Üçlü İlişki

Üçlü İlişki

Son dakika üçlü ilişki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üçlü ilişki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üçlü ilişki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üçlü İlişki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üçlü ilişki gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 üçlü ilişki haberi bulunmuştur. Tüm üçlü ilişki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım'
Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım' Son olarak 'What Comes Around' adlı filmde rol alan oyuncu Grace Van Dien, yaşadığı bir taciz olayından sonra oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Sosyal medya yayıncılığına yönelen Van Dien, söz konusu ahlaksız tekliften bahsederek; bir film yapımcısının kendisine üçlü ilişki teklif ettiğini anlattı.
11.03.2023 Magazin
Rita Ora'dan yeni şarkı tatili!
Rita Ora'dan yeni şarkı tatili! İngiliz şarkıcı Rita Ora, yeni şarkı çıkarma hazırlığını tamamladı. Şarkısını bu ay piyasaya sürmeye hazırlanan 32 yaşındaki şarkıcı, yorgunluk atmak için St. Barts adasında tatile çıktı.
8.01.2023 Magazin
Selim Yalçınkaya olay nedir, Yalçınkaya’nın katili kim? Derya Yalçınkaya'nın mesajları gündem oldu! Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü?
Selim Yalçınkaya olay nedir, Yalçınkaya’nın katili kim? Derya Yalçınkaya'nın mesajları gündem oldu! Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Selim Yalçınkaya cinayeti herkesi şoke etti. Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya'nın üçlü ilişki itirafı gündeme bomba gibi düştü. Derya canlı yayında gerçeği ağlayarak anlattı. Öte yandan Derya, eşini, eşinin arkadaşı ve amcası da dahil olmak üzere birçok kişiyle aldattığı ortaya çıkmıştı. Peki, Selim Yalçınkaya’nın katili kim, Yalçınkaya nasıl öldü? İşte Selim Yalçınkaya olayı…
18.11.2022 Yaşam
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl ocak ayında üçlü cinsel ilişki yaşadıkları Kadir Demir'i (39) öldürüp penisini kestikleri iddiasıyla sevgilisi Nadja Angela Grosser (40) ile tutuklanan Elvan Küçükaltun(48),  ilk duruşmada evde içki içerken Kadir Demir'in grup seks teklif ettiğini iddia ederek, "Nadja da ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi. Biz kavga ederken Nadja odadan çıkmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
9.11.2022 Gündem
Mena Mena Suvari'den 'zorla üçlü ilişki' itirafı! 'Eski sevgilimin fantezilerini gerçekleştirirken...'
Mena Mena Suvari'den 'zorla üçlü ilişki' itirafı! 'Eski sevgilimin fantezilerini gerçekleştirirken...' Hollywood'un tanınan ismi Mena Suvari, özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Suvari, eski erkek arkadaşının kendisine yaşadığı zorlukları anlattı. Bugün 43 yaşında olan Mena Suvari, yıllar önce birlikte olduğu sevgilisinin psikolojik ve cinsel şiddetine maruz kaldığını itiraf etti.
29.07.2022 Magazin
Kylie Jenner ve Travis Scott'tan olay yaratan ilişki isteği!
Kylie Jenner ve Travis Scott'tan olay yaratan ilişki isteği! Rapçi Travis Scott ile uzun yıllardır birlikte olan Kylie Jenner kısa süre önce ikinci bebeğini kucağına almıştı. İlişkileriyle zaman zaman gündeme gelen çiftle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Kylie Jenner ve Travis Scott cinsel hayatlarını hareketlendirmek için bir kadın arıyordu. TikTok'ta kendisine teklif geldiğini söyleyen bir kadın "Ayda 1 ya da 2 kez olacaktı" dedi.
15.05.2022 Magazin
Ünlü cerraha şok suçlama! ‘Eşim üçlü ilişkiyi reddettiğim için...'
Ünlü cerraha şok suçlama! ‘Eşim üçlü ilişkiyi reddettiğim için...' Turizmci B.E., boşanma aşamasında olduğu ünlü estetik cerrah Dr. S.E.’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. B.E., dilekçesinde, 3’lü ilişki teklifini reddettiği için eşinin kendisine boşanma davası açtığını da anlattı.
25.06.2021 Yaşam
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı?
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı? Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürerken, ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'le ilgili Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etti. Johnny Depp tarafından öne sürülen iddiaların ardında, Amber Heard hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Amber Heard kimdir? Amber Heard kaç yaşında?
18.06.2020 Televizyon
Tunceli'yi karıştıran olay! Korucu olmak için başvurdu tecavüzden tutuklandı
Tunceli'yi karıştıran olay! Korucu olmak için başvurdu tecavüzden tutuklandı Tunceli’de telefon tamir dükkânı ve bilgisayar oyun salonu işleten H.Y., korucu olmak için başvurunca hakkında güvenlik soruşturması başlatıldı. Bu kapsamda, H.Y.’nin 4-5 yıldır işyerine gelen çocuklara tecavüz ettiği ortaya çıktı. En az beş çocuğu istismar ettiği saptanan H.Y. tutuklandı. İğrenç olayın duyulmasıyla birlikte halk sokağa döküldü. Sokağa çıkan ilçe sakinleri sorumlunun en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
10.01.2020 Gündem
Korkunç cinayetle ilgili şok itiraflar: Rüyamda tecavüze uğrayınca...
