Tv Kanalı

Tv Kanalı

Son dakika tv kanalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tv kanalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tv kanalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tv Kanalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tv kanalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 817 tv kanalı haberi bulunmuştur. Tüm tv kanalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üç Kız Kardeş’in başarısı Türkiye sınırlarını aştı! Sevilen dizi İspanya’da izleyici karşısına çıkıyor…
Üç Kız Kardeş’in başarısı Türkiye sınırlarını aştı! Sevilen dizi İspanya’da izleyici karşısına çıkıyor… Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimlerinin Ayvalık’ta gerçekleştiği, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş İspanyol seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. İspanya’ya satışı gerçekleşen dizi çok yakında İspanya’nın çok izlenen tv kanalı Atres Media Antena 3’de yayınlanmaya başlayacak. Yayın hayatına başladığından bu yana ekrana gelen her bölümü ile reytinglerde zirvede yer alan dizinin İspanya’da da büyük ses getirmesi bekleniyor.  
3.11.2022 Televizyon
Canlı yayında spor muhabiri Greta Beccaglia'yı taciz edene jet hızında ceza!
Canlı yayında spor muhabiri Greta Beccaglia'yı taciz edene jet hızında ceza! Geçen cumartesi günü İtalya'da Empoli-Fiorentina maçı sonrasında stadyum çıkışında canlı yayın yapan muhabir Greta Beccaglia, taraftarların fiziksel ve sözlü tacizine uğramıştı. Spor muhabiri Greta Beccaglia'ya canlı yayın sırasında cinsel tacizde bulunan futbol taraftarı 3 yıl boyunca stadyumdan men edildi. Hakkında cinsel saldırı soruşturması açılan saldırgan, suçlu bulunursa 12 yıla kadar hapis cezası da alabilir.
1.12.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TV kanalı talimatı: İstanbul'da kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TV kanalı talimatı: İstanbul'da kurulacak Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye-Malezya-Pakistan üçlüsünün İslamofobiye karşı kuracağı kanal için İstanbul merkezli, İngilizce yayın yapacak medya ve iletişim merkezi kurulması talimatını verdi.
20.06.2020 Siyaset
Son dakika... Ülkenin başkentinde patlama! TV kanalına...
Son dakika... Ülkenin başkentinde patlama! TV kanalına... Afganistan'ın başkenti Kabil'de büyük bir patlama meydana geldiği bildirildi. Son dakika haberine göre, bir televizyon kanalı hedef alındı.
7.11.2017 Dünya
Irak ordusu Ovaköy yolunda...
Irak ordusu Ovaköy yolunda... Tartışmalı bölgelerdeki operasyonları devam eden Irak Ordusu, Türkiye ile Irak arasında açılması düşünülen yeni sınır kapısı için Duhok’un batısına doğru ilerliyor
29.09.2021 Gündem
TV kanalına “aşk” ilanı veren adam soyuldu
TV kanalına “aşk” ilanı veren adam soyuldu Adana'da bir TV kanalına "Sevgili arıyorum" diyerek ilan veren bir kişi, kendisini arayan kadın tarafından otel odasında soyuldu. Polis, şahsın cüzdanını çalan kadını güvenlik kameralarından tespit ederek yakaladı.
3.10.2017 Yaşam
Barzani'nin kanalından harita küstahlığı!
Barzani'nin kanalından harita küstahlığı! Peşmergebaşı Barzani’nin tv kanalı sözde bağımsızlık referandumu kampanyasında daha önce yaptığı harita küstahlığına bir yenisini daha ekledi.
5.07.2017 Dünya
Cem Özdemir'in Türkiye nefreti! Bakın ne önerdi!
Cem Özdemir'in Türkiye nefreti! Bakın ne önerdi! Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir'in Türkiye düşmanlığı yine ortaya çıktı. Avrupa'ya yayın yapan Türk televizyon kanallarında açıklamada bulunan Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı Alman Türk televizyon kanalının kurulmasını istedi.
9.03.2017 Dünya
Youtube resmen duyurdu! Canlı yayın başlıyor
Youtube resmen duyurdu! Canlı yayın başlıyor Dünyanın en büyük video izleme sitesi YouTube, ABD'deki bazı televizyon kanallarını canlı yayınlamaya başlayacağını duyurdu. Hayranlarını sevindiren video izleme sitesi yeni hizmetini ''youtube TV'' olarak tanıttı...
