Ücretsiz İzin Desteği

Ücretsiz İzin Desteği

Son dakika ücretsiz izin desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretsiz izin desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretsiz izin desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretsiz İzin Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretsiz izin desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 ücretsiz izin desteği haberi bulunmuştur. Tüm ücretsiz izin desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu: Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek
Kılıçdaroğlu: Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memleket çok badireyi atlattı. Beraber, birlikte Allah'ın izniyle iktidar olduğumuzda göreceksiniz. Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek" dedi.
29.06.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek
Kılıçdaroğlu: Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memleket çok badireyi atlattı. Beraber, birlikte Allah'ın izniyle iktidar olduğumuzda göreceksiniz. Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek" dedi.
29.06.2021 Siyaset
Ücretsiz izin ne zaman bitecek? Ücretsiz izin uzatıldı mı? Pandemi ücretsiz izin ödeneği uzatılacak mı?
Ücretsiz izin ne zaman bitecek? Ücretsiz izin uzatıldı mı? Pandemi ücretsiz izin ödeneği uzatılacak mı? Ücretsiz izin desteğinde son günlere girildi. Ücretsiz izin parası olarak da bilinen ücretsiz izin desteği her ay Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tarihlerde hesaplara yatırılıyor. 30 Haziran’da, salgının başından bu yana işverenlere ve çalışanlara verilen desteklerin tamamı son bulacak olması nedeniyle milyonlar ücretsiz izin ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Peki, Pandemi ücretsiz izin ödeneği uzatılacak mı? Ücretsiz izin ne zaman bitecek? Haziran ayı ücretsiz izin maaşları ne zaman yatacak? Ücretsiz izin uzatıldı mı? İşte detaylar...
28.06.2021 Çalışan Hakları
Ödemeler kesilecek! Milyonları ilgilendiriyor... 30 Haziran'da sona eriyor...
Ödemeler kesilecek! Milyonları ilgilendiriyor... 30 Haziran'da sona eriyor... Ödemeler kesiliyor... Özel sektör, kamu, milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. 30 Haziran'da sona eriyor. Geçen yıl mart ayından beri devam eden kısa çalışma ödeneği desteğinde süre 30 Haziran'da doluyor. Yeni bir düzenleme olmazsa kısa çalışma ödeneği, işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin desteği uygulamaları da çarşamba sona erecek.
28.06.2021 Ekonomi
Nakdi ücret desteği/ücretsiz izin desteği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne zaman bitecek?
Nakdi ücret desteği/ücretsiz izin desteği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam normalleşmenin konuşulduğu Kabine toplantısı sonrası açıklama yapıyor. Yeni dönemle ilgili kararları açıklayan Erdoğan, "1 Temmuz'dan itibaren tüm sokağa çıkma yasakları kalkıyor" dedi. Peki, nakdi ücret desteği uzatıldı mı? Ücretsiz izin desteği ne zaman sona erecek?
22.06.2021 Gündem
Hesaplara bugün 1.500 lira yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 1.500 lira yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Paralar bugün hesaplara yatırılıyor. Ödemeler 1.500 lira şeklinde gerçekleştirilecek. Ücretsiz izne gönderilenlere yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi bugün hesaplara yatırılacak.
8.06.2021 Ekonomi
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar Esnafa büyük müjde. Muaf sayılacaklar. Açıklanan reform paketine göre berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, terzi, tamirci gibi basit usulde vergilendirilen 850 bin esnaf, gelir vergisinden muaf tutulacak ve beyanname verme yükümlülükleri olmayacak. Bu vergi muafiyetine 2021 kazançlarıyla başlanacak.
23.04.2021 Ekonomi
Hesaba yatıyor! Son dakika kararı 1500 lira…
Hesaba yatıyor! Son dakika kararı 1500 lira… Milyonlarca kişi bekliyordu peş peşe kararlar geliyor. 1500 lira hesaba yatıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs ve haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldıklarını bildirdi. Turizm sektöründe mayıs sonu biten KDV indirimleri haziran sonuna kadar uzatıldı. Yiyecek-içecek alanında faaliyet gösteren işyerlerinin çalışanları için nisan- mayıs aylarında geçerli olacak 1.500 TL’lik destek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda geçtiğimiz hafta kabul edildi. 2 milyona yakın çalışan doğrudan etkilendi. Yeni kapama kararıyla 300 binden fazla çalışanımızın Nisan ve Mayıs aylarında destek kapsamına alınması bekleniyor.
22.04.2021 Ekonomi
Ücretsiz izin desteği verilen sektörler! 2021 ücretsiz izin desteği hangi mesleklere verilecek, ne kadar?
