Ümit Davala

Ümit Davala

Son dakika Ümit Davala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ümit Davala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ümit Davala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Davala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit davala gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 ümit davala haberi bulunmuştur. Tüm ümit davala haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Ümit Davala'dan kötü haber: Beyin damarlarımdan birinde tıkanıklık tespit edildi
Ümit Davala'dan kötü haber: Beyin damarlarımdan birinde tıkanıklık tespit edildi Galatasaray'ın ve Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından olan Ümit Davala, hastalığı hakkında açıklamada bulundu. İşte detaylar...
11.08.2023 Galatasaray
2-0'ın ardından Galatasaray'da 2 ayrılık! Biri Serie A devine imza attı diğeri kiralandı...
2-0'ın ardından Galatasaray'da 2 ayrılık! Biri Serie A devine imza attı diğeri kiralandı... Süper Lig'in 34.haftasında İstanbulspor'u Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 2-0 yenerek Fenerbahçe ile puan farkını 8'e çıkaran Galatasaray'da iki ayrılık yaşanacak. NutSpor kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ümit Davala-Evren Göz ikilisi Sarı Kırmızılı takımın transfer politikasına ışık tutarken, ünlü yorumcuların Alex Telles tüyosu ise dikkatlerden kaçmadı.
17.05.2023 Galatasaray
Canlı yayında Galatasaray'ın yeni sol bekini açıkladı: Şampiyonlar Ligi için şarttı
Canlı yayında Galatasaray'ın yeni sol bekini açıkladı: Şampiyonlar Ligi için şarttı Süper Lig'in 30.haftasında Alanyaspor'u deplasmanda Abdülkerim Bardakcı, İcardi, Mertens ve Rashica'yla yenmeyi başaran Galatasaray'da transfer sezonu erken açıldı. İşte 5 golün atıldığı karşılaşmanın ardından Ümit Davala ve Evren Göz'ün değerlendirmeleri...
19.04.2023 Galatasaray
Mehmet Büyükekşi ve Kuntz bu olayı tarihten silemeyecek: İğrenç bir şekilde gönderdiniz
Mehmet Büyükekşi ve Kuntz bu olayı tarihten silemeyecek: İğrenç bir şekilde gönderdiniz EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan'ı deplasmanda 2-1 yenen Türkiye Milli Takımı'nın Hırvatistan karşısında 2-0 kaybetmesi TFF ve Stefan Kuntz'un istifaya davet edilmesine neden oldu. Kadro tercihleri konusunda sınıfta kaldığı gözlemlenen Alman teknik adama Modric örneği verilirken, 90 dakikanın ardından Ümit Davala ve Hakan Gündoğar'ın NutSpor'da yaptığı yorumlar gündeme damga vurdu...
29.03.2023 Futbol
Hırvatistan maçı öncesi kulisleri sallayan iddia: Tartışıp kavga etti sonra milli takımı bırakıp gitti
Hırvatistan maçı öncesi kulisleri sallayan iddia: Tartışıp kavga etti sonra milli takımı bırakıp gitti EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan'ı deplasmanda 2-1 yenmesine rağmen oynattığı futbol ve oyuncu tercihleriyle sert bir dille eleştirilen Kuntz hakkında Hırvatistan karşısında alacağı kötü sonuçla birlikte yolların ayrılacağı iddia edildi. Daha önce ay yıldızlı formayı giyen, Fatih Terim'in yanında yardımcılık yapan Ümit Davala'nın canlı yayında sarfettiği sözler TFF'de bomba etkisi yaratırken, 49 yaşındaki antrenörün 'Kuntz-Hakan Çalhanoğlu-Burak Yılmaz' açıklaması ise kulislerin hareketlenmesine neden oldu.
27.03.2023 Futbol
Okan Buruk'un Torreira'yı neden oynatmadığı ortaya çıktı! 6 km gerçeği...
Okan Buruk'un Torreira'yı neden oynatmadığı ortaya çıktı! 6 km gerçeği... Süper Lig'in 26.haftasında dişli rakibi karşısında Rashica'nın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve Konya deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Okan Buruk'un kadro tercihleri oldukça eleştiri konusu olmuştu. 90 dakikanın ardından NutSpor'da yaptığı açıklamalarda Sarı Kırmızılı camiada dikkat çeken Ümit Davala - Evren Göz ikilisi Torreira gerçeklerine ışık tutarken Göz'ün 'Berkan Kutlu sadece koşuyor, boşluk dolduruyor, mücadele ediyor ama bunlar yetmez' sözleri ise bir hayli ilgi uyandırdı.
21.03.2023 Galatasaray
Yeni Ümit Davala bulundu! Bundan böyle Boey'in yedeği Dubois olmayacak
Yeni Ümit Davala bulundu! Bundan böyle Boey'in yedeği Dubois olmayacak Sacha Boey'in inanılmaz performansı sebebiyle Dubois'e yer açmak isteyen ve Fransız oyuncuyu sol bekte oynatmaya karar veren Okan Buruk, Boey'in yedeğini buldu. Van Aanolt'u gözden çıkaran Buruk'un 'B' planı belli olurken, genç teknik adamın 'Yeni Ümit Davala' yakıştırmaları alan 2005 doğumlu yeteneğe hazır ol emri verdiği bildirildi.
