Ufuk Akçekaya

Ufuk Akçekaya

Son dakika Ufuk Akçekaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ufuk Akçekaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ufuk Akçekaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ufuk Akçekaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ufuk akçekaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 ufuk akçekaya haberi bulunmuştur. Tüm ufuk akçekaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesiyle ilgili iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya (49), kaldığı İzmir 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tek kişilik odada kendini asarak yaşamına son verdi.
10.04.2023 Gündem
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili tutuklanan Ufuk Akçekaya hakkında iddianame hazırlandı. Savcı, Akçekaya için 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme suçundan' ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. İddianamede Akçekaya'nın evi yakmaya ve delilleri yok etmeye çalıştığına dikkat çekildi.
14.11.2022 Gündem
Eğitimci Nazmi Arıkan'ı öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı! Savcıdan üç kritik soru...
Eğitimci Nazmi Arıkan'ı öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı! Savcıdan üç kritik soru... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförünü öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı.
20.07.2022 Gündem
Eğitimci Arıkan ve şoförünün katil zanlısı Akçekaya: Bana komplo kuruldu
Eğitimci Arıkan ve şoförünün katil zanlısı Akçekaya: Bana komplo kuruldu Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan ve sevk edildiği adliyede tutuklanan Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'nın, sevk edildiği mahkemede hakkında suçlamaları kabul etmeyip, kendisine komplo kurulduğunu söylediği öğrenildi.
18.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya tutuklandı
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya tutuklandı Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in cinayet zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinin detayları ortaya çıktı
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinin detayları ortaya çıktı Çanakkale'de Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in katil zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, özel olarak oluşturulan jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. 120 saatlik kamera kayıtlarının incelendiği olayda, Akçekaya’nın cinayeti daha önceden tasarladığı belirlendi.
17.07.2022 Yaşam
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü?
Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü? Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri Dershaneleri’nin sahibi Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili olduğu öne sürülen Ufuk Akçekaya İstanbul Etiler’de yakalandı. 48 yaşındaki katil zanlısının, Nazmi Arıkan ile husumet yaşadığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardında, Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekayakimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın dershaneler konusunda uzun süredir tehdit aldığı öne sürüldü. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı.
14.07.2022 Yaşam
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Büyükekşi!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Büyükekşi! Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Başvuru yapan 9 adayın 8'i yeterli delege imza sayısına ulaşamadı. Yeterli imza sayısına ulaşan Mehmet Büyükekşi Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak girdi. Oy verme işleminin ardından Mehmet Büyükekşi TFF başkanı seçildi. Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi belli oldu. Eski yönetimden Hamit Altıntop, Ali Düşmez ve Alkın Kalkavan, yeni listede de yer alırken tarihte ilk kez kadın yönetici de TFF yönetimine yazıldı.
16.06.2022 Süper Lig
TFF başkan adayları! Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları kimler, aday listesi nedir?
TFF başkan adayları! Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları kimler, aday listesi nedir? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adayları kimler? TFF başkan aday listesi araştırması devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Nihat Özdemir’in istifasının ardından 16 Haziran’da olağanüstü seçimli genel kurula gidiyor. 9 Haziran’da TFF başkan aday başvuruların sona ermesiyle TFF başkan adayları listesi kimlerden oluşuyor, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte TFF başkan adayları
10.06.2022 Şampiy10
Tokatspor'da Koray Palaz dönemi
Tokatspor'da Koray Palaz dönemi Tokatspor, teknik direktörlük görevine Koray Palaz'ın getirildiğini duyurdu.
23.11.2018 Futbol
Tokatspor'da Ahmet Kazım Ertem dönemi
Tokatspor'da Ahmet Kazım Ertem dönemi Tokatspor, teknik direktörlük görevine Ahmet Kazım Ertemi getirdi.
8.10.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ufuk Akçekaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ufuk akçekaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.