Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi

Son dakika Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası spor tahkim mahkemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 uluslararası spor tahkim mahkemesi haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası spor tahkim mahkemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yasağı cezası aldıklarını açıkladı.
22.12.2023 Samsunspor
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız Türkiye Basketbol Federasyonu, A Mfiba,cas,illi Basketbol Takımı'nın Gürcistan ile oynadığı maçta yaşanan 22 saniyelik zaman kaybı nedeniyle yapılan kural hatası başvurusunun FIBA tarafından reddedilmesi üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracaklarını açıkladı.
17 yıllık davada Galatasaray'a Ribery şoku! Tazminat ödenecek
17 yıllık davada Galatasaray'a Ribery şoku! Tazminat ödenecek Galatasaray 2004-2005 sezonunun devre arasında transfer ettiği Ribery'nin menajerine 700 bin euro tazminat ödeyecek.
17.06.2022 Galatasaray
6 yıl sonra karar açıklandı! Amrabat müjdesi
6 yıl sonra karar açıklandı! Amrabat müjdesi CAS, 2015 yılında Amrabat'ı Malaga'ya 3,5 milyon euro'luk bonservis bedeliyle gönderen Galatasaray'a 500 bin euro daha ödenmesi gerektiğine hükmetti.
26.02.2021 Süper Lig
CAS, Trabzonspor'un itirazını reddettiğini açıkladı!
CAS, Trabzonspor'un itirazını reddettiğini açıkladı! CAS, Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itirazı reddetti. Bordo-mavili yönetim, CAS'ın ret kararı sonrası İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuracak. CAS'ın verdiği skandal karara sert tepki gösteren Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu, 'Gerekçeli kararı görmeden kararla alakalı bir yorum yapmamız mümkün değil. Ancak kararın ilgili taraflarla paylaşılmadan önce CAS tarafından kamuoyuyla paylaşılması tek cümle ile ciddiyetsizlik ve saygısızlıktır' dedi.
30.07.2020 Futbol
Giuliano'da flaş gelişme
Giuliano'da flaş gelişme Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski oyuncusu Giuliano , bonservisini alıp Sarı-Lacivertliler’e dönmek için bastırıyor. Diğer yandan Al-Nassr’dan 6.2 milyon Euro alacağı olan Fenerbahçe, CAS’a başvurdu
30.07.2020 Fenerbahçe
CAS, Trabzonspor kararını 2 hafta sonra açıklayacak
CAS, Trabzonspor kararını 2 hafta sonra açıklayacak Uluslararası Spor Tahkim Kurulu (CAS), Trabzonspor ile ilgili kararını iki hafta sonra açıklayacak.
16.07.2020 Trabzonspor
CAS'tan Manchester City'e müjde! Sıra Trabzonspor'da
CAS'tan Manchester City'e müjde! Sıra Trabzonspor'da CAS, Finansal Fair Play kurallarını ihlal ettiği için 2 yıl Avrupa kupalarından men edilen Manchester City’nin cezasını kaldırdı. Karar, benzer gerekçeyle 1 yıl ceza alan Trabzonspor’u da ümitlendirdi.
14.07.2020 Trabzonspor
Trabzonspor duyurdu! İtiraz edildi...
Trabzonspor duyurdu! İtiraz edildi... Trabzonspor, UEFA'nın verdiği men kararının iptali için CAS'a resmi itirazda bulunulduğunu açıkladı.
16.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'dan CAS'a 28 sayfalık itiraz
Trabzonspor'dan CAS'a 28 sayfalık itiraz Birçok belge ve döküman ile desteklenen 28 sayfalık dosyada kulübün ekonomik atılımlarıyla FFP kurallarına uymak adına gösterilen hassasiyete vurgu yapıldı.
15.06.2020 Trabzonspor
Chelsea'nin transfer yasağı kaldırıldı!
Chelsea'nin transfer yasağı kaldırıldı! Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Chelsea'nin transfer yasağını kaldırdı. Böylelikle İngiliz ekibinin Ocak ayı için transfer tahtası açılmış oldu.
6.12.2019 Futbol
FIFA'dan flaş Emiliano Sala kararı
FIFA'dan flaş Emiliano Sala kararı FIFA Futbolcu Statüsü Komitesi, uçak kazasında hayatını kaybeden Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın bonservisinin 6 milyon avro olan ilk taksidinin ödenmesine karar verdi.
