Ceren Hindistan

Ceren Hindistan

Son dakika Ceren Hindistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceren Hindistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceren Hindistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceren Hindistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceren hindistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 ceren hindistan haberi bulunmuştur. Tüm ceren hindistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı' Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde bir dönem birlikte izdivaç programında kamera karşısına geçtiği Meriç Erkan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Tuğba, çıkan haberleri yalanladı.
12.02.2022 Magazin
Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan arasındaki davada karar!
Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan arasındaki davada karar! Sosyal medyadan kendisine ‘sürtük’ dediği için oyuncu Ceren Hindistan’ı açtığı davayla bin 160 lira para cezasına çarptıran şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, kendisinden ‘özür’ dilemediği için açtığı tazminat davasını da kazandı.
12.02.2022 Magazin
Ceren Hindistan kızının velayetini aldı!
Ceren Hindistan kızının velayetini aldı! Oyuncu Ceren Hindistan, beş yaşındaki kızı Arya'nın velayetini kesin olarak aldı. İş insanı Ümit Aslan'ın açtığı velayet davası mahkeme tarafından reddedilmiş, Aslan da karara itiraz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne (BAM) başvurmuştu. İtirazı değerlendiren BAM, anne Ceren Hindistan’ın çocuğuna karşı görevlerini ihmal ve istismar ettiğine dair somut delil olmadığını belirterek, velayetin annede kalmasına karar verdi.
2.02.2022 Magazin
Ceren Hindistan'a kötü haber! Davayı kaybetti!
Ceren Hindistan'a kötü haber! Davayı kaybetti! Ceren Hindistan, İstanbul’daki özel bir hastanenin, kanser hastası kızını tedavi ettirmediği iddiasıyla kendisine açtığı davayı kaybetti.
3.11.2021 Magazin
Ceren Hindistan gelen mesajı ifşa etti! 'Sütyenle fırlamışsın, keşke...'
Ceren Hindistan gelen mesajı ifşa etti! 'Sütyenle fırlamışsın, keşke...' Oyuncu Ceren Hindistan Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Ceren Hindistan kendisine gelen 'Sütyenle fırlamışsın' mesajını ifşa etti ve dalga geçti.
10.04.2021 Magazin
Tuğba Ekinci'den dikkat çeken açıklama: Zengin adam sevmek ucuzluktur!
Tuğba Ekinci'den dikkat çeken açıklama: Zengin adam sevmek ucuzluktur! Ceren Hindistan'ın "Fakir sevgiliyi ne yapayım?" ve Özge Ulusoy'un "Mankenler gidip fakirle mi çıksın?" cevaplarından sonra şarkıcı Tuğba Ekinci'den de açıklama geldi.
29.03.2021 Magazin
Ceren Hindistan: Fakiri ne yapayım?
Ceren Hindistan: Fakiri ne yapayım? Şu sıralar Maldivler'de tatil yapan oyuncu Ceren Hindistan takipçileriyle sosyal medya hesabından soru-cevap yaptı.
7.03.2021 Magazin
Mustafa Sandal aşka geldi!
Mustafa Sandal aşka geldi! Şarkıcı Mustafa Sandal, yaklaşık dört ay önce tekrar barıştığı sevgilisi Melis Sütşurup ile aşkını sosyal medyaya taşıdı. Ünlü şarkıcı, güneş gözlüğü takan sevgilisine "Sen yeter ki hep böyle bak!" sözlerini yazınca takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
26.01.2021 Magazin
Ceren Hindistan'a icra takibi!
Ceren Hindistan'a icra takibi! Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan iki yıl önce davalık olmuştu. Dava sonucunda Hindistan, paylaşımı nedeniyle adli para cezasına çarptırılmıştı. Mutlu’nun avukatı H. Barbaros Bursalıoğlu, mahkemece hükmedilen avukatlık ücretinin ödemediğini öne sürerek Ceren Hindistan hakkında icra takibi başlattı.
18.01.2021 Magazin
Ceren Hindistan şoke olmuştu! Ve karar çıktı
Ceren Hindistan şoke olmuştu! Ve karar çıktı Ceren Hindistan’ın farklı masaj salonlarının kartvizitlerinde fotoğraflarını kullandığı iddiasıyla Fatih Güney’e açtığı dava sonuçlandı. Güney, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
31.01.2020 Magazin
'Hafıza sildirmek çocuk oyuncağı değil'
'Hafıza sildirmek çocuk oyuncağı değil' Birkaç gün önce 'Hafızamı sildirdim' açıklamasıyla çok konuşulan oyuncu Ceren Hindistan, TMS yöntemini deneğini dile getirmişti. Merve Boluğur, Yağmur Tanrısevsin ve Ebru Polat gibi isimlerin de denediği iddia edilen bu yöntem magazin gündeminde...
13.12.2019 Magazin
Ceren Hindistan açıkladı: Hafızamı sildirdim!
Ceren Hindistan açıkladı: Hafızamı sildirdim! Kızı Arya’nın hastalık sürecinde sıkıntılı günler geçiren Ceren Hindistan, TMS adlı teknikle hafızasını sildirdi. Hindistan, “Her şeyi unuttum diyemem ama artık kötü anıları düşünüp öfkelenmiyorum” dedi.
11.12.2019 Magazin
Ceren Hindistan kimdir?
Ceren Hindistan kimdir? Oyuncu Ceren Hindistan hafızasını sildirdiği itirafından sonra bu kez de Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündem oldu.Peki, Mehmet Ali Erbil ile adı aşk dedikodularına karışan Ceren Hindistan kimdir?
10.12.2019 Gündem
Ceren Hindistanlı hafızasını sildirmiş! TMS nedir, hafızayı nasıl siler?
Ceren Hindistanlı hafızasını sildirmiş! TMS nedir, hafızayı nasıl siler? Oyuncu Ceren Hindistan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada TMS yöntemi ile hafızasını sildirdiğini açıkladı. Hindistan, "İnsan yeniden doğmuş gibi oluyor" ifadelerini kullandı. Peki,TMS nedir, hafızayı nasıl siler?
6.12.2019 Gündem
Ceren Hindistan: Kimse beni yıldıramaz
Ceren Hindistan: Kimse beni yıldıramaz Oyuncu Ceren Hindistan, imam nikahlı eşi Ümit Aslan’dan, Temmuz 2015’te kızı Arya’yı doğurmuştu. Sonra yollarını ayırmışlardı
12.06.2019 Magazin
Ceren Hindistan'a 50 bin TL para cezası!
Ceren Hindistan'a 50 bin TL para cezası! Lerzan Mutlu’ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan oyuncu Ceren Hindistan hakkında mahkeme kararını verdi.
14.02.2019 Magazin
Ceren Hindistan: Kızım için dualarınızı esirgemeyin
Ceren Hindistan: Kızım için dualarınızı esirgemeyin Ceren Hindistan ile kızı Arya Rima hastanelik oldu
12.01.2019 Magazin
Mustafa Sandal sorulunca... "Girme o konuya!"
Mustafa Sandal sorulunca... "Girme o konuya!" Oyuncu Ceren Hindistan, adının aşk söylentilerine karıştığı Mustafa Sandal ile ilgili sorulara "Özele girmiyorum" yanıtını verdi.
6.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceren Hindistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceren hindistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.