limanına girmek isteyen kendi sahil güvenlik gemisini limana almıyor.
26.07.2019 Dünya
Akdeniz'de göçmen faciası: 117 kişi öldü
Akdeniz'de göçmen faciası: 117 kişi öldü Akdeniz sularında umuda yolculuk bir kez daha ölümle sonuçlandı. Libya açıklarında 120 göçmeni taşıyan bir botun battığı, aralarında 2 bebeğin ve bir hamile kadının da olduğu 117 kişinin boğulduğu ve 3 kişinin kurtarıldığı bildirildi.
19.01.2019 Dünya
Can simidi ve 1 ekmekle umuda yolculuk
Can simidi ve 1 ekmekle umuda yolculuk Bodrum'da, çocuk can simidi ve beline bağladığı bir poşetteki ekmekle yüzerek 7 mil uzaklıktaki, Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na geçmeye çalışan Pakistan uyruklu 28 yaşındaki Nur Muhammet, denizde baygınlık geçirdi. Boğulmak üzere olan kaçak göçmen, bir tekne kaptanı tarafından kurtarıldı.
19.10.2018 Gündem
Umuda yolculuk ölümle bitti: 22 ölü!
Umuda yolculuk ölümle bitti: 22 ölü! İzmir-Karaburun’da, Samos Adası’na gitmek isteyen göçmenleri taşıyan bir kamyonun dere yatağına düşmesi sonucu 22 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı
14.10.2018 Gündem
Umuda yolculuk bu kez tersine döndü!
Umuda yolculuk bu kez tersine döndü! Umduğunu bulamayan Suriye uyruklu göçmen, Yunanistan’dan Türkiye’ye kaçtı
6.06.2018 Gündem
Tunus'ta kaçak göçmen teknesi battı: 35 ölü!
Tunus'ta kaçak göçmen teknesi battı: 35 ölü! Tunus açıklarında yasa dışı göçmen teknesinin batması sonucu 35 kişi hayatını kaybetti, 68 kişi de kurtarıldı. Deniz birlikleri, hava araçları, dalgıç ve teknelerle kayıp arama çalışmalarını sürdürüyor
3.06.2018 Dünya
Afganlar akın akın Türkiye'ye geliyor!
Afganlar akın akın Türkiye'ye geliyor! Geçtiğimiz günlerde 17 kaçak göçmenin Iğdır yolunda ölümünün ardından Doğu Anadolu’daki göçmen trafiği bir kez daha gözler önüne geldi. Çoğu Afgan yüzlerce kaçak göçmen günler süren yolculuğun ardından aç, susuz Türkiye’ye geliyor.
3.04.2018 Gündem
Kadroya geçen işçiye yüzde 10 zam müjdesi
Kadroya geçen işçiye yüzde 10 zam müjdesi Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, kadroya geçen taşeron işçilere yüzde 10 zam verileceğini açıkladı. Sarıeroğlu, izin sürelerinde de düzenlemeye gidileceğinin müjdesini verdi
30.03.2018 Ekonomi
Annesinin sırtında donarak öldü!
Annesinin sırtında donarak öldü! İran sınırından Türkiye’ye kaçak giren Ganalı gruptan 3 yaşındaki Mohamed Koumabassa, annesinin sırtında çayı geçerken ıslanınca donarak öldü
27.11.2017 Yaşam
Libya açıklarında kaçak göçmen faciası!
Libya açıklarında kaçak göçmen faciası! Sahil güvenlik ekipleri, başkent Trablus açıklarında, Avrupa'ya yasa dışı yollardan geçmeye çalışan, aralarında çocukların da olduğu 31 göçmenin cesedini buldu
25.11.2017 Dünya
Libya açıklarında 213 göçmen kurtarıldı
Libya açıklarında 213 göçmen kurtarıldı Libya Deniz Kuvetleri, El-Garabulli kenti açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 213 göçmenin kurtarıldığını duyurdu.
28.09.2017 Dünya
Ege’de göç yeniden alevlendi
Ege’de göç yeniden alevlendi Türkiye ile AB arasında mart ayında imzalanan “Geri Kabul Anlaşması” sonrasında Ege Denizi’nde sona eren ölümler, son dönemlerde artan yasa dışı göçle yeniden başladı
29.09.2021 Gündem
Ege Denizi'nde 155 gün sonra ilk ölüm
Ege Denizi'nde 155 gün sonra ilk ölüm Türkiye ile AB arasında imzalanan "Geri Kabul Anlaşması"nın hayata geçtiği mart ayından bu yana insanlık dramı yaşanmayan Ege Denizi'nde, son dönemde artan yasa dışı göçle birlikte ilk ölüm meydana geldi
22.08.2016 Yaşam
Milliler Rio yolunda
Milliler Rio yolunda Memnun: "Kendimize çok güveniyoruz. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz"
30.07.2016 Basketbol
Ege Denizi'nde 100 gündür kimse ölmüyor!
Ege Denizi'nde 100 gündür kimse ölmüyor! Dünyanın en büyük insanlık dramlarından birine şahitlik eden ve yüzlerce göçmene mezar olan Ege Denizi, son yılların en sakin günlerini yaşıyor...
29.09.2021 Gündem
Ege Denizi'nde ölümsüz 100 gün
Ege Denizi'nde ölümsüz 100 gün Dünyanın en büyük insanlık dramlarından birine şahitlik eden ve yüzlerce göçmene mezar olan Ege Denizi, son yılların en sakin günlerini yaşıyor.
27.06.2016 Yaşam
Göç yüzde 80 azaldı
Göç yüzde 80 azaldı Geri Kabul Anlaşması’nın etkisiyle son ayların en düşük seviyesine gerileyen umuda yolculuk, Nisan 2016’da önceki aya göre yüzde 80 azaldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Umuda Yolculuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umuda yolculuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.