30.09.2019 Futbol
Fenerbahçe'den CAS yanıtı!
Fenerbahçe'den CAS yanıtı! Fenerbahçe, Trabzonspor'un CAS'a taşıdığı mahkeme ile ilgili açıklama yaptı. Sarı lacivertliler kulübün avukatları, davanın kendilerine lehine sonuçlanmasını beklediklerini söyledi.
16.03.2019 Fenerbahçe
CAS'tan Galatasaray açıklaması
CAS'tan Galatasaray açıklaması CAS Galatasaray Kulübü'nün, UEFA ile olan yapılandırma anlaşmasının devam etmesine yönelik itirazının kabul edildiğini bildirdi.
15.02.2019 Galatasaray
Galatasaray'a müjde! Men cezası...
Galatasaray'a müjde! Men cezası... Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Hakemi ve uzman hukukçu Av. Emin Özkurt, UEFA'nın İtalyan ekibi Milan'a Finansal Fair Play (FFP) kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle para cezası ve ileriye dönük ihtar vermesinin, Galatasaray'a men cezası verilme ihtimalini büyük olasılıkla ortadan kaldırdığını savundu.
14.12.2018 Galatasaray
UEFA'dan Milan'a 12 milyon euro para cezası!
UEFA'dan Milan'a 12 milyon euro para cezası! UEFA, İtalya'nın Milan Kulübüne 12 milyon euro para cezası ve ileriye dönük ihtar verdi.
14.12.2018 İtalya
Libertadores Kupası finali öncesi Madrid'de geniş önlemler
Libertadores Kupası finali öncesi Madrid'de geniş önlemler Güney Amerika futbolunun en önemli turnuvası Libertadores Kupası'nın final ayağı rövanş maçı için İspanya'nın başkenti Madrid'e gelen Arjantinli taraftarlar, güvenlik önlemleri altında takımlarını destekleyip, kutlamalar yapıyor.
8.12.2018 İspanya
River ve Boca, Bernabeu'ya karşı
River ve Boca, Bernabeu'ya karşı Maç öncesinde çıkan olaylar nedeniyle iki kez ertelenen Libertadores Kupası finali rövanşının, Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanması kararına River Plate ve Boca Juniors kulüpleri itiraz etti.
30.11.2018 Futbol
Mustafa Cengiz'den son dakika CAS açıklaması!
Mustafa Cengiz'den son dakika CAS açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi flaş açıklamalarda bulundu.
28.10.2018 Galatasaray
UEFA'dan Rubin Kazan'a 1 yıl men!
UEFA'dan Rubin Kazan'a 1 yıl men! UEFA, Rusya kulübü Rubin Kazan'ın Avrupa kupalarından bir yıl men edildiğini duyurdu.
18.10.2018 Futbol
Mutu, Chelsea'ye 17 milyon avro tazminat ödeyecek
Mutu, Chelsea'ye 17 milyon avro tazminat ödeyecek Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), eski Rumen futbolcu Adrian Mutu'nun İngiltere kulübü Chelsea'ye 17 milyon avro tazminat ödemesini gerektiren karara yaptığı itirazı reddetti.
2.10.2018 İngiltere
Guerrero'nun cezası 14 aya yükseltildi
Guerrero'nun cezası 14 aya yükseltildi Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Perulu milli futbolcu Paolo Guerrero'ya, kokain kullandığı için verilen men cezasını 6'dan 14 aya çıkardı.
14.05.2018 Futbol
Beşiktaş'ı yakmıştı! CAS kararını verdi...
Beşiktaş'ı yakmıştı! CAS kararını verdi... CAS, Skenderbeu’nun 2015-2016 sezonu şampiyonluğunun geri verilmesi kararını aldı.
13.04.2018 Futbol
Büyük şok! 6 ay futboldan men edildi!
Büyük şok! 6 ay futboldan men edildi! UEFA, Samir Nasri'ye 6 ay futboldan men cezası verdi.
27.02.2018 Antalyaspor
Futboldan men cezası geliyor!
Futboldan men cezası geliyor! Antalyaspor'un eski futbolcusu Samir Nasri’ye doping cezası yolda. Fransız futbolcunun avukatı, UEFA’nın Nasri’ye ceza vermesini beklediklerini açıkladı.
26.02.2018 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası spor tahkim mahkemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.