Gazete Vatan Logo

Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü?

Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri Dershaneleri’nin sahibi Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili olduğu öne sürülen Ufuk Akçekaya İstanbul Etiler’de yakalandı. 48 yaşındaki katil zanlısının, Nazmi Arıkan ile husumet yaşadığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardında, Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekayakimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü?

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker çiftlik evinde öldürülmüş halde bulundu. Yapılan ön otopsi sonucu ünlü işadamı Arıkan'ın 62, şoförü Eker'in 38 yerinden bıçaklandığı belirlenirken, Jandarmanın kurduğu özel ekip tarafından olayın faili olarak Ufuk Akçekaya gözaltına alındı. Peki, Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Ufuk Akçekaya, Tokatspor başkanı ve eğitimcidir. Ufuk Akçekaya aslen Elazığlı bir öğretmen. Ancak, o açtığı eğitim kurumlarıyla adını duyurdu. 2018 yılının Ekim ayında Tokat'a gelerek burada Beykent Okullarını açtı. Kısa bir süre sonra da, Tokatspor’un borçlarını üstlenerek kulübü dernek statüsünden çıkarıp anonim şirkete dönüştürdü.

Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü?

Yapılan araştırmada Tokatspor kulübü başkanı ve aynı zamanda eğitim kurumları sahibi Ufuk Akçekaya'nın olay mahalline olaydan birkaç saat önce otobüs ile geldiği, Nazmi Arıkan ile geçmişten alacak verecek meselesi nedeniyle husumetli olduğu, cinayet ardından da taksi ve otobüs kullanarak başka bir ile kaçtığı belirlendi. Adresi tespit edilen şüpheli Çanakkale Başsavcılığı'nın talimatı ile yakalandı. Tokat spor kulübü başkanı Ufuk Akçekaya suçlamaları kabul etmedi.

Haberin Devamı

Nazmi Arıkan cinayeti nasıl oldu?

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu evli ve 2 çocuk babası Nazmi Arıkan, beraberinde şoförü Şerif Eker ile bayram tatili için Gelibolu’nun Karainebeyli köyünde küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılan çiftliğine geldi.

Çiftlik çalışanları dün, öğle saatlerine kadar Arıkan ve Eker’i göremeyince şüphelendi.

Telefonla da ulaşılamayınca kontrol için çiftlik evine giren çalışanlar, Arıkan ile şoförü Eker’in kanlar içerisinde yerde yatarken buldu.

İhbar üzerine çiftliğe savcı, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Arıkan ve Eker’in çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi.

Çifte cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bazı bilgilere de ulaşıldı. Bayram süresince çiftlik evinde kalan Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in cansız bedenlerinin evin yemek yenilen salon kısmında bulunduğu ifade edildi.

Haberin Devamı