Ücretsiz izin desteği verilen sektörler! 2021 ücretsiz izin desteği hangi mesleklere verilecek, ne kadar? Tarımsal kredi borçlarının yapılandırılması, ücretsiz izin ve sigorta prim desteği düzenlemelerini de içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Buna göre ücretsiz izin desteği verilen sektör sayısı genişletildi. Ücretsiz izin desteği verilen sektörler…
16.04.2021 Çalışan Hakları
Borcu olan binlerce kişiye güzel haber! Meclis'te kabul edildi ve...
Borcu olan binlerce kişiye güzel haber! Meclis'te kabul edildi ve... Borcu olan binlerce kişi için flaş karar! Kredi ve SGK prim borçları yapılandırılacak. Borçlarını yapılandıranlar iş yerleri sigorta prim desteğinden yararlanacak. Düzenlemeye göre; Buna göre, yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerinin yanı sıra internet kafe, spor, eğlence, eğitim kursları, yüzme kulüpleri, form tutma ve vücut geliştirme salonları, bilardo salonları, eğlence parkları, lunaparklar, düğün, balo ve kokteyl salonları, oyun makinelerinin işletilmesi, güzellik merkezleri, hamam, sauna, kaplıca sektörlerinde faaliyet gösteren iş yerlerinde, 2021 yılı Mart ayında hizmet akdi bulunan ve ücretsiz izne ayrılan çalışanlardan halihazırda uygulanmakta olan nakdi ücret desteğinden faydalanmayanlara, 2021 yılı Nisan ve Mayıs aylarına ilişkin olarak, ücretsiz izne ayrıldıkları dönem için, günlük 50 lira ödeme yapılacak. Ayrıca halihazırda nakdi ücret desteği alan kişiler için de destek tutarı 50 liraya çıkarılıyor. Aynı sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinde 2021 Mart ayına ait muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinde bildirilen sigortalılar için 2021 yılı Nisan ve Mayıs aylarına ilişkin belirlenen prime esas kazanç alt sınırı üzerinden hesaplanan sigortalı ve işveren hissesi primlerinin tamamı, bu işverenlerin Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeyecekleri tüm primlerden mahsup edilmek suretiyle İşsizlik Fonundan karşılanacak.
16.04.2021 Ekonomi
Destek müjdesi! internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve...
Destek müjdesi! internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Destek müjdesi geldi. internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve birçok sektör daha dahil edildi. Ücretsiz izin desteği ile ilgili yeni gelişme. Ve belli oldu. Torba yasada önerge verildi. Ücretsiz izin desteği verilen sektör sayısı artırıldı.
15.04.2021 Ekonomi
Çalışanları kapsıyor! Bugün bitiyor maaş, ücretsiz izin, kredi ve...
Çalışanları kapsıyor! Bugün bitiyor maaş, ücretsiz izin, kredi ve... İşçi ve işveren yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Bugün sona eriyor. Bir yıldır uygulanıyordu. Çalışana ücretsiz izne çıkarılması durumunda bin 420 lira ödenecek, işverenin onay alması zorunlu. Uygun fırsatlarla işveren kredi kullanabilecek. Çalışanı normal çalışmaya geçiren işverene işçi başına ayda bin 341 liraya kadar ödeme yapılacak. Şubatta yaklaşık 1.3 milyon çalışanın yararlandığı Kısa Çalışma Ödeneği'nin sona ermesiyle normal çalışmaya geçilecek. Herkes kısa çalışmanın bitmesiyle nasıl bir yol izleneceğini merak ediyor. Peki Kısa Çalışma Ödeneği'nin sona ermesiyle birlikte bu süreçte işçi ve işverenlerin karşısına neler çıkacak? İşte fesih yasağı, nakdi ücret desteği, işsizlik maaşı ve işverene kredi ile ilgili tüm bilgiler...
31.03.2021 Ekonomi
Nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor? Nakdi ücret desteği (ücretsiz izin maaş desteği) uzatıldı mı?
Nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor? Nakdi ücret desteği (ücretsiz izin maaş desteği) uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği (ücretsiz izin maaş desteği) geçtiğimiz günlerde uzatıldı. Kısa çalışma ödeneği mart ayı ile birlikte sona ereceğinden gözler nakdi ücret desteğinin akıbeti yakından takip ediliyor. Nakdi ücret desteğinin sona ereceği tarih merak edilirken, Nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor? Ücretsiz izin maaş desteği uzatıldı mı? sorularına yanıt aranıyor.
