Tomas Ujfalusi

Tomas Ujfalusi

Son dakika Tomas Ujfalusi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tomas Ujfalusi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tomas Ujfalusi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tomas Ujfalusi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tomas ujfalusi gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 tomas ujfalusi haberi bulunmuştur. Tüm tomas ujfalusi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Tomas Ujfalusi, derbi için favorisini açıkladı!
Tomas Ujfalusi, derbi için favorisini açıkladı! Galatasaray'ın eski oyuncularından ve şu anda Sparta Prag Kulübünde sportif direktör olarak görev alan Tomas Ujfalusi, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi Radyospor'a konuştu.
16.10.2017 Galatasaray
Ujfalusi devrede! Vatandaşını...
Ujfalusi devrede! Vatandaşını... Galatasaray'da Wilfried Bony bir kez daha listede... transferi çok zor görünse de sürpriz bir isim devreye girdi: Tomas Ujfalusi.
3.05.2017 Galatasaray
'Melo Galatasaray'a geri dönecektir'
'Melo Galatasaray'a geri dönecektir' Galatasaray’ın eski futbolcusu, şu anda ise Çek ekibi Sparta Prag’da sportif direktörlük görevini sürdüren Tomás Ujfalusi, önemli açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray'ın eski aşkı alevlendi!
G.Saray'ın eski aşkı alevlendi! Eski başkan Ünal Aysal’ın 5 yıl önce transfer etmek için İspanya’ya gidip alamadığı Jose Antonio Reyes, bir kez daha Galatasaray’ın transfer listesine girdi. Sevilla’yla 1 yıl daha kontratı bulunan 32 yaşındaki hücum oyuncusu için önümüzdeki günlerde harekete geçilecek.
24.09.2021 Galatasaray
Arda da tribündeydi
Arda da tribündeydi Atletico Madrid - Galatasaray maçını Arda Turan da Calderon'da izledi.
26.11.2015 Galatasaray
Ujfalusi'den G.Saray'ı üzen sözler
Ujfalusi'den G.Saray'ı üzen sözler Galatasaray'ın eski futbolcusu Tomas Ujfalusi'den mesaj geldi.
24.11.2015 Galatasaray
'G.Saray'ı hakem hatasıyla yendik'
'G.Saray'ı hakem hatasıyla yendik' Galatasaray ile A.Madrid’in Devler Ligi maçı öncesi Ujfalusi geç gelen bir açıklama yaptı.
9.09.2015 Galatasaray
'De Gea giderse Muslera gelir'
'De Gea giderse Muslera gelir' Galatasaray'ın hem formasını giyen hem de idari görevde bulunan Tomas Ujfalusi'dan Muslera açıklaması...
30.06.2015 Galatasaray
Arena'da sürpriz misafirler
Arena'da sürpriz misafirler Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş TT Arena'da karşılaşıyor.
24.05.2015 Galatasaray
Tomas Ujfalusi'den flaş sözler!
Tomas Ujfalusi'den flaş sözler! Galatasaray'ın eski oyuncularından Tomas Ujfalusi, geçmişi ve geleceği ile ilgili konuştu.
30.04.2015 Galatasaray
G.Saray'da Kewell iddiası!
G.Saray'da Kewell iddiası! G.Saray'da boşta olan Spotif Direktörlük koltuğuna sürpriz bir isim önerildiği iddia edildi.
27.08.2014 Galatasaray
Hoşgeldin Cesare
Hoşgeldin Cesare Aslan'ın yeni hocası Cesare PrandellI dün İstanbul'a gelip göreve başladı
8.07.2014 Galatasaray
'Çok doğru tercih'
'Çok doğru tercih' Tomas Ujfalusi, Fiorentina'da 3 yıl birlikte çalıştığı Galatasaray'ın yeni teknik patronunu değerlendirdi.
7.07.2014 Galatasaray
Mancini: Alo Prandelli...
Mancini: Alo Prandelli... Dünya Kupası'ndaki hezimetin hemen ardından Galatasaray'la görüşmelere resmi olarak başlayan İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, ülkesinin basınında birinci sayfaları süslemeye devam ediyor...
4.07.2014 Galatasaray
'Prandelli Türk oldu'
'Prandelli Türk oldu' İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin Galatasaray ile sözleşme imzalayacak olması İtalyan basınında geniş yer buldu
4.07.2014 Galatasaray
Ujfalusi gidiyor, efsane kaptan geliyor
Ujfalusi gidiyor, efsane kaptan geliyor Ujfalusi’nin pasif kalması nedeniyle Ünal Aysal düğmeye bastı. Futbolculuk, kaptanlık ve Gerets dönemindeki yardımcılığı nedeniyle kulübü çok iyi tanıyan efsane isimle anlaşma sağlandı.
8.06.2014 Futbol
Bülent Korkmaz'dan G.Saray açıklaması
Bülent Korkmaz'dan G.Saray açıklaması Galatasaray'da Sportif Direktörlük görevi için adı anılan Bülent Korkmaz'dan net açıklama.
23.05.2014 Futbol
'İmzayı attırınca göreceksiniz'
'İmzayı attırınca göreceksiniz' Tomas Ujfalusi'den Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili çok önemli açıklamalar...
21.05.2014 Futbol
Ujfalusi gidiyor, yerine...
Ujfalusi gidiyor, yerine... Galatasaray'ı Mayıs ayı sonrasında büyük bir değişimin beklediği iddia edildi.
22.04.2014 Futbol
"Sıkıntıyı çözeceğiz"
"Sıkıntıyı çözeceğiz" Galatasaray Futbol İdari Koordinatörü Tomas Ujfalusi, "Takım, hoca ve yönetim arasında bir bağ görevi göreceğim" dedi.
9.01.2014 Futbol
Ujfalusi ilk kez konuştu
Ujfalusi ilk kez konuştu G.Saray'da futbol idari koordinatörlüğüne getirilen Tomas Ujfalusi Chelsea'yi devirebileceklerini söyledi
19.12.2013 Futbol
G.Saray resmen açıkladı!
G.Saray resmen açıkladı! Galatasaray Kulübü, Futbol İdari Koordinatörlü için Tomas Ujfalusi ile beş aylık anlaşmaya vardığını KAP'a bildirdi.
18.12.2013 Futbol
Ve açıklandı: Yeni sportif direktör...
Ve açıklandı: Yeni sportif direktör... Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, yeni sportif direktörü açıkladı.
16.12.2013 Futbol
'Büyük Şef' geri dönüyor!
'Büyük Şef' geri dönüyor! Galatasaray'ın eski yıldızı Tomas Ujfalusi, teknik ekipte görev alacak...
14.12.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tomas Ujfalusi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tomas ujfalusi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.