Tyga

Tyga

Son dakika Tyga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tyga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tyga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tyga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tyga gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 tyga haberi bulunmuştur. Tüm tyga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar 2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Ünlü model annesini kaybetti! 'Umarım babamla berabersinizdir...'
Ünlü model annesini kaybetti! 'Umarım babamla berabersinizdir...' Ünlü model Demi Rose'dan acı haber. ABD ve İngiltere'nin son yıllarda en çok konuşulan isimlerinden biri olan 24 yaşındaki Rose, annesini kaybettiğini Instagram sayfasından duyurdu.
13.06.2019 Magazin
İbiza Güzeli
İbiza Güzeli 23 yaşındaki İngiltere doğumlu model Demi Rose, Kylie Jenner ile eski sevgilisi Tyga henüz beraberken ismi rapçi Tyga ile anılmaya başlamasının ardından ismini duyurmuştu.
8.09.2018 Magazin
Beyazlar içinde Ibiza’da
Beyazlar içinde Ibiza’da 23 yaşındaki İngiltere doğumlu model Demi Rose, Kylie Jenner ile eski sevgilisi Tyga henüz beraberken ismi rapçi Tyga ile anılmaya başlamasının ardından ismini duyurmuştu.
19.06.2018 Magazin
Hayatı tek gecelik kaçamakla değişti!
Hayatı tek gecelik kaçamakla değişti! 21 yaşındaki İngiliz Demi Rose'un hayatı Kylie Jenner'ın eski sevgilisi Tyga ile yaşadığı tek gecelik ilişkiyle tamamen değişti. Genç kız, şimdilerde herkes tarafından tanınıyor.
4.11.2017 Magazin
Sıfır makyaj Jenner
Sıfır makyaj Jenner İlk kez geçtiğimiz Nisan ayında yeni sevgilisi Travis Scott ile Coachella Music Festival’inde görüntülenen reality şov yıldızı Kylie Jenner, şaşırttı.
30.06.2017 Magazin
Kylie Jenner'ın ayrılık sonrası keyfi yerinde!
Kylie Jenner'ın ayrılık sonrası keyfi yerinde! Kylie Jenner, önceki gün Las Vegas'ta bir tanıtım organizasyonunda boy gösterdi. Jenner'ın keyifli halleri dikkat çekti.
24.04.2017 Magazin
Ayrılık acısı uzun sürmedi
Ayrılık acısı uzun sürmedi Kylie Jenner’dan ayrılan Tyga yeni sevgilisi Jordan Ozuna ile görüntülendi.
22.04.2017 Magazin
Uzay kovboyu Kylie
Uzay kovboyu Kylie Televizyon yıldızı Kylie Jenner, rap şarkıcısı sevgilisi Tyga’dan ayrıldıktan sonra gece hayatına hızlı bir giriş yaptı.
9.04.2017 Magazin
Demi Rose'un paylaşımı sosyal medyayı salladı!
Demi Rose'un paylaşımı sosyal medyayı salladı! Sosyal medyayı en aktif kullanan modellerde olan Demi Rose, geçtiğimiz gün 4 milyon takipçisine güzel bir sürpriz yaptı.
3.04.2017 Magazin
Bu sefer poz sevgiliye
Bu sefer poz sevgiliye Mükemmel fotoğrafı yakalamak için 500 selfie çektiğini itiraf eden Kylie Jenner, bu defa sevgilisi Tyga’nın karşısında defalarca poz verdi.
15.03.2017 Magazin
Sabıka fotoğrafıyla ünlü manken podyumda!
Sabıka fotoğrafıyla ünlü manken podyumda! Hapishanedeyken sabıka kaydında yer alan fotoğrafın dünya çapında ilgi oluşturması sayesinde ‘en seksi mahkum' olarak ünlenen ABD'li eski mahkum Jeremy Meeks, New York Moda Haftası'nda podyuma çıktı.
17.06.2021 Dünya
Beline ne yaptın?
Beline ne yaptın? Ünlü reality şov yıldızı Kylie Jenner’ın Snapchat’teki son görüntüleri olay yarattı.
12.02.2017 Magazin
Bella Hadid'e bir darbe de Kylie Jenner'dan!
Bella Hadid'e bir darbe de Kylie Jenner'dan! Eski sevgilisi The Weeknd'in Selena Gomez'le aşk yaşadığı haberlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte gündem olan Bella Hadid, yakın arkadaşı Kylie Jenner'ın beklemediği hamlesiyle karşı karşıya kaldı.
19.01.2017 Magazin
Kylie Jenner'ın dizinde meme ucu mu çıktı?
Kylie Jenner'ın dizinde meme ucu mu çıktı? ABD'li magazin yıldızı Kylie Jenner ile Tyga'nın cesur pozundaki bir detay dikkati çekti.
12.01.2017 Magazin
Sevgilisine 1 milyon liralık Bentley aldı
Sevgilisine 1 milyon liralık Bentley aldı Amerikalı şov kızı Kylie Jenner (19), rapçi sevgilisi Tyga'ya (26) 1 milyon liralık Bentley marka otomobil aldı.
2.09.2016 Magazin
Gözlüklerim şekil önümden çekil
Gözlüklerim şekil önümden çekil Reality şov yıldızı Kylie Jenner, 19...
16.08.2016 Magazin
Çiller kontrolden çıktı
Çiller kontrolden çıktı Kardashian’ın üvey kardeşi Kylie Jenner, çillerinden şikayetçi...
14.08.2016 Magazin
Bahamalar güzelleri
Bahamalar güzelleri Reality şov yıldızı Kylie Jenner, 19...
11.08.2016 Magazin
Sevgiliye şok sözler!
Sevgiliye şok sözler! Kim Kardashian'ın erkek kardeşi Rob Kardashian bir süredir striptizci Blac Chyna ile beraber...
26.07.2016 Magazin
Hollywood’un Pokemon Go merakı
Hollywood’un Pokemon Go merakı Pokemon GO oyunu, kısa sürede dünya çapında bir çılgınlığa dönüştü...
17.07.2016 Magazin
Aşk öpücüğü
Aşk öpücüğü Televizyon yıldızı Kylie Jenner, eski sevgilisi rapçi Tyga ile yeniden barıştı...
10.07.2016 Magazin
Çok sayıda seks kasedi çektiler! Gizlice yayınlayacaklar
Çok sayıda seks kasedi çektiler! Gizlice yayınlayacaklar ABD'li rap'çi Tyga ile eski sevgilisi Kylie Jenner hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Çok sayıda seks kasedi çeken ikilinin, bunları gizlice yayınlamaya hazırlandığı öne sürüldü.
24.05.2016 Magazin
Kylie Jenner’in cinsel içerikli videosu yayınlandı
Kylie Jenner’in cinsel içerikli videosu yayınlandı Kardashian ailesi 2003 yılında Kim'in seks kaseti skandalından sonra, şimdi de Kylie'nin görüntüleriyle sarsıldı.
19.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tyga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tyga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.