AFAD çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma! Bugün başlıyor
AFAD çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma! Bugün başlıyor Bugünden itibaren AFAD çalışanları toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD taşra teşkilatında istihdam edilen personelin 2023 sonuna kadar kentlerdeki toplu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanmalarına ilişkin karara imza attı.
23.03.2022 Gündem
Ücretsiz ulaşım hakkı ile ilgili flaş gelişme! Süre uzatıldı
Ücretsiz ulaşım hakkı ile ilgili flaş gelişme! Süre uzatıldı Ücretsiz ulaşım hakkı ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Binlerce kişi faydalanıyor. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısına göre, Cumhurbaşkanı kararıyla sağlık çalışanlarına tanınan ücretsiz toplu taşıma hakkı, 30 Haziran 2022 tarihine kadar uzatıldı.
29.12.2021 Gündem
UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır?
UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır? Türkiye'de aşılama tüm hızıyla devam ediyor. Milyonlar aşı için hastanelere ve mobil aşı uygulama noktalarına akın ediyor. Uzmanlar, koronavirüs salgınını kontrol altına almanın en önemli adımının aşıdan geçtiğini her platformda dile getiriyor. Aşılama çalışmalarına destek veren UBER de aşıya gidecek vatandaşlara ücretsiz ulaşım hakkı tanıyor. Aşı olmak isteyenler Covid-19 aşı uygulaması yapılan bütün hastanelere Uber Taksi ile ücretsiz seyahat edebilecek. Peki, UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır? İşte UBER aşı kampanyası ile ilgili merak edilenler...
14.07.2021 Gündem