19.03.2021 Çalışan Hakları
Kredi faizinden düşecek! Yüz binlerce işçi ve işverene güzel haber
Kredi faizinden düşecek! Yüz binlerce işçi ve işverene güzel haber Yüz binlerce çalışan ve işverene nefes aldıracak ekonomi reform paketinin tüm ayrıntıları belli oldu. Mikro ve küçük ölçekli firmalar arasında likidite sıkıntısı çekenlere yönelik, istihdama kattıkları her bir ilave kişi için, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle, 100 bin liralık krediye erişim imkânı sağlanacak. İlave istihdam finansman kredisinin vadesi 2 yıl olacak ve ilk 6 ayı geri ödemesiz kullandırılacak.
18.03.2021 Ekonomi
Kısa çalışma ve nakdi ücret desteği ile ilgili flaş karar! Bakanlık harekete geçti...
Kısa çalışma ve nakdi ücret desteği ile ilgili flaş karar! Bakanlık harekete geçti... İşçi işveren milyonlar bekliyordu. Ankara kulisleri bunu konuşuyor. Kısa çalışma ve nakdi ücret desteği ile ilgili yeni karar. Bakanlığın destek ödemeleri 2 ay daha uzatacağı konuşuluyor. Mart ve nisan aylarında da işverenler ve çalışanları bu ödemelerden yararlanabilecekler.
15.02.2021 Çalışan Hakları
Ücretsiz izin ile ilgili kritik detay! Yararlanamıyorlar
Ücretsiz izin ile ilgili kritik detay! Yararlanamıyorlar Yüz binlerce çalışanı ilgilendiren önemli detay. 17 Nisan sonrası işe girenler ücretsiz izin kullanamıyor. İş Kanunu’na göre Covid – 19 pandemisi dolayısıyla işverenin işçiyi işten çıkarması yasak. İşveren işten çıkarma yasağı süresinde işçiyi ücretsiz izne ayırabilir. Ücretsiz izne çıkartılacak işçiler için 17 Nisan’dan önce çalışıp çalışmama şartı aranmıyor. İşsizlik Sigortası Kanunu’na göre ise ücretsiz izne çıkartılan işçilerden sadece bir işyerinde 17 Nisan itibarıyla sigortalı çalışmakta olanlar ücretsiz izin desteği alabilir. 17 Nisan’dan sonra işe giren veya iş değiştirenler ücretsiz izin desteğinden yararlanamıyorlar. İş değiştirenler hariç, nisan sonrasında yeni işe girenlerin sayısı 1.5 milyon kişiyi aşıyor.
2.02.2021 Çalışma Hayatı
Ücretsiz izin desteği ne kadar yatacak, bu ay zamlı mı yatacak? Ücretsiz izin desteği 5 Şubat'ta hesaplara yatırılacak!
Ücretsiz izin desteği ne kadar yatacak, bu ay zamlı mı yatacak? Ücretsiz izin desteği 5 Şubat'ta hesaplara yatırılacak! Ücretsiz izin desteği ne zaman yatacak, sorusu Bakan’ın yaptığı açıklamayla yanıt buldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin, 5 Şubat'ta hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını hatırlatarak, "İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerini 5 Şubat 2021 tarihinde hesaplara yatıracağız." ifadesini kullandı. Peki, ücret izin desteği ne kadar yatacak?
Çalışanlara kötü haber! Paralar kesiliyor, 4 ay ödeme yok...
Çalışanlara kötü haber! Paralar kesiliyor, 4 ay ödeme yok... Çalışan on binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Paralar kesiliyor. 4 ay boyunca ödeme yok ve hiçbir para desteğini alamayacaklar. Büyük mağduriyet yaşanıyor. Günü tamamlayamadıkları için devlet yardımlarını almaya hak kazanamıyorlar. Çalışan anne adayları pandemi döneminde kısa çalışma ödeneği aldı veya ücretsiz izne çıkarıldı. Son 1 yılda 90 gün prim ödeme koşulu bulunuyor. Kısa çalışmada olan veya ücretsiz izne çıkarılan kişiler bu süreyi tamamlayamayınca büyük mağduriyet yaşıyor. Çünkü bu destekler analık izni başladığı zaman kesiliyor. Prim koşulu da tamamlanamayınca 4 ay boyunca parasız kalıyorlar. Doğum yapanlara 232 lira destek veriliyor, bunun da şartı 120 gün koşulu. Eğer şart sağlanmazsa ödeme yok. Bu mağduriyetlerin önlenmesi için acil yasa değişikliği gerekiyor.
27.01.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütçe uygulama sonuçlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütçe uygulama sonuçlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılının aralık ayı ile ocak-aralık dönemi merkezi yönetim bütçe uygulama sonuçlarını Dolmabahçe Ofisi'nde açıkladı.
