Uğur Güven

Uğur Güven

Son dakika Uğur Güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uğur Güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uğur Güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 638 uğur güven haberi bulunmuştur. Tüm uğur güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayrılık haberleri gelmişti! Şimdi de...
Ayrılık haberleri gelmişti! Şimdi de... Güzel manken Ece Sükan eski sevgilisi Uğur Güven ile barıştı mı?
6.10.2020 Magazin
‘Medeniyet bu işte!’
‘Medeniyet bu işte!’ Ece Sükan, ayrıldığı sevgilisi Uğur Güven’in aracını kullandığı için gelen eleştirilere, “Medeniyet bu işte... Birbirimizi halen çok seviyoruz” dedi
27.09.2020 Magazin
Ece Sükan kafaları karıştırdı
Ece Sükan kafaları karıştırdı Oyuncu ve stil danışmanı Ece Sükan ve eski sevgilisi Uğur Güven, önceki akşam Bebek'te aynı mekandan çıkarken görüntülendi. Farklı zamanlarda mekanı terk eden ikiliden Sükan'ın, eski sevgilisinin arabasına binmesi dikkat çekti. Güven ise ilerleyen saatlerden mekanın az ilerisinde iki güzeli aracına alırken objektiflere yakalandı.
18.09.2020 Magazin
Ece Sükan ve Uğur Güven gecenin sonunda tartıştı
Ece Sükan ve Uğur Güven gecenin sonunda tartıştı Oyuncu ve stil danışmanı Ece Sükan ve bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Uğur Güven, gecenin sonunda tartıştı.
12.09.2020 Magazin
Ece Sükan ve sevgilisi böyle görüntülendi
Ece Sükan ve sevgilisi böyle görüntülendi Ece Sükan, önceki gün sevgilisi Uğur Güven ile görüntülendi.
11.05.2020 Magazin
Ece Sükan: Daha o seviyeye gelemedim
Ece Sükan: Daha o seviyeye gelemedim Stil danışmanı Ece Sükan, sevgilisi Uğur Güven’le market alışverişinde görüntülendi.
18.04.2020 Magazin
Ece Sükan tedbiri elden bırakmadı
Ece Sükan tedbiri elden bırakmadı Eski manken Ece Sükan önceki gün sevgilisi Uğur Güven’le buluştu. Sükan'ın salgına karşı aldığı tedbir dikkatlerden kaçmadı.
7.04.2020 Magazin
Ece Sükan'ın aşkı tam gaz devam ediyor
Ece Sükan'ın aşkı tam gaz devam ediyor Ece Sükan, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Uğur Güven'le önceki akşam Bebek'te görüntülendi.
10.03.2020 Magazin
Direksiyon Ece'ye emanet
Direksiyon Ece'ye emanet Eski manken ve oyuncu Ece Sükan, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Uğur Güven'le önceki akşam Etiler Papermoon’da görüntülendi.
10.11.2019 Magazin
Sevgiliye nöbetçi eczane aradı
Sevgiliye nöbetçi eczane aradı Oyuncu ve stilist Ece Sükan, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Uğur Güven ile beraber önceki gece Akatlar’da nöbetçi eczanede objektiflere yansıdı.Uğur Güven, sevgilisi Ece Sükan’a göz damlası aldı.
10.08.2019 Magazin
O soru Ece Sükan’ı kaçırdı!
O soru Ece Sükan’ı kaçırdı! Sosyetik playboy Uğur Güven’le yeni bir aşka yelken açan Ece Sükan, önceki gün erkek kardeşiyle Bebek’te görüntülendi.
4.07.2019 Magazin
Uğur Güven'i annesi ile tanıştırdı!
Uğur Güven'i annesi ile tanıştırdı! Ece Sükan, yaklaşık altı aydır birlikte olduğu Uğur Güven’i annesi Serpin Sükan’la tanıştırdı.
29.05.2019 Magazin
Direksiyon Ece’ye emanet
Direksiyon Ece’ye emanet Ece Sükan ve sosyetik sevgilisi Uğur Güven, önceki gece Bebek trafiğinde objektiflere takıldı.
27.05.2019 Magazin
Bu kez merdivende öpüştüler!
Bu kez merdivende öpüştüler! Ece Sükan ve sevgilisi Uğur Güven, önceki gece Asmalımescit’te bulunan bir mekanın çıkışında görüntülendi.
22.04.2019 Magazin
"Aşkım üşüyorum, beni ısıtır mısın?"
"Aşkım üşüyorum, beni ısıtır mısın?" Geçtiğimiz aylarda adı Beşiktaş'lı futbolcu Karius ile aşk dedikodularına karışan Ece Sükan, yeni sevgilisiyle önceki akşam Bebek'teydi.
16.04.2019 Magazin
Ece aşka geldi!
Ece aşka geldi! Ece Sükan ile sevgilisi Uğur Güven birbirlerini öpmeye doyamadı...
30.03.2019 Magazin
Sevmeye doyamadı
Sevmeye doyamadı Üç yıl evli kaldığı tasarımcı Ümit Benan’dan 2017’de boşanan manken-oyuncu Ece Sükan, Hadise’nin eski sevgilisi Uğur Güven ile önceki gece Bebek Susam’da görüntülendi.
24.03.2019 Magazin
Flaşlar patlayınca panik yaptılar
Flaşlar patlayınca panik yaptılar Ece Sükan ile Uğur Güven önceki akşam Harbiye’de görüntülendi.
25.01.2019 Magazin
Sunal ailesinden flaş karar!
Sunal ailesinden flaş karar! Kemal Sunal'ın ailesi 'telif hakkı' davasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıyor
19.09.2018 Magazin
Kemal Sunal’ın ailesinden ‘Propaganda’ filmine dava
Kemal Sunal’ın ailesinden ‘Propaganda’ filmine dava Türk sinema tarihine damga vuran unutulmaz sanatçı Kemal Sunal’ın 'Propaganda' filmi davalık oldu.
10.05.2018 Magazin
"Top atışı emrini ben verdim"
"Top atışı emrini ben verdim" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin haklarında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen 135'i tutuklu 143 sanığın yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam ediliyor.
30.01.2018 Gündem
Hadise’yi çabuk unuttu! İşte yeni aşkı...
Hadise’yi çabuk unuttu! İşte yeni aşkı... Bir dönem Hadise ile aşk yaşayan iş adamı Uğur Güven, ünlü şarkıcıyı çabuk unuttu.
3.07.2017 Magazin
Uğur Güven-Seçil Sırmacı aşkı bitti!
Uğur Güven-Seçil Sırmacı aşkı bitti! Hadise'den ayrıldıktan sonra Ocak 2016'da Seçil Sırmacı ile aşk yaşamaya başlayan Uğur Güven, yine umduğunu bulamadı.
14.04.2017 Magazin
Gecelerde tek başına
Gecelerde tek başına Hakan Sabancı önceki gece Karaköy Goya adlı mekanda eğlendi.
3.02.2017 Magazin
Yeni sevgili buldu
Yeni sevgili buldu Bir dönem Hadise ile aşk yaşayan sosyetik playboy Uğur Güven, önceki gün Bodrum’da yeni sevgilisi ile objektiflere takıldı...
23.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.