Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira...
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira... Aracı olan milyonlarca kişi için kritik uyarı! Yapılması zorunlu. Yapılmadığı her ay için ücret alınıyor. Ücreti 258 liradan başlıyor, 685 liraya kadar çıkıyor. Araç muayenesi ile ilgili araç sahiplerine ilişkin önemli uyarı yapıldı. En geç 9 gün öncesinden e-Devlet'ten başvuru yapabilir ve online olarak randevu alabilirsiniz. Muayene tarihinden 1 ay öncesinden ise TÜVTÜRK’ün internet sitesinden randevu alınabiliyor. Süresinde muayene yaptırılmadığı takdirde, süresi geçirilen her ay için yüzde 5 gecikme ücreti alınıyor. Ödemeler kredi kartı ile yapılabiliyor, taksit yok. 2022 araç muayene ücret tarifesi de tablo halinde paylaşıldı. İşte araç muayenesine ilişkin bilgiler
28.06.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el arabası olan herkesi kapsıyor, 503 lira! Ücretler değişti
Sıfır ve ikinci el arabası olan herkesi kapsıyor, 503 lira! Ücretler değişti Sıfır ve ikinci el araba ya da motorlu taşıt sahibi olan herkesi kapsıyor. Ücretler değişti ve 503 liraya yükseldi. Artık kredi kartı ve banka kartıyla da ödeme yapılıyor. Devlet bu işlemi zorunlu tutuyor. Belirli aralıklarla yapılıyor. Sıfır araç alanlar genelde bu süreyi unutuyor. Eğer geç kalınırsa her ay için yüzde 5 gecikme cezası uygulanıyor. Araç muayene ücretleri her yıl artırılıyor. Bu yıl da ücretler yükseldi. Araç muayenesi yaptıracaklar otomobil için 372 lira ödüyor, otobüs ve kamyon için ise 503 lira ödeniyor. Kredi kartı ve banka kartıyla ödeme daha önceden yapılamazken, artık nakit ödeme dışında bu imkanlar da sunuluyor.
13.04.2021 Ekonomi
Araç Tramer Hasar Kaydı Sorgulama Ve Tüvtürk Muayene Randevu İşlemleri
Araç Tramer Hasar Kaydı Sorgulama Ve Tüvtürk Muayene Randevu İşlemleri Araç hasar kaydı sorgulama yapmak, tramer kaydı sorgulamak ve araç muayene randevu almak için neler yapacağınız haberimizde. İnternetten araç sorgulama muayene işlemleri için haberimizi inceleyiniz..
29.09.2021 Gündem