17.09.2022 Galatasaray
Fatih Terim'in sürpriz transferi için Ümit Davala'dan olay yaratan sözler! 'Şeytanlık yapıp G.Saray'ı sattı'
Fatih Terim'in sürpriz transferi için Ümit Davala'dan olay yaratan sözler! 'Şeytanlık yapıp G.Saray'ı sattı' Yıllarca Galatasaray'da top koşturduğu gibi Fatih Terim'in de teknik heyeti içerisinde yer alan Ümit Davala'nın yeni transfer için söylediği sözler sarı kırmızılı kulüpte infial yarattı. Davala Gaziantep FK mağlubiyetinden sonra tecrübeli oyuncu için 'Şeytanlık yapıp Galatasaray'ı sattı' ifadelerini kullandı.
25.03.2022 Galatasaray
Ümit Davala iki yıldıza hayran kaldı! İkisinin de sezon sonunda kontratları bitiyor...
Ümit Davala iki yıldıza hayran kaldı! İkisinin de sezon sonunda kontratları bitiyor... Barcelona karşısında oynadıkları futbolla tecrübe ve kalitelerini konuşturan iki yıldız oyuncu Ümit Davala tarafından tam not alırken, milli yıldızların Galatasaray'la kontratlarının sezon sonunda bitecek olması ise ayrıca dikkat çeken bir konu...
10.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Ümit Davala'dan inanılmaz tepki! 'Biz bunları yemeyiz'
Ümit Davala'dan inanılmaz tepki! 'Biz bunları yemeyiz' Galatasaray'da yıllarca Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ümit Davala, Domenc Torrent'i takımın başına getiren yönetime ateş püskürdü.
14.01.2022 Galatasaray
Ümit Davala hesabı Feghouli, Cicaldau, Diagne ve Kerem'e kesti Volkan Demirel  Squid Game'le Kim Min Jae göndermesi yaptı!
Ümit Davala hesabı Feghouli, Cicaldau, Diagne ve Kerem'e kesti Volkan Demirel Squid Game'le Kim Min Jae göndermesi yaptı! Galatasaray - Fenerbahçe maçından sonra yorumlarda bulunan Ümit Davala kaybedilen derbiyi kaçan gollere bağlarken, Volkan Demirel ise Squid Game'li Kim Min Jae göndermesinde bulundu.
21.11.2021 Galatasaray
Ümit Davala ile Ümit Karan konuştu Fatih Terim bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu! 'Hocanın yeni adresi...'
Ümit Davala ile Ümit Karan konuştu Fatih Terim bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu! 'Hocanın yeni adresi...' Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Davala ve Ümit Karan, Fatih Terim hakkında çarpıcı ifadeler kullandılar. Terim'in yardımcılığını yapan Davala'nın 'Hoca TFF Başkanı olacaktı' sözleri ise gündeme damga vurdu.
19.11.2021 Galatasaray
Ümit Davala açıkladı! Galatasaray'ın defansın Beşiktaş'ın forvetlerine...
Ümit Davala açıkladı! Galatasaray'ın defansın Beşiktaş'ın forvetlerine... Exxen'de yorumculuk yapan Ümit Davala Lokomotiv - Moskova maçını analiz etti Beşiktaş derbisine değindi.
22.10.2021 Galatasaray
Ümit Davala sahanın en iyisini açıkladı!
Ümit Davala sahanın en iyisini açıkladı! Galatasaray'ın eski antrenörlerinden Ümit Davala, Sacha Boey'i çok beğendi.
1.10.2021 Galatasaray
Ümit Davala Mostafa Mohamed'in sorununu açıkladı! 'İpin ucunu kaçırdı'
Ümit Davala Mostafa Mohamed'in sorununu açıkladı! 'İpin ucunu kaçırdı' Fatih Terim'in eski yardımcılarından Ümit Davala Mostafa Mohamed için 'Fazla özgüvenden sonra ipin ucunu kaçırdı' dedi.
27.09.2021 Galatasaray
Fatih Terim Fatih İbradı'yı kadrosuna katıyor
Fatih Terim Fatih İbradı'yı kadrosuna katıyor Teknik heyete takviye yapmak isteyen Fatih Terim, Fatih İbradı'yı Galatasaray'a çağırdı.
14.08.2021 Galatasaray
Emre Aşık ve Vedat İnceefe geri dönüyor
Emre Aşık ve Vedat İnceefe geri dönüyor Ümit Davala ve Levent Şahin ile yollarını ayıran Fatih Terim; Vedat İnceefe'yle Emre Aşık'ı kadrosuna dahil edecek.
21.06.2021 Galatasaray
Ümit Davala'dan sonra Levent Şahin de bıraktı
Ümit Davala'dan sonra Levent Şahin de bıraktı Galatasaray'da yaprak dökümü devam ediyor! 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren Fatih Terim'den sonra önce Ümit Davala şimdi de Levent Şahin sarı kırmızılı kulüpten ayrıldığını açıkladı.
2.06.2021 Galatasaray
Ümit Davala Galatasaray'a resmen veda etti
Ümit Davala Galatasaray'a resmen veda etti Fatih Terim'in teknik heyetinde bulunan genç antrenör Ümit Davala, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve Galatasaray'dan veda etti.
1.06.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Davala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit davala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.