Nadide Sultan

Nadide Sultan

Son dakika nadide sultan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nadide sultan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nadide sultan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nadide Sultan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nadide sultan gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 nadide sultan haberi bulunmuştur. Tüm nadide sultan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nadide Sultan'dan gündem olan açıklamalar: Geçmişimi hatırlamıyorum!
Nadide Sultan'dan gündem olan açıklamalar: Geçmişimi hatırlamıyorum! 1990’lı yıllarda birçok isim müzik camiasına adımını atmıştı. Onlardan birisi de Nadide Sultan’dı. 'Konyalım' parçasıyla hafızalarda yer edinen şarkıcı, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçmişini hatırlamakta zorlandığı için terapiste gittiğini söyleyen Nadide Sultan, “Yaşadığım acılar yüzünden geçmişimi hatırlayamıyorum” dedi.
30.03.2022 Magazin
Nadide Sultan ölümden döndü! Çocuğu da aracın içindeydi...
Nadide Sultan ölümden döndü! Çocuğu da aracın içindeydi... Şarkıcı Nadide Sultan'ın, cumartesi akşamı oğlu Kaan'la eve giderken, bir anda kullandığı aracın arka koltuğu yanmaya başladı. Çocuğunun uyuduğu sırada alevleri görüp panikleyen şarkıcı, yangına hemen müdahale etti.
27.09.2021 Magazin
Nadide Sultan koronavirüse yakalandı
Nadide Sultan koronavirüse yakalandı Şarkıcı Nadide Sultan koronavirüse yakalandı.
10.04.2021 Magazin
Demet Akalın isyan etti! 'Sinir krizi geçiriyorum'
Demet Akalın isyan etti! 'Sinir krizi geçiriyorum' Demet Akalın, katıldığı canlı yayında son yıllarda artan çocuk istismarı ve ölümleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazacağını duyurdu.
1.06.2019 Magazin
Sürprizler yolda
Sürprizler yolda Şarkıcı Nadide Sultan, önceki gün bir yaşındaki oğlu Kaan'la Akmerkez'de görüntülendi.
26.05.2019 Magazin
Doğum sonrası ilk konser
Doğum sonrası ilk konser Mayıs ayında oğlu Kaan’ı dünyaya getiren Nadide Sultan, doğum sonrası ilk kez sahneye çıktı.
13.08.2018 Magazin
Nadide Sultan baygınlık geçirdi!
Nadide Sultan baygınlık geçirdi! 8 aylık hamile olan şarkıcı Nadide Sultan dün katıldığı Aslı Hünel'in düğününde baygınlık geçirdi
11.04.2018 Magazin
Bebeğinin cinsiyetini açıkladı!
Bebeğinin cinsiyetini açıkladı! Nadide Sultan, TRT FM’de “Renkli Saatler” programında Michael Kuyucu’nun konuğu oldu.
26.02.2018 Magazin
Limonu saçına sürdü
Limonu saçına sürdü Ankara Güdül’de ilki düzenlenen Tarım Hasat ve Turizm festivalinde sahne alan Nadide Sultan, şarkılarıyla hayranlarına müzik ziyafeti verdi.
5.11.2017 Magazin
Sonbaharda Nadide rüzgarı
Sonbaharda Nadide rüzgarı Avrupa Müzik etiketiyle çıkarttığı Uçmalıyım adlı şarkısı ile adından bir kez daha söz ettiren Nadide Sultan konser maratonuna başladı.
6.09.2017 Magazin
Hayali her şehre aşevi!
Hayali her şehre aşevi! Avrupa müzik etiketiyle çıkartığı 'Uçmalıyım' şarkısı ile büyük beğeni toplayan Nadide Sultan, adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı.
11.08.2017 Magazin
Nadide Sultan'dan itiraf: 20 yıl önce...
Nadide Sultan'dan itiraf: 20 yıl önce... 'Uçmalıyım' şarkısı ile büyük beğeni toplayan Nadide Sultan, müzik sektörü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
10.08.2017 Magazin
Nadide Sultan'ın 'Uçmalıyım' mutluluğu
Nadide Sultan'ın 'Uçmalıyım' mutluluğu Şarkıcı Nadide Sultan'ın Avrupa müzik etiketiyle çıkarttığı 'Uçmalıyım' parçası; Rusya, Azerbaycan ve Türkiye'deki radyolarda en çok istek alan şarkılardan oldu.
25.07.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı açtı Cumhurbaşkanı Erdoğan, hitabının ardından beraberindekilerle Şehitler Makamı'nın açılışını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Darısı başına
Darısı başına ‘Uçmalıyım’ adını verdiği single çalışması ile büyük beğeni toplayan şarkıcı Nadide Sultan, tatil için Bodrum’a gitti.
14.07.2017 Magazin
'Şarkım beni uçuruyor'
'Şarkım beni uçuruyor' Şarkıcı Nadide Sultan, 20'inci sanat yılına özel çıkardığı ‘Uçmalıyım’ parçası ile büyük beğeni topluyor.
12.07.2017 Kültür Sanat
Şarkım beni uçuruyor
Şarkım beni uçuruyor Geçtiğimiz günlerde 20. sanat yılına özel çıkarttığı ‘Uçmalıyım’ şarkısı ile büyük beğeni toplayan Nadide Sultan, ilgiden dolayı çok mutlu.
11.07.2017 Magazin
20. yıla özel imaj
20. yıla özel imaj Bu ay sanat hayatının 20. yılını kutlayacak olan Nadide Sultan, "Uçmalıyım" adlı şarkısını Avrupa Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.
29.06.2017 Magazin
Ünlü şarkısı dolandırıldı
Ünlü şarkısı dolandırıldı Şarkıcı Nadide Sultan, annesine aldığı evin tapusunu beş yıl geçmesine rağmen alamadığını ve dolandırıldığını söyledi.
25.05.2017 Magazin
Hayati tehlikesi sürüyor
Hayati tehlikesi sürüyor İstanbul’da yüksek tansiyona bağlı fenalaşan ve beyin kanaması geçiren sanatçı İbrahim Erkal’ın yoğun bakım ünitesindeki yaşam savaşı sürüyor. Doktorlar, İbrahim Erkal’ın beyin kanamasının durdurulduğunu ancak ödem başladığı için hayati riskin sürdüğünü açıkladı. İşte İbrahim Erkal’ın sağlık durumuyla ilgili son durum...
14.04.2017 Magazin
Nadide şov!
Nadide şov! Ünlü şarkıcı Nadide Sultan, bir traktör firmasının gala gecesinde sahne aldı.
24.02.2017 Magazin
Nadide Sultan bitkisel tedavide
Nadide Sultan bitkisel tedavide Şarkıcı Nadide Sultan, önceki gün City's AVM'de alışverişteydi.
3.02.2017 Magazin
Alışveriş tutkunuyum
Alışveriş tutkunuyum Nadide Sultan, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
27.01.2017 Magazin
Gala heyacanı
Gala heyacanı John Steinbeck’in ünlü eseri ‘Fareler ve İnsanlar’ adlı oyunun galası, önceki gün Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşti...
29.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nadide Sultan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nadide sultan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.