15.01.2021 Ekonomi
Nakdi ücret desteği arttı mı, ne kadar oldu? Şubat ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak
Nakdi ücret desteği arttı mı, ne kadar oldu? Şubat ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak Nakdi ücret desteği ne kadar? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nakdi ücret desteği ile istihdama dönüş ve artı istihdam teşviklerinin tutarının arttığını bildirdi. Milyonlarca vatandaş bekliyordu. O ücretlerin hepsi zamlandı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ocak ayından itibaren geçerli olacak. Nakdi Ücret Desteği ile İstihdama Dönüş ve Artı İstihdam Teşviklerinin tutarı arttı. Ücretsiz izin desteği 1424 liraya yükseldi.
13.01.2021 Çalışan Hakları
Zam geldi! Alınacak para miktarı arttı, ödenecek tutar...
Zam geldi! Alınacak para miktarı arttı, ödenecek tutar... Milyonlarca vatandaş bekliyordu. O ücretlerin hepsi zamlandı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ocak ayından itibaren geçerli olacak. Nakdi Ücret Desteği ile İstihdama Dönüş ve Artı İstihdam Teşviklerinin tutarı arttı. Ücretsiz izin desteği 1424 liraya yükseldi.
13.01.2021 Ekonomi
Hesaplara en az 1373 lira yatırılıyor! Başvuran alıyor, ücretler...
Hesaplara en az 1373 lira yatırılıyor! Başvuran alıyor, ücretler... SGK para ödüyor. Çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Başvuran alıyor. 1.831 lira ödeme yapılıyor. Ancak dikkat edilmesi gereken önemli bir süre konusu var. Bu şartın sağlanmadığı durumda para alma hakkı kayboluyor. SGK, doğum yapan çalışanlara iş göremezlik ödeneği veriyor. Doğumdan önce ve sonraki 16 haftalık süreçte bu parayı alabilmek için bir yılda 3 ay prim ödemiş olma şartı var. Yoksa ödeme yapılmıyor. 30 gün rapor alan asgari ücretliye 28 gün üzerinden yatarak tedavide 1.373 lira, ayakta tedavide ise 1.831 lira veriliyor. Öte yandan işveren ücretsiz izne çıkarttığında nakdi ücret desteğinden de faydalanılabiliyor. Asgari ücret arttığı için nakdi ücret desteğinin önümüzdeki günlerde 1420 liraya çıkartılması bekleniyor.
2.01.2021 Çalışma Hayatı
Emekli maaşı ile ilgili önemli açıklama! Asgari ücret...
Emekli maaşı ile ilgili önemli açıklama! Asgari ücret... Yüz binlerce vatandaş merakla bekliyordu ve harekete geçildi. Güzel haber geldi. Faizler de siliniyor. Devlete borcu olan vatandaşlar yeni kararla rahat bir nefes aldı. Öte yandan vatandaşların kafasında çeşitli konularda bazı soru işaretleri oluşuyor. Sigorta bildiriminin cezalı verilmesinin borç yapılandırma kapsamına girip girmediği araştırılıyor. Primin ödenip, cezanın ödenmediği durumda borç yapılandırmasından faydalanabiliyor mu? Emekliler kısa çalışmadan yararlanabiliyor mu? Şirket ceza alırsa kısa çalışmaya başvuru yapılabiliyor mu? Prim dondurmanın ilerde emekli maaşına katkısı olur mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...
9.12.2020 Ekonomi
Yüz binlerce çalışana güzel haber! Değişti, artık...
Yüz binlerce çalışana güzel haber! Değişti, artık... Yüz binlerce çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Güzel haber geldi. Artık onlar da yararlanabilecek. Başvurular e-Devlet'ten yapılacak. Şimdiye kadar iş yerlerinde sadece haziran sonuna kadar başvuru yapılan ve isimleri bildirilen çalışanlar Kısa Çalışma Ödeneği'nden yararlanabiliyordu. Dün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte mağduriyet giderildi ve ikinci bir hak tanındı. İş yerlerinin 30 Haziran'dan sonra aldığı çalışanlar da artık Kısa Çalışma Ödeneği'nden yararlanabilecek. Bunun için iş yerlerinin 31 Aralık 2020'ye kadar İŞKUR’a başvurmaları gerekiyor. Başvurulması durumunda ise çalışanlar 1 Aralık 2020 tarihinden sonraki dönem için 3 ay süreye kadar Kısa Çalışma Ödeneği kapsamına girecek. Kısa Çalışma Ödeneği alınan maaşa ve çalışılmayan gün sayısına göre 1.752-4.380 lira arasında değişiyor.
2.12.2020 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz İzin Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretsiz izin desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.