Umm Salal

Umm Salal

Son dakika Umm Salal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umm Salal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umm Salal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umm Salal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umm salal gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 umm salal haberi bulunmuştur. Tüm umm salal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aaron Boupendza son maçına çıktı imza atmak için Süper Lig devine geliyor
Aaron Boupendza son maçına çıktı imza atmak için Süper Lig devine geliyor Al Arabi - Umm Salal maçıyla ligi 4.tamamlayan ve Arabistan'dan ayrılan Aaron Boupendza, Beşiktaş'a imza atmak için yola çıktı.
12.03.2022 Futbol
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan'a imza atan ünlü tekin adam Bülent Uygun, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu...
11.10.2018 Fenerbahçe
İşte Bülent Uygun'un yeni adresi
İşte Bülent Uygun'un yeni adresi Osmanlıspor'dan ayrılan Teknik Direktör Bülent Uygun, Katar'a dönüyor.
30.12.2017 Futbol
Bülent Uygun imzayı attı!
Bülent Uygun imzayı attı! Sezon başında Süper Lig ekibi Osmanlıspor'un başında olan ve alınan başarısız sonuçlar nedeniyle yollar ayrılan Katar ekibi Al Gharafaa ile anlaştı.
26.12.2017 Futbol
Alanyaspor'a Brezilyalı stoper
Alanyaspor'a Brezilyalı stoper SÜPER Lig ekibi Alanyaspor Brezilyalı stoper 28 yaşındaki Welinton Souza Silva ile 1+2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.07.2017 Alanyaspor
Yılmaz Vural sürprizi! Yeni adresi...
Yılmaz Vural sürprizi! Yeni adresi... Süper Lig'e çıkardığı Göztepe ile yollarını ayıran teknik direktör Yılmaz Vural'a sürpriz bir takım talip oldu.
22.06.2017 Futbol
Nevzat Aydın'dan Bülent Uygun'a gönderme!
Nevzat Aydın'dan Bülent Uygun'a gönderme! Trabzonspor Yöneticisi Nevzat Aydın, Gaziantepspor'un Akhisar Belediyespor'a 6-0 kaybetmesi sonrası Bülent Uygun'a göndermede bulundu.
8.05.2017 Trabzonspor
Fenerbahçe'de efsane geri dönüyor
Fenerbahçe'de efsane geri dönüyor Yeni sezonda takımı Aykut Kocaman’a emanet etme planları yapan sarılacivertli yönetim, “Tuncay Şanlı” ruhunu da yeniden canlandırmak istiyor. Efsane isim önümüzdeki sezon büyük ihtimalle teknik kadroda yer alacak.
13.03.2017 Fenerbahçe
8-0'dan sonra Bülent Uygun istifa etti!
8-0'dan sonra Bülent Uygun istifa etti! Teknik direktör Bülent Uygun, Umm Salal'dan ayrıldı. Uygun, istifa ettiğini açıkladı.
13.12.2016 Futbol
Müthiş Emre Mor iddiası!
Müthiş Emre Mor iddiası! Ünlü teknik adam Bülent Uygun, Emre Mor hakkında oldukça çarpıcı bir iddiada bulundu.
5.09.2016 Arşiv
Welliton, Süper Lig ekibine imza attı!
Welliton, Süper Lig ekibine imza attı! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Brezilyalı defans oyuncusu Welinton Souza Silva'yı kadrosuna kattı
24.09.2021 Gaziantepspor
Terim'i yerden yere vurdu
Terim'i yerden yere vurdu Katar Ligi takımlarından Umm Salal'ı çalıştıran teknik direktör Bülent Uygun, Fatih Terim'in milli takımdaki tercihlerini eleştirdi.
23.09.2021 Futbol
Bülent Uygun Eskişehir'e geri dönüyor
Bülent Uygun Eskişehir'e geri dönüyor Teknik direktör arayışlarını sürdüren Eskişehirspor ile Bülent Uygun'un prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.
15.06.2016 Futbol
Bülent Uygun ile 3 yıl daha
Bülent Uygun ile 3 yıl daha Katar Yıldızlar Ligi'nde mücadele eden Umm Salal, teknik direktör Bülent Uygun ile yola devam etme kararı aldı.
23.09.2021 Futbol
Sivasspor'da Bakkal dönemi
Sivasspor'da Bakkal dönemi Sivasspor'da teknik direktör Okan Buruk'un istifasının ardından Mesut Bakkal ile anlaşmaya varıldı.
6.02.2016 Sivas Spor
Barcelona'dan Antalya'ya
Barcelona'dan Antalya'ya Antalyaspor'da yeni teknik direktör arayışları devam ediyor
1.01.2016 Antalyaspor
'2022'de Müslümanların başarısını göreceksiniz'
'2022'de Müslümanların başarısını göreceksiniz' Umm Salal'ı 2 yıldır çalıştıran Bülent Uygun, Katar ve Katar Futbolu hakkında açıklamalarda bulundu.
13.11.2015 Futbol
‘Kirli bir tezgah, alçakça kumpas’
‘Kirli bir tezgah, alçakça kumpas’ "Futbolda şike" davasında, hakkında beraat kararı verilen teknik direktör Bülent Uygun, duygularını anlatmanın zor ve imkansız olduğunu kaydetti.
9.10.2015 Futbol
İşte Tuncay Şanlı'nın yeni takımı
İşte Tuncay Şanlı'nın yeni takımı Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Tuncay Şanlı'nın yeni takımı belli oldu.
10.08.2015 Futbol
Tuncay Şanlı'dan transfer açıklaması!
Tuncay Şanlı'dan transfer açıklaması! Katar'da sözleşmesi uzatılmayan Tuncay Şanlı ilk kez konuştu.
15.07.2015 Futbol
Tuncay Şanlı'nın sözleşmesi bitti
Tuncay Şanlı'nın sözleşmesi bitti Milli futbolcu Tuncay Şanlı, 13 gol atarak başarılı bir performans sergilediği Katar ekibi Umm Salal'dan ayrıldı.
1.07.2015 Futbol
Uygun: Türkiye'den 2-3 teklif aldım
Uygun: Türkiye'den 2-3 teklif aldım Katar'da görev yapan teknik direktör Bülent Uygun'a Türkiye'den teklifler var.
24.06.2015 Süper Lig
Emenike'nin menajerinden transfer sözleri
Emenike'nin menajerinden transfer sözleri Emmanuel Emenike'nin menajeri Erdem Konyar, transfer söylentileri hakkında konuştu.
17.06.2015 Fenerbahçe
'Yıldırım'dan futbolcu almam'
'Yıldırım'dan futbolcu almam' Emmanuel Emenike'nin Katar ekibine transfer olduğu iddialarına yalanlama geldi.
16.06.2015 Fenerbahçe
Tuncay Şanlı geri dönüyor
Tuncay Şanlı geri dönüyor Karşıyaka'da başkanlığa aday olan Ali Erten'in Tuncay Şanlı, Aatif Chahechouhe ve Eneramo gibi yıldızları transfer edeceği iddia edildi.
20.05.2015 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Umm Salal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umm salal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.