Ufuk Yıldırım dördüncü kez evlendi!
Ufuk Yıldırım dördüncü kez evlendi! Daha önce, "Aşık olduğuma inanırsam hiç gözümü kırpmam, 4. kez de evlenirim. Evlilikten korkmuyorum." açıklamasını yapan şarkıcı Ufuk Yıldırım, dediğini yaptı. Yıldırım, sevgilisi Fidan Hanım ile birlikte Florida'da nikah masasına oturdu.
22.03.2022 Magazin
Ünlü müzisyen Ufuk Yıldırım büyük şok yaşadı! 23 yıl sonra...
Ünlü müzisyen Ufuk Yıldırım büyük şok yaşadı! 23 yıl sonra... Ufuk Yıldırım, 1998 yılında müzik aletleri satan arkadaşından çeşitli enstrümanlar alıp karşılığında 10 bin dolarlık senet imzaladı. Ufuk Yıldırım, borcunu ödemesine rağmen 23 yıl sonra o senet yüzünden icraya verilince savcılığa başvurdu. İddiaya göre Halil Akalın, Ufuk Yıldırım’ın senedini icra takibine koydu. İcraya verildiğini öğrenen Yıldırım, savcılığa başvurarak Halil Akalın’ın suç işlediğini iddia etti. Senet üzerindeki son ödeme tarihi olan 2003 yazısı üzerinde oynama yapıldığını, senedin zaman aşımına uğradığını ve yeni kanuna uygun olmadığını ifade eden sanatçı, Halil Akalın’ın cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1.09.2021 Magazin
İstanbul'u neden terk ettiğini açıkladı!
İstanbul'u neden terk ettiğini açıkladı! 90’lı yıllarda unutulmaz şarkılara imza atan Ufuk Yıldırım, yeni single’ı ‘Herkese Gider'i ve İstanbul'dan İzmir'e taşınma nedenini açıkladı.
29.06.2017 Magazin
İlk görüşte aşk 4 yıl sonra bitti! Boşandılar...
İlk görüşte aşk 4 yıl sonra bitti! Boşandılar... Şarkıcı Ufuk Yıldırım, 2012 yılında evlendiği şarkıcı Pelin Elitez'le olan evliliğini bitirdi.
23.12.2016 Magazin