Uefa Gençlik Ligi

Uefa Gençlik Ligi

Son dakika uefa gençlik ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uefa gençlik ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uefa gençlik ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uefa Gençlik Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uefa gençlik ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 uefa gençlik ligi haberi bulunmuştur. Tüm uefa gençlik ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
UEFA'dan Alper Ulusoy'a görev
UEFA'dan Alper Ulusoy'a görev FIFA kokartlı hakem Alper Ulusoy, UEFA Gençlik Ligi C Grubu'nda Azerbaycan'ın Karabağ ile İngiltere'nin Chelsea genç takımları takımları arasında 22 Kasım Çarşamba günü oynanacak maçı yönetecek.
20.11.2017 Futbol
Beşiktaş 3-2 Monaco
Beşiktaş 3-2 Monaco UEFA Gençlik Ligi'nde Beşiktaş, Monaco'yu sahasında 3-2 yendi.
1.11.2017 Beşiktaş
İlk maç Porto'nun
İlk maç Porto'nun Beşiktaş U19, UEFA Gençlik Ligi ilk maçında Porto U19 takımına 5-1 mağlup oldu.
13.09.2017 Beşiktaş
Altınordu, Atletico Madrid'e elendi
Altınordu, Atletico Madrid'e elendi UEFA Gençlik Ligi play-off turunda Altınordu, sahasında İspanya temsilcisi Atletico Madrid'e 2-0 yenildi.
8.02.2017 Futbol
Altınordu'nun rakibi Atletico Madrid
Altınordu'nun rakibi Atletico Madrid Altınordu U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi play off maçında yarın Atletico Madrid'i konuk edecek.
23.09.2021 Futbol
Genç Kartallar şoka uğradı! 3-0'dan...
Genç Kartallar şoka uğradı! 3-0'dan... Beşiktaş U21 Takımı, UEFA Gençlik Ligi'nde karşılaştığı Dinamo Kiev ile 3-3 berabere kaldı.
24.09.2021 Beşiktaş
Bahçelievler'den Avrupa'nın zirvesine...
Bahçelievler'den Avrupa'nın zirvesine... Renato Sanches'in dikkat çeken hikayesi
23.09.2021 Futbol
UEFA'dan Ali Palabıyık görev
UEFA'dan Ali Palabıyık görev Hakem Ali Palabıyık, UEFA Gençlik Ligi'nde İspanya'nın Valencia takımıyla Fransa'nın Olympique Lyon ekibi arasındaki karşılaşmada görev alacak.
8.12.2015 Futbol
Gençlerin maçı Benfica'nın
Gençlerin maçı Benfica'nın UEFA Gençlik Ligi C Grubu'nda Benfica U19 Takımı, kendi sahasında Galatasaray U19 Takımı'nı 2-0 mağlup etti.
3.11.2015 Galatasaray
Galatasaray-Benfica maçına soruşturma
Galatasaray-Benfica maçına soruşturma UEFA Gençlik Ligi'nde dün Galatasaray, Benfica önünde hezimete uğradı.
22.10.2015 Galatasaray
Aslan'ın gençliğini çaldılar
Aslan'ın gençliğini çaldılar Galatasaray, UEFA Gençlik Ligi karşılaşmasında Portekiz ekibi Benfica’ya farklı mağlup oldu.
21.10.2015 Galatasaray
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu Önümüzdeki iki sezonu kapsayan birçok turnuvada UEFA ile iş birliği yapacağını duyuran Oppo, UEFA'nın futbol turnuvası Şampiyonlar Ligi'ne ortak olan ilk Çinli marka olacak. Marka, UEFA ile, arasında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Finalleri ve UEFA Gençlik Ligi Finalleri'nin bulunduğu turnuvaları kapsayan iki yıllık ortaklık anlaşması yaptı.
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi.
28.07.2021 Süper Lig
TFF'den Kulüpler Birliği'ne flaş yanıt!
TFF'den Kulüpler Birliği'ne flaş yanıt! Yabancı kuralıyla ilgili tepkilerini dile getiren Kulüpler Birliği'ne mektup gönderen TFF "Süper Lig’deki yerli oyuncu oranı %75’ten %59’a düşmüştür, bu rakam Hırvatistan’ın ardından en yüksek düşüş olarak dikkat çekmektedir." ifadelerini kullandı.
14.07.2021 Süper Lig
Paris Saint-Germain-Başakşehir maçında hakem skandalı! İki takım sahadan çekildi...
Paris Saint-Germain-Başakşehir maçında hakem skandalı! İki takım sahadan çekildi... Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun İstanbul ekibinin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi ve soyunma odasına gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ırkçı sözlere sert tepki gösterdi. Bakan Kasapoğlu da ırkçılık insanlık suçudur, Başakşehir'in yanındayız açıklaması yaptı. Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşması, yarın TSİ 20.55'te kaldığı yerden farklı bir hakem kadrosu ile devam edecek.
8.12.2020 Futbol
'Edin Visca'nın heykelini dikeceğiz'
'Edin Visca'nın heykelini dikeceğiz' Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ "Edin Visca, diğer iki kaptan ve onların yanında şampiyonlukta katkısı olan herkesin anısına güzel bir heykel yapılacak" açıklamasında bulundu.
27.10.2020 Başakşehir
Bakan Kasapoğlu'ndan kulüplere son dakika müjdesi
Bakan Kasapoğlu'ndan kulüplere son dakika müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yayıncı kuruluşun bugün kulüplere 103 milyon lira ödeme yapacağını açıkladı.
19.06.2020 Süper Lig
Bakan Kasapoğlu'ndan önemli açıklamalar!
Bakan Kasapoğlu'ndan önemli açıklamalar! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 17 Haziran’daki UEFA toplantısı öncesi net konuştu. Kasapoğlu, "Öncelikle Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’dan alınma ihtimali konusunu yakından takip ediyoruz. Finalin Türkiye’de en güzel şekilde yapılacağından şüphem yok. Ayın 17’sindeki UEFA toplantısında da güzel haber alacağımıza inanıyoruz" dedi.
12.06.2020 Futbol
Futbol liglerinin başlayacağı tarih belli oldu!
Futbol liglerinin başlayacağı tarih belli oldu! Corona virüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbeti belli oldu. TFF Başkanı Nihat Özdemir, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen futbol liglerinin 12-13-14 Haziran'da başlatılacağını açıkladı.
6.05.2020 Futbol
UEFA güncelleme yaptı! İstanbul'daki final...
UEFA güncelleme yaptı! İstanbul'daki final... UEFA, kendisine bağlı olan organizasyonlardaki son değişikleri paylaştı. EURO 2020'ye katılacak son ülkelerin belirleneceği Play-Off maçları için yeni tarihler incelenirken, bu durumdan dolayı Uluslar Ligi maçları için de yeni tarih planlaması gerçekleştirilecek.
29.04.2020 Futbol
Ligler ne zaman başlıyor? Maçlar seyircisiz mi oynanacak? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak?
Ligler ne zaman başlıyor? Maçlar seyircisiz mi oynanacak? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? Corona virüsü önlemleri kapsamında ertelenen ligler ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) lig planlaması ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Peki, Ligler ne zaman başlıyor? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? İşte Ligler ile ilgili merak edilenler...
26.04.2020 Gündem
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun EURO 2020 hayali suya düştü
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun EURO 2020 hayali suya düştü Corona virüs ertelemelerinin olumsuz olduğu kadar olumlu sonuçları da var.
23.03.2020 Fenerbahçe
Futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda ligler ertelendi
Futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda ligler ertelendi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına (koronavirüs) yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir" dedi.
19.03.2020 TBL
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar! Göztepe-Beşiktaş maçı...
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar! Göztepe-Beşiktaş maçı... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Nihat Özdemir, lisans talimatı, Zorlu görüşmesi, VAR kayıtları ve Göztepe-Beşiktaş maçındaki kural hatası iddiaları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
6.02.2020 Futbol
Liverpool 5-4 Chelsea
Liverpool 5-4 Chelsea 120 dakikalık bölümü 2-2 eşitlikle sona eren Süper Kupa maçında rakibini penaltı atışlarında 5-4 mağlup eden Liverpool şampiyon oldu.
14.08.2019 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Gençlik Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uefa gençlik ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.