Ulaş Tuna Astepe

Ulaş Tuna Astepe

Son dakika ulaş tuna astepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ulaş tuna astepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ulaş tuna astepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulaş Tuna Astepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulaş tuna astepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 ulaş tuna astepe haberi bulunmuştur. Tüm ulaş tuna astepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi!
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi! TRT 1 dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda ' 'Hızır Reis' karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe (33), YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.
25.03.2022 Magazin
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu! Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini anlatan dizi Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı TRT 1'de bu akşam başlıyor. Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin Akdeniz'e açılmasını konu alan dizinin nerde çekildiği merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
16.09.2021 Gündem
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir?
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir? Barbaros nedir, Barbaros ismi nereden geliyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler gibi isimlerin başrolü paylaştığı dizi hakkında ve dizideki karakterler hakkında yapılan araştırmalar arttı. Diziden sonra merak edilen konulardan biri de Barbaros kelimesinin anlamı oldu. Peki, Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı nedir? İşte Barbaros ismi anlamı ve kökeni…
16.09.2021 Gündem
EDHO'dan Barbaros dizisine bomba transfer!
EDHO'dan Barbaros dizisine bomba transfer! Barbaros'un kadrosuna, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan flaş bir isim katıldı.
22.06.2021 Televizyon
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri!
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri! Uzun süredir beklenen Barbaros dizisinden ilk fragman geldi. TRT1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisinde Barbaros Hayrettin Paşa karakterini Engin Altan Düzyatan canlandırıyor. İlk fragmanı ile sezonun iddialı yapımları arasında olacağı şimdiden belli olan yapım ile ilgili pek çok kişi ayrıntıları merak ediyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte Barbaros dizisi fragmanı...
21.06.2021 Gündem
Barbaroslar dizisinden ilk kareler geldi
Barbaroslar dizisinden ilk kareler geldi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaroslar dizisi, yıldız oyuncu kadrosu ve dikkat çekici hikayesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
24.05.2021 Televizyon
Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Barbaros dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Barbaros dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Engin Altan Düzyatan'ın merakla beklenen dizisi Barbaros’un prova çekimleri başladı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Erhan Ünlütürk gibi isimlerin yer aldığı dönem dizisi Barbaros dizinin ne zaman yayınlanacağı ise merak ediliyor.
2.04.2021 Gündem
Yeni diziden ilk fotoğraf geldi
Yeni diziden ilk fotoğraf geldi TRT 1'in yapımcılığını ES Film'in üstlendiği ve ocak ayında başlaması planlanan "Barbaros" dizisinde başrolleri paylaşacak olan Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'den birlikte ilk fotoğraf geldi.
3.11.2020 Magazin
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu! Barbaros dizisi ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı Barbaros dizisi dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
6.10.2020 Gündem
Ünlü oyuncu sınırda bekleyen göçmenlere yardım dağıtacak!
Ünlü oyuncu sınırda bekleyen göçmenlere yardım dağıtacak! Oyuncu Ulaş Tuna Astepe, Pazarkule Sınır Kapısı'nda, sınırdan geçmeyi bekleyen düzensiz göçmenlere yardım dağıttı.
2.03.2020 Magazin
"Burada yatarım ama birlikte poz vermeyiz"
"Burada yatarım ama birlikte poz vermeyiz" 'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Ulaş Tuna Astepe, sevgilisi Cansu Baydar ile sinema keyfi yaptı.
22.02.2020 Magazin
Sen anlat Karadeniz yeni fragmanı
Sen anlat Karadeniz yeni fragmanı ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 55. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
9.09.2019 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz yeni fragmanı
Sen Anlat Karadeniz yeni fragmanı ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 55. bölüm fragmanı yayınlandı.
5.09.2019 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz hayranlarına kötü haber
Sen Anlat Karadeniz hayranlarına kötü haber 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin 15 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 52'nci bölümü ekrana gelmeyecek.
13.05.2019 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı
Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı Sen Anlat Karadeniz dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı
18.04.2019 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz yeni fragman
Sen Anlat Karadeniz yeni fragman Sen Anlat Karadeniz dizisinin merakla beklenen 48. bölüm fragmanı yayınlandı.
12.04.2019 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz fragman
Sen Anlat Karadeniz fragman Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen 35. bölüm fragmanı yayınlandı.
4.04.2019 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz yeni fragman
Sen Anlat Karadeniz yeni fragman ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
23.03.2019 Televizyon
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
'Sen Anlat Karadeniz'in ekibinde değişiklik
'Sen Anlat Karadeniz'in ekibinde değişiklik ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in reji ekibi değişti. Dizinin rejisi deneyimli yönetmen Veli Çelik'e emanet edildi.
26.06.2018 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz dün akşam ekrana geldi. ATV'nin fenomen dizisi haline gelen Sen Anlat Karadeniz'de yine heyecan dolu olaylar yaşandı. Son bölümün hemen ardından merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.04.2018 Gündem
Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu?
Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Tahir tutuklanıyor, peki Vedat'ı öldürdü mü? İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu akşam yaşanacaklar...
4.04.2018 Gündem
İşte Tahir'in gerçek sesi
İşte Tahir'in gerçek sesi Reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Tahir karakteri ile fırtınalar estiren Ulaş Tuna Astepe'nin dublaj kullandığı ortaya çıktı.
24.02.2018 Sinema-Dizi
'Sen Anlat Karadeniz' oyuncuları ne kadar kazanıyor?
'Sen Anlat Karadeniz' oyuncuları ne kadar kazanıyor? Osman Sınav yapımı Sen Anlat Karadeniz'de oyuncular piyasanın çok altında maaş alıyor. Dizide en yüksek ücreti Tahir Kaleli rolüne hayat veren Ulaş Tuna Aslantepe alıyor.
10.02.2018 Magazin
'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ne zaman başlıyor?
'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ne zaman başlıyor? ATV'nin yeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' seyirci ile buluşuyor. İşte 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin yayın tarihi...
17.01.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ulaş Tuna Astepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulaş tuna astepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.