Uçmalıyım

Uçmalıyım

Son dakika Uçmalıyım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uçmalıyım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uçmalıyım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçmalıyım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçmalıyım gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 uçmalıyım haberi bulunmuştur. Tüm uçmalıyım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sonbaharda Nadide rüzgarı
Sonbaharda Nadide rüzgarı Avrupa Müzik etiketiyle çıkarttığı Uçmalıyım adlı şarkısı ile adından bir kez daha söz ettiren Nadide Sultan konser maratonuna başladı.
6.09.2017 Magazin
Hayali her şehre aşevi!
Hayali her şehre aşevi! Avrupa müzik etiketiyle çıkartığı 'Uçmalıyım' şarkısı ile büyük beğeni toplayan Nadide Sultan, adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı.
11.08.2017 Magazin
Nadide Sultan'dan itiraf: 20 yıl önce...
Nadide Sultan'dan itiraf: 20 yıl önce... 'Uçmalıyım' şarkısı ile büyük beğeni toplayan Nadide Sultan, müzik sektörü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
10.08.2017 Magazin
Nadide Sultan'ın 'Uçmalıyım' mutluluğu
Nadide Sultan'ın 'Uçmalıyım' mutluluğu Şarkıcı Nadide Sultan'ın Avrupa müzik etiketiyle çıkarttığı 'Uçmalıyım' parçası; Rusya, Azerbaycan ve Türkiye'deki radyolarda en çok istek alan şarkılardan oldu.
25.07.2017 Magazin
Darısı başına
Darısı başına ‘Uçmalıyım’ adını verdiği single çalışması ile büyük beğeni toplayan şarkıcı Nadide Sultan, tatil için Bodrum’a gitti.
14.07.2017 Magazin
'Şarkım beni uçuruyor'
'Şarkım beni uçuruyor' Şarkıcı Nadide Sultan, 20'inci sanat yılına özel çıkardığı ‘Uçmalıyım’ parçası ile büyük beğeni topluyor.
12.07.2017 Kültür Sanat
Şarkım beni uçuruyor
Şarkım beni uçuruyor Geçtiğimiz günlerde 20. sanat yılına özel çıkarttığı ‘Uçmalıyım’ şarkısı ile büyük beğeni toplayan Nadide Sultan, ilgiden dolayı çok mutlu.
11.07.2017 Magazin
20. yıla özel imaj
20. yıla özel imaj Bu ay sanat hayatının 20. yılını kutlayacak olan Nadide Sultan, "Uçmalıyım" adlı şarkısını Avrupa Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.
29.06.2017 Magazin
Hemşireden albüm
Hemşireden albüm 10 yıldır hemşirelik yapan Derin Öktem, içindeki müzik aşkını dindiremeyince ilk albümünü piyasaya çıkardı...
29.09.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Uçmalıyım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçmalıyım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.