Ümit Aslan

Ümit Aslan

Son dakika ümit aslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ümit aslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ümit aslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Aslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit aslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 ümit aslan haberi bulunmuştur. Tüm ümit aslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan arasındaki davada karar!
Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan arasındaki davada karar! Sosyal medyadan kendisine ‘sürtük’ dediği için oyuncu Ceren Hindistan’ı açtığı davayla bin 160 lira para cezasına çarptıran şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, kendisinden ‘özür’ dilemediği için açtığı tazminat davasını da kazandı.
12.02.2022 Magazin
Ceren Hindistan kızının velayetini aldı!
Ceren Hindistan kızının velayetini aldı! Oyuncu Ceren Hindistan, beş yaşındaki kızı Arya'nın velayetini kesin olarak aldı. İş insanı Ümit Aslan'ın açtığı velayet davası mahkeme tarafından reddedilmiş, Aslan da karara itiraz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne (BAM) başvurmuştu. İtirazı değerlendiren BAM, anne Ceren Hindistan’ın çocuğuna karşı görevlerini ihmal ve istismar ettiğine dair somut delil olmadığını belirterek, velayetin annede kalmasına karar verdi.
2.02.2022 Magazin
Ceren Hindistan'a icra takibi!
Ceren Hindistan'a icra takibi! Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan iki yıl önce davalık olmuştu. Dava sonucunda Hindistan, paylaşımı nedeniyle adli para cezasına çarptırılmıştı. Mutlu’nun avukatı H. Barbaros Bursalıoğlu, mahkemece hükmedilen avukatlık ücretinin ödemediğini öne sürerek Ceren Hindistan hakkında icra takibi başlattı.
18.01.2021 Magazin
Ceren Hindistan kimdir?
Ceren Hindistan kimdir? Oyuncu Ceren Hindistan hafızasını sildirdiği itirafından sonra bu kez de Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündem oldu.Peki, Mehmet Ali Erbil ile adı aşk dedikodularına karışan Ceren Hindistan kimdir?
10.12.2019 Gündem
Ceren Hindistanlı hafızasını sildirmiş! TMS nedir, hafızayı nasıl siler?
Ceren Hindistanlı hafızasını sildirmiş! TMS nedir, hafızayı nasıl siler? Oyuncu Ceren Hindistan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada TMS yöntemi ile hafızasını sildirdiğini açıkladı. Hindistan, "İnsan yeniden doğmuş gibi oluyor" ifadelerini kullandı. Peki,TMS nedir, hafızayı nasıl siler?
6.12.2019 Gündem
Ceren Hindistan: Kimse beni yıldıramaz
Ceren Hindistan: Kimse beni yıldıramaz Oyuncu Ceren Hindistan, imam nikahlı eşi Ümit Aslan’dan, Temmuz 2015’te kızı Arya’yı doğurmuştu. Sonra yollarını ayırmışlardı
12.06.2019 Magazin
Ceren Hindistan hakkında karar!
Ceren Hindistan hakkında karar! Ceren Hindistan'ın 'Kanser hastası kızını tedavi ettirmiyor' iddiasıyla hakkında dava açan hastaneye karşı sosyal medya hesabından hakaret ve tehditlerde bulunduğu gerekçesiyle başlatılan soruşturma takipsizlik kararıyla bitti. Soruşturmayı yapan savcılık, kararında “TCK'da tüzel kişiye karşı hakaretin tanımı olmadığını" belirterek, “kovuşturmaya gerek yok" dedi.
9.11.2018 Magazin
Ceren Hindistan'dan olay poz
Ceren Hindistan'dan olay poz Oyuncu Ceren Hindistan'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf takipçilerinin tepkisini topladı
23.06.2018 Magazin
Bebeğinin kanser tedavisini  yarım bırakmaktan yargılanıyor
Bebeğinin kanser tedavisini yarım bırakmaktan yargılanıyor Manken Ceren Hindistan, kanser hastası kızının tedavisini yarım bıraktığı iddiasıyla hastanenin açtığı davanın ilk duruşmasına katıldı. Avukatları, Arya’nın tedavisinin bittiğini söylerken mahkeme davanın baba Ümit Aslan’a ihbarına ve minik Arya’nın Adli Tıp’a sevkine karar verdi.
3.05.2018 Gündem
Kanser hastası kızı için geri adım attı
Kanser hastası kızı için geri adım attı 2,5 yaşındaki kızının kemoterapi tedavi görmesini istemediği için hastane tarafından mahkemeye verilen Ceren Hindistan, tedavi için farklı bir hastaneye başvurdu.
