Tutsak Dizisi

Tutsak Dizisi

Son dakika Tutsak dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tutsak dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tutsak dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutsak Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutsak dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 tutsak dizisi haberi bulunmuştur. Tüm tutsak dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İddialı diziden kötü haber geldi!
İddialı diziden kötü haber geldi! Kanal D'nin yeni dizisinden final kararı.
8.11.2017 Televizyon
Tutsak 8. yeni bölümde Elif ile Kenan evlenecek mi?
Tutsak 8. yeni bölümde Elif ile Kenan evlenecek mi? Tutsak 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları Kanal D ekranlarında izlenen Tutsak dizisinde Kenan Elif'e evlenme teklifi yapıyor. Peki Elif'in cevabı ne olacak? İşte Tutsak dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Ekim Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Ekim Salı 24 Ekim Salı günü, Kanal D yayın akışı “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarınıza giriş yapıyor. Dünya gündemi hakkındaki en sıcak ve en yeni gelişmeler sabahın erken saatlerinde haber bülteni ile karşınızda… Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına başlıyor. Sadullah ve Elif mücadelesi nasıl yön bulacak? merak ettiğiniz gelişmeler yeni bölümle ekranlarınıza gelecek. Kanal D yayın akışı hakkında fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 6 Ekim Cuma
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 6 Ekim Cuma KANAL D’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde KANAL D ile Günaydın Türkiye programıyla başlıyor. Ardından yemek programı ve magazin programıyla devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Ver Elini Aşk yeni bölümüyle ekranda olacak. KANAL D’nin 6 Ekim Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Tutsak 3. yeni bölümünde Elif her şeyi duyuyor!
Tutsak 3. yeni bölümünde Elif her şeyi duyuyor! Tutsak 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak'ta Elif Kenan ile ilgili gerçekleri öğreniyor ve duydukları karşısında şoke oluyor. İşte Tutsak dizisinin bu akşamki yeni bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Tutsak dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Tutsak dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Tutsak dizisi ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak hem oyuncu kadrosu hemde konusuyla izleyicileri meraklandırdı. Genç bir kızın kendi ayakları üzerinde durmaya çalışarak esaretten kurtulmaya çalışmasını konu alan Tutsak dizisinin fragmanları haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Yayın tarihi belli oldu!
Yayın tarihi belli oldu! Başrollerini Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in paylaştıkları, yönetmen koltuğunda Serhan Şahin’in oturduğu ‘Tutsak’, 19 Eylül Salı akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.
13.09.2017 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı Star TV 1 Ağustos Salı günü yayın akışı yerli dizi Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümüyle başlıyor. Yayın akışı gün içerisinde Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programıyla devam ediyor. Yayın akışında