Korkunç cinayetle ilgili şok itiraflar: Rüyamda tecavüze uğrayınca... Antalya'da 'Naz' takma adlı trans birey Gökçe Saygı'yı (39) 22 bıçak darbesiyle öldüren Şahin Yalçın (20), ikinci kez hakim karşısına çıktı. İkinci duruşmada cinayeti neden işlediğini anlatan Yalçın, "Rüyamda Naz bana tecavüz ediyordu. Uyandığımda irkildim. Sonrasında Naz ilişki teklif edince kendimi kaybettim" dedi.
18.11.2019 Yaşam
Ünlü dizide taciz skandalı: Susmam için para teklif ettiler!
Ünlü dizide taciz skandalı: Susmam için para teklif ettiler! 1996–2003 arasında yayınlanan 'Buffy the Vampire Slayer' (Vampir Avcisi Buffy) dizisi ile tanınan ABD'li aktris Eliza Dushku, yıllar sonra flaş bir itirafta bulundu.
14.12.2018 Magazin
ŞOK! Üçü cinsel ilişkiye girdi, genç model...
ŞOK! Üçü cinsel ilişkiye girdi, genç model... 19 yaşındaki Hollandalı model, Malezya'da bir apartmanın 20. katından aşağı düşerek öldü. Çıplak halde bulunan modelin geceyi zengin bir çift ile geçirdiği ve uyuşturucu madde etkisinde olduğu anlaşıldı.
8.02.2018 Dünya
Eski sevgili konuştu: Beni kullandı, üçlü cinsel ilişki istedi!
Eski sevgili konuştu: Beni kullandı, üçlü cinsel ilişki istedi! Ünlü Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'ın eski sevgilisi model Veronice Valle, İngiliz sporcu ile ilgili oldukça ilginç iddialarda bulundu. Bunlar arasında Hamilton'ın üçlü cinsel ilişki istediği iması da bulunuyor.
16.01.2018 Dünya
Olay itiraf: Ünlü şarkıcı ile üçlü ilişki yaşadık!
Olay itiraf: Ünlü şarkıcı ile üçlü ilişki yaşadık! Eski Playboy modeli Antonia Dorian, bir döneme damgasını vuran 'Spice Girls' üyesi Melanie Brown (Mel B) ile üçlü ilişki yaşadığını açıkladı.
11.11.2017 Magazin
Üç erkeğin birbirleriyle 'evlenmesine' onay
Üç erkeğin birbirleriyle 'evlenmesine' onay Kolombiya'da üç erkeğin medeni birlikteliğe girmesine yasal olarak izin verildi. Medellin kenti noterinden alınan bu onay Kolombiya ve dünyada bir ilk. Kolombiya'da eşcinsel evlilikler Nisan 2016'da yasal hale gelmişti.
3.07.2017 Dünya
ŞOK! Evli çift aynı sevgiliyi paylaşıyor
ŞOK! Evli çift aynı sevgiliyi paylaşıyor Cristina ile Benno Kaiser çiftinin 2 çocuktan sonra hayatı değişti. Biseksüel olduğunu keşfeden Cristina durumu eşine anlattıktan sonra ilişkileri çok farklı bir boyuta ulaştı.
26.04.2017 Dünya
İtiraf Etti: Mel B ve kocası ile üçlü ilişkiye girdim
İtiraf Etti: Mel B ve kocası ile üçlü ilişkiye girdim Mel B'nin Alman hizmetçisi, Mel B ve kocası Stephen Belafonte'la 7 yıl üçlü cinsel ilişki yaşadıklarını itiraf etti.
23.04.2017 Magazin
Onu da aldattılar!
Onu da aldattılar! HOLLYWOOD dünyasında çığ gibi büyüyen ünlü bir çiftin adının karıştığı seks skandalı dedikodusu ile ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor...
20.04.2016 Magazin
Hollywood'da üçlü ilişki skandalı
Hollywood'da üçlü ilişki skandalı Gösteri dünyası bir süredir bir başka ünlü erkekle ilişkiye girdiği ileri sürülen tanınmış çifti tartışıyor
17.04.2016 Dünya
Eşinin ‘üçlü ilişki’sini öğrendi, canından oldu
Eşinin ‘üçlü ilişki’sini öğrendi, canından oldu 57 yaşındaki Halil Hazal başına sert cisimle vurularak öldürüldü. Halil Hazal’ın karısının komşu çift ile ‘üçlü ilişki’ yaşadığını öğrenmesi üzerine öldürüldüğü ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üçlü İlişki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üçlü ilişki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.