1.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Duygulandıran paylaşım
Duygulandıran paylaşım Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Instagram hesabından 90'lı yıllarda TRT 1'de yayınlanan 'Cümbüş Sokak' dizisinden bir anıyı paylaştı.
23.09.2016 Magazin
Başbakan'dan canlı yayında tarihi açıklamalar!
Başbakan'dan canlı yayında tarihi açıklamalar! Başbakan Binali Yıldırım darbe girişimi ile ilgili detayları Atv- A haber ortak canlı yayınında anlattı.
29.09.2021 Gündem
Rus Meclis üyesinden skandal İstanbul önerisi!
Rus Meclis üyesinden skandal İstanbul önerisi! Petersburg Yasama Meclisi üyesi Vitali Minolov, Rusya başbakanı Dmitri Medvedev’e mektup yazarak Rusya’da İstanbul’un adının resmi olarak “Konstantinapolis” olarak değiştirilmesini istedi.
16.06.2016 Dünya
Tarkan kendi TV kanalını kuruyor!
Tarkan kendi TV kanalını kuruyor! Posta'da yer alan habere göre Tarkan internet üzerinden yayın yapacak olan kendi TV kanalını kuruyor...
26.02.2016 Televizyon
Sultanahmet Meydanı 12 saat sonra açıldı
Sultanahmet Meydanı 12 saat sonra açıldı İSTANBUL’da canlı bomba saldırısının gerçekleştirildiği Sultanahmet Meydanı, polis ekiplerinin detaylı çalışmasının ardından temizlenerek akşam 22:30’da yaya trafiğine açıldı...
29.09.2021 Gündem
Macar gazeteciden göçmenlere tekme
Macar gazeteciden göçmenlere tekme Macaristan’da polisten kaçan mültecilere tekme ve çelme atan bir kameraman, görüntülerin büyük tepki çekmesinin ardından kovuldu.
9.09.2015 Dünya
Almanlar'dan akıl almaz iddia!
Almanlar'dan akıl almaz iddia! Alman Phoenix kanalı belgeselinde akıl almaz iddia: "Hitler baktı ki Türkiye ceza almıyor, o da Yahudilere soykırım yaptı"
19.04.2015 Dünya
Alman kanalından skandal Türkiye haberi!
Alman kanalından skandal Türkiye haberi! Alman n-tv haber kanalı Türkiye üzerinden Suriyede IŞİDe katılanlar konusunu haber yaptı...
6.04.2015 Dünya
Real Madrid çıldırdı! 75 milyon...
Real Madrid çıldırdı! 75 milyon... Dünya devi, Monaco'da forma giyen ve Dünya Kupası'nda bir anda yıldızlaşan Rodriguez'in peşinde...
8.07.2014 Futbol
Henüz dizi çekilmedi bile ama…
Henüz dizi çekilmedi bile ama… Sadece adının geçmesi yetti
8.02.2014 Televizyon
Sen de kendi web.tv'ni yarat
Sen de kendi web.tv'ni yarat Sosyal medya, internet kullanıcılarının hedef kitlesini oluşturup yıldıza dönüştüğü bir ortam yarattı.
10.01.2014 Bilim ve Teknoloji
RTÜK'ten rekor ceza!
RTÜK'ten rekor ceza! RTÜK,ilk kez bir TV kanalına bu derece yüksek ve eski parayla trilyon liraya yakın ceza verdi
15.10.2013 Televizyon
‘Hayvan vergisi’yle TV!
‘Hayvan vergisi’yle TV! İstihbarattan PKK ile ilgili çarpıcı rapor
29.09.2021 Gündem
4 bin film ve 17 kanal mahkemelik!
4 bin film ve 17 kanal mahkemelik! 4 bin film için 17 TV kanalı mahkemelik olabilir
17.10.2012 Magazin
Şok açıklama!
Şok açıklama! TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'den ilginç açıklama: Benim bile önceden öğrendiğim...
11.08.2012 Televizyon
'Kendi derin devleti var'
'Kendi derin devleti var' CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göre, AKP derin devleti yok etmiyor, kendi derinini kuruyor
25.07.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tv Kanalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tv kanalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.