Ujfalusi

Ujfalusi

Son dakika ujfalusi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ujfalusi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ujfalusi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ujfalusi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ujfalusi gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 ujfalusi haberi bulunmuştur. Tüm ujfalusi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelirse Galatasaray'da Ujfalusi etkisi yaratır! Türkiye ve İspanya basını Ramos haberleriyle çalkalanıyor...
Gelirse Galatasaray'da Ujfalusi etkisi yaratır! Türkiye ve İspanya basını Ramos haberleriyle çalkalanıyor... Victor Nelsson'u İtalya ya da İngiltere'ye göndermeye hazırlanan Galatasaray Sergio Ramos bombasını patlatmaya çok yakın. İspanya basınında yer alan haberlere göre; dünyaca ünlü stoperin Türkiye'ye gelmeye son derece sıcak baktığı belirtilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin de oyuncuyla görüşmelere başladığı bildirildi.
1.08.2023 Galatasaray
Cimbom'a 'Yeni Ujfalusi' Chelsea'nin 60 M.€ + Matic teklifini elinin tersiyle itmişti
Cimbom'a 'Yeni Ujfalusi' Chelsea'nin 60 M.€ + Matic teklifini elinin tersiyle itmişti Defans hattında Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı'ya alternatif bir isim arayan Galatasaray yılın transfer sürprizini yapmak üzere. 2011'de Sarı Kırmızılı takımda gösterdiği performansla alkış toplayan Ujfalusi gibi etki yapması beklenen 35 yaşındaki stoperle görüşmelere başlandığı iddia edilirken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
5.09.2022 Galatasaray
Yunus Akgün ve Ozan Kabak Avrupa'nın ilk 20'sinde!
Yunus Akgün ve Ozan Kabak Avrupa'nın ilk 20'sinde! Galatasaray’ın, Trabzon karşısındaki atak uzaklaştırma sayısına (11), Kasımpaşa maçında tek başına ulaşan Ozan Kabak, listede 18. sırada. 11.’lik ise Yunus Akgün’ün oldu.
16.09.2018 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Muslera: 'O giderse ben de giderim'
Muslera: 'O giderse ben de giderim' Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.
15.01.2018 Galatasaray
Tomas Ujfalusi, derbi için favorisini açıkladı!
Tomas Ujfalusi, derbi için favorisini açıkladı! Galatasaray'ın eski oyuncularından ve şu anda Sparta Prag Kulübünde sportif direktör olarak görev alan Tomas Ujfalusi, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi Radyospor'a konuştu.
16.10.2017 Galatasaray
Galatasaray'da yolcular belli oldu
Galatasaray'da yolcular belli oldu Galatasaray, Semih Kaya, Sinan Gümüş ve Cenk Gönen'i satmaya hazırlanıyor.
9.07.2017 Galatasaray
Ujfalusi devrede! Vatandaşını...
Ujfalusi devrede! Vatandaşını... Galatasaray'da Wilfried Bony bir kez daha listede... transferi çok zor görünse de sürpriz bir isim devreye girdi: Tomas Ujfalusi.
3.05.2017 Galatasaray
'Melo Galatasaray'a geri dönecektir'
'Melo Galatasaray'a geri dönecektir' Galatasaray’ın eski futbolcusu, şu anda ise Çek ekibi Sparta Prag’da sportif direktörlük görevini sürdüren Tomás Ujfalusi, önemli açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray'ın eski aşkı alevlendi!
G.Saray'ın eski aşkı alevlendi! Eski başkan Ünal Aysal’ın 5 yıl önce transfer etmek için İspanya’ya gidip alamadığı Jose Antonio Reyes, bir kez daha Galatasaray’ın transfer listesine girdi. Sevilla’yla 1 yıl daha kontratı bulunan 32 yaşındaki hücum oyuncusu için önümüzdeki günlerde harekete geçilecek.
24.09.2021 Galatasaray
Arda da tribündeydi
Arda da tribündeydi Atletico Madrid - Galatasaray maçını Arda Turan da Calderon'da izledi.
26.11.2015 Galatasaray
Ujfalusi'den G.Saray'ı üzen sözler
Ujfalusi'den G.Saray'ı üzen sözler Galatasaray'ın eski futbolcusu Tomas Ujfalusi'den mesaj geldi.
24.11.2015 Galatasaray
'G.Saray'ı hakem hatasıyla yendik'
'G.Saray'ı hakem hatasıyla yendik' Galatasaray ile A.Madrid’in Devler Ligi maçı öncesi Ujfalusi geç gelen bir açıklama yaptı.
9.09.2015 Galatasaray
'De Gea giderse Muslera gelir'
'De Gea giderse Muslera gelir' Galatasaray'ın hem formasını giyen hem de idari görevde bulunan Tomas Ujfalusi'dan Muslera açıklaması...
30.06.2015 Galatasaray
Arena'da sürpriz misafirler
Arena'da sürpriz misafirler Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş TT Arena'da karşılaşıyor.
24.05.2015 Galatasaray
G.Saray'a son gol Nobre'den!
G.Saray'a son gol Nobre'den! Beşiktaş'ta Galatasaray'a gol atan son santrfor Marcio Nobre.
22.05.2015 Beşiktaş
Tomas Ujfalusi'den flaş sözler!
Tomas Ujfalusi'den flaş sözler! Galatasaray'ın eski oyuncularından Tomas Ujfalusi, geçmişi ve geleceği ile ilgili konuştu.
30.04.2015 Galatasaray
Şaş'tan, Semih Kaya için çarpıcı yorum
Şaş'tan, Semih Kaya için çarpıcı yorum Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Semih Kaya ile ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı.
10.10.2014 Futbol
'25 Ekim'de aday değilim'
'25 Ekim'de aday değilim' Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal bu gece 22.45'te TRT'de Stadyum programına konuk oldu.
25.09.2014 Galatasaray
G.Saray'da Kewell iddiası!
G.Saray'da Kewell iddiası! G.Saray'da boşta olan Spotif Direktörlük koltuğuna sürpriz bir isim önerildiği iddia edildi.
27.08.2014 Galatasaray
Tulun: Her şeyi açıklayabilirim
Tulun: Her şeyi açıklayabilirim Başkan Ünal Aysal’ın eski danışmanı Bülent Tulun, eleştiriler karşısında suskunluğunu bozdu.
16.07.2014 Galatasaray
'O transferlerle alakam yok'
'O transferlerle alakam yok' Bülent Tulun'dan çarpıcı açıklamalar...
15.07.2014 Galatasaray
Hoşgeldin Cesare
Hoşgeldin Cesare Aslan'ın yeni hocası Cesare PrandellI dün İstanbul'a gelip göreve başladı
8.07.2014 Galatasaray
'Çok doğru tercih'
'Çok doğru tercih' Tomas Ujfalusi, Fiorentina'da 3 yıl birlikte çalıştığı Galatasaray'ın yeni teknik patronunu değerlendirdi.
7.07.2014 Galatasaray
Mancini: Alo Prandelli...
Mancini: Alo Prandelli... Dünya Kupası'ndaki hezimetin hemen ardından Galatasaray'la görüşmelere resmi olarak başlayan İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, ülkesinin basınında birinci sayfaları süslemeye devam ediyor...
4.07.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ujfalusi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ujfalusi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.