2.05.2018 Magazin
Hangi anne böyle  bir şey yapar!
Hangi anne böyle bir şey yapar! Ceren Hindistan hasta olan kızının kemoterapi tedavisi görmesini istemediği iddiasını yalanlarken, baba Ümit Aslan “Kızımı keyfi olarak tedavi ettirmiyor” dedi.
24.04.2018 Magazin
Şok iddia sonrası açıklama geldi!
Şok iddia sonrası açıklama geldi! Ceren Hindistan, kötü huylu Wilms Tümörü hastalığı taşıyan 2.5 yaşındaki kızı Arya'nın kemoterapi görmesine izin vermedi. Bunun üzerine harekete geçen hastane yetkilileri Arya'nın koruma altına alınmasını talep etti. Ardından ünlü isimden açıklama geldi...
24.04.2018 Magazin
Yeni sevgilisiyle yakalanınca...
Yeni sevgilisiyle yakalanınca... Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Ceren Hindistan, geçtiğimiz akşam Etiler'de objektiflere yeni sevgilisi ile yakalandı. İşte Ceren Hindistan'ın yeni sevgilisi...
13.03.2017 Magazin
'Y.vşaklar günün kutlu olsun!'
'Y.vşaklar günün kutlu olsun!' Ceren Hindistan, geride bıraktığımız babalar gününde eski imam nikahlı eşi Ümit Aslan'a sert bir göndermede bulundu.
22.06.2016 Magazin
Ceren Hindistan'ın yeni sevgilisi
Ceren Hindistan'ın yeni sevgilisi Magazin basınında birçok isimle adı anılan Ceren Hindistan, geçtiğimiz ay Pelin Sönmez ile boşanan Cengiz Çolak ile görüntülendi...
5.05.2016 Magazin
Ceren Hindistan'ın şok eden aşk oyunu!
Ceren Hindistan'ın şok eden aşk oyunu! Ceren Hindistan, evli Ümit Aslan'dan ayrılıp kendine başka bir evli sevgili buldu. Güzel oyuncu, bu aşkını da gizlemek için işadamı Gökhan Kaya ile aşk yaşadığı dedikodusunu yaydı.
4.03.2016 Magazin
Bu kadarına pes! Eski sevgilisinin yakın arkadaşıyla...
Bu kadarına pes! Eski sevgilisinin yakın arkadaşıyla... Takvim'de yer alan habere göre güzel oyuncu Ceren Hindistan, aşk hayatıyla yine gündemde...
2.03.2016 Magazin
Ceren Hindistan hediyesini parçaladı!
Ceren Hindistan hediyesini parçaladı! Ceren Hindistan, eski aşkı Ümit Aslan'ın hediyesi peluş ayıyı parçalayıp kendisini 'sevimli katile' benzetti .
5.02.2016 Magazin
Bekarlığa hoşgeldin partisi
Bekarlığa hoşgeldin partisi İmam nikahlı sevgilisi Ümit Aslan’la evleneceği konuşulurken sürpriz bir kararla ayrılan oyuncu Ceren Hindistan (26) sosyal medyaya hızlı bir dönüş yaptı...
27.01.2016 Magazin
İlk kez konuştu!
İlk kez konuştu! Oyuncu Ceren Hindistan, imam nikahlı eşi Ümit Aslan'dan olan kızı Arya Rima'yı 25 Temmuz 2015'te dünyaya getirmişti...
17.08.2015 Magazin
Eleştirenlere hakaret ‘İki seviyesiz s.....’
Eleştirenlere hakaret ‘İki seviyesiz s.....’ 25 Temmuz’da iş adamı sevgilisi Ümit Aslan ile çocuklarını doğuran Ceren Hindistan, kendinisini eleştirenlere ağır yanıt verdi...
29.07.2015 Magazin
Hayat bizim dedikoduları sizin
Hayat bizim dedikoduları sizin Ceren Hindistan'dan kendisini eleştirenlere ağır sözler
29.07.2015 Magazin
Ceren anne oldu
Ceren anne oldu Uzun süredir Ümit Aslan’la birlikte olan oyuncu Ceren Hindistan önceki gün anne oldu...
27.07.2015 Magazin
Ceren Hindistan anne oldu!
Ceren Hindistan anne oldu! Uzun süredir Ümit Aslan'la birlikte olan oyuncu ve manken Ceren Hindistan doğum yaptı.
27.07.2015 Magazin
Meğer yalan söylemiş!
Meğer yalan söylemiş! Eşi öğrenince terk etti...
14.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Aslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit aslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.