Ulan İstanbul

Ulan İstanbul

Son dakika ulan istanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ulan istanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ulan istanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulan İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulan istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 ulan istanbul haberi bulunmuştur. Tüm ulan istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi!
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi! Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide ekranlarda olan oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu Avukat Deniz İpek ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünyaevine girdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirtti.
19.06.2022 Magazin
Serhat Özcan ile Deniz İpek nişanlandı!
Serhat Özcan ile Deniz İpek nişanlandı! Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide boy gösteren oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu avukat Deniz İpek ile Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı.
4.05.2022 Magazin
Haldun Boysan kimdir? Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet'i Haldun Boysan vefat etti!
Haldun Boysan kimdir? Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet'i Haldun Boysan vefat etti! Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Haldun Boysan hayatını kaybetti. 'Maria ile Mustafa' adlı dizinin çekimleri için Nevşehir'de bulunan ünlü oyuncu Haldun Boysan kaldığı otelde kalp krizi geçirdi. Acı haber sanat camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Peki, Haldun Boysan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Haldun Boysan'ın hayatı ve oynadığı diziler...
1.09.2020 Gündem
Haldun Boysan Kimdir?
Haldun Boysan Kimdir? Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
31.08.2020 Magazin
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi...
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi... Dizilerde ve filmlerdeki akıllarda kalan oyunculuk performansıyla tanınan Ayta Sözeri son zamanlarda şarkı yarışmalarındaki jüri üyeliği ve konserleri ile gündeme geliyor. Her konserinde göz yaşlarına boğulan ünlü sanatçı Ayta Sözeri internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nereli? İşte Ayta Sözeri'nin hayatı...
31.12.2020 Gündem
Oyuncu Beyti Engin korkuttu
Oyuncu Beyti Engin korkuttu Beyti Engin kalp krizi geçirdi. Hemen operasyona alınan ünlü oyuncuya üç stent takıldı.Engin, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
8.04.2020 Magazin
Kaan Yıldırım kimdir? Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Kaan Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
Kaan Yıldırım kimdir? Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Kaan Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Kaan Yıldırım, Hadise ile aşk iddialarının ardından magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Ezgi Eyüboğlu ile 3 yıl evli kalan Kaan Yıldırım, 2019 yaz aylarında evliliklerine son vermişti. Kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol alan Kaan Yıldırım, kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler.
12.02.2020 Gündem
Caner Özyurtlu kimdir? Nerelidir? Caner Özyurtlu kaç yaşında?
Caner Özyurtlu kimdir? Nerelidir? Caner Özyurtlu kaç yaşında? Daha önce Sınav filmiyle, Elveda Rumeli ve Ulan İstanbul dizileriyle tanıdığımız Caner Özyurtlu, oyunculuğunun yanında yönetmenlik, senaristlik ve yapımcılık da yapıyor. Son olarak 2020 yapımı Biz böyleyiz filminin yönetmen ve senaristliğini de üstlenen Caner Özyurtlu, geçtiğimiz gün Eser Yenenler Show'a katıldı. Peki Caner Özyurtlu kimdir? Nerelidir? Caner Özyurtlu kaç yaşında? İşte Caner Özyurtlu'nun hayatı hakkında merak edilenler…
10.01.2020 Gündem
Ünlü çift boşandı!
Ünlü çift boşandı! Ezgi Eyüboğlu-Kaan Yıldırım çifti, dün, anlaşmalı olarak boşandı.
27.06.2019 Magazin
Göktay: Telefonum hiç çalmıyor
Göktay: Telefonum hiç çalmıyor Mesut Yar, usta tiyatrocu Zihni Göktay'ın sitemini köşesine taşıdı.
23.09.2018 Magazin
Melisa Aslı Pamuk kimdir?
Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir? Sorusu son zamanlarda gündemde sıkça araştırılmaya başladı. Melisa Aslı Pamuk'un yıllar önce Adnan Oktar'ın programına katılmış olması bomba etkisi yarattı. İşte Melisa Aslı Pamuk'un merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Melisa Aslı Pamuk kimdir?
Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Melisa Aslı Pamuk'un hayatı merak konusu oldu. Melisa Aslı Pamuk'un seneler önce Adnan Oktar'ın programına konuk olması da gündem de bomba etkisi yarattı.
29.09.2021 Gündem
Şebnem Bozoklu aşkını ilan etti!
Şebnem Bozoklu aşkını ilan etti! Kanat Atkaya'nın Şebnem Bozoklu ile çektirip Instagram hesabına koyduğu fotoğraf "Aralarında aşk var" yorumlarına neden olmuştu. Şimdi de Şebnem Bozoklu Kanat Atkaya ile fotoğraf paylaştı.
5.09.2017 Magazin
Şebnem Bozoklu'yla ilgili bomba bir iddia daha
Şebnem Bozoklu'yla ilgili bomba bir iddia daha Bodrum'da bir gençle öpüşürken görüntülenen Şebnem Bozoklu'nun daha önce rol arkadaşıyla yakınlaşıp, eşi Emre İzer'le kriz yaşadığı iddia edildi!
5.09.2016 Magazin
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya reklam çekimlerinde rol arkadaşlığından ayrıldı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya kot reklamında yollarını ayırdı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşlığını bitirmesi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Eşim tatilde ben işte
Eşim tatilde ben işte ‘Ulan İstanbul’ adlı diziyle şöhreti yakalayan oyuncu Kaan Yıldırım önceki akşam Arnavutköy’deydi...
8.07.2016 Magazin
Melisa Aslı Pamuk kimdir?
Melisa Aslı Pamuk kimdir? Son dönemde oynadığı dizilerle adından sıkça söz ettiren Melisa Aslı Pamuk kimdir? Geçtiğimiz günlerde adı skandal bir iddiaya karışan Melisa Aslı Pamuk'un özel hayatı oldukça merak ediliyor. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve Melisa Aslı Pamuk hakkında bilinmeyenler...
29.09.2021 Gündem
Setten nikah masasına!
Setten nikah masasına! ‘Ulan İstanbul’ dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Ezgi Eyüboğlu (27) ve Kaan Yıldırım (29), önceki gece Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda evlendi...
15.05.2016 Magazin
Wilma Elles kimdir?
Wilma Elles kimdir? Wilma Elles beklenmedik bir sürpriz ile Türk vatandaşı oldu. Dizi ve sinema dünyasının yıldızı olan Wilma Elles Türk vatandaşı olması büyük sevinç uyandırdı. Türkiye onu Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinden tanımıştı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Demet Büyükkol soyadını değiştirdi
Ünlü oyuncu Demet Büyükkol soyadını değiştirdi “Ulan İstanbul” dizisinde canlandırdığı 'Maşuka' karakteriyle yıldızı parlayan Demet Büyükkol soyadını değiştirdi.
16.03.2016 Magazin
Altın Portakal’da Şebnem Bozoklu sürprizi!
Altın Portakal’da Şebnem Bozoklu sürprizi! Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya Film Festivali’nin jürisi açıklandı. Son dönemin en dikkat çeken oyuncularından Şebnem Bozoklu da jüride yer aldı.
20.11.2015 Magazin
‘Az şekerli bir tuzlu’
‘Az şekerli bir tuzlu’ ‘Ulan İstanbul’ dizisinin setinde tanıştıktan sonra arkadaşları aşka dönüşen genç oyuncular Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu, evlilik kararının ardından isteme merasimini de yaşadı...
22.08.2015 Magazin
Ve mutlu son...
Ve mutlu son... ‘Ulan İstanbul’ dizisindeki komiser rolüyle hafızalara kazınan ve şimdi ‘Kiralık Aşk’da rol alan Salih Bademci, kendisi gibi oyuncu olan nişanlısı İmer Özgün ile dünya evine girdi...
20.08.2015 Magazin
Sevilen dizide şok ayrılık!
Sevilen dizide şok ayrılık! Paramparça dizisinde yeni sezon öncesinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı.
6.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ulan İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulan istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.