Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 'yıldırım hızıyla' vururuz dedi İngiltere ve Almanya'dan anında yanıt geldi...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 'yıldırım hızıyla' vururuz dedi İngiltere ve Almanya'dan anında yanıt geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle sürerken savaşın diğer ülkelere sıçrama ihtimali her geçen gün artıyor. Almanya’da hükümet ve ana muhalefet Ukrayna’ya ağır silahlar gönderilmesi konusunda anlaşırken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den tehdit gibi açıklamalar geldi. Savaşa dışarıdan müdahale etmeye çalışan ülkelere 'yıldırım hızıyla' yanıt vereceklerini belirten Putin envanterlerinde rakiplerinde bulunmayan silahlar olduğunu belirtti ve 'gerekirse kullanırız' derken İngiltere'den anında yanıt geldi: 'Ukrayna'ya olan desteğimizi ikiye katlamalıyız'
28.04.2022 Dünya
Son dakika haberi: 'ABD'yi küle çeviririz!'
Son dakika haberi: 'ABD'yi küle çeviririz!' Son dakika haberi: Kuzey Kore, nükleer testleri nedeniyle kendisini tehdit eden Japonya ve ABD'ye sert uyarılarda bulundu. Pyongyang yönetimi, nükleer silahlarla saldıracağı Japonya'yı denize batırılabileceğini ABD'yi ise küle çevireceğini ileri sürdü.
14.09.2017 Dünya
Son dakika... Haberler vahim: 'Anladığı dilden!'
Son dakika... Haberler vahim: 'Anladığı dilden!' ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerilim her geçen gün tırmanıyor. Son dakika haberler art arda geliyor. ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Trump'ın Kuzey Kore'ye "ABD'yi tehdit etmeyi sürdürmesi durumunda "daha önce görülmemiş bir ateş ve gazapla karşı karşıya kalacağını" ifade etmesinin Kuzey Kore'ye bir mesaj olduğunu bildirdi. Trump ise son açıklamasında Kuzey Kore'yi nükleer silah kullanmakla tehdit etti.
9.08.2017 Dünya
3. Dünya Savaşı’ndayız
3. Dünya Savaşı’ndayız Paris’te meydana gelen ve 129 kişinin ölümü ile sonuçlanan terör saldırısının ardından Ürdün Kralı Abdullah, “Üçüncü Dünya Savaşı’yla karşı karşıyayız” uyarısında bulundu.
18.11.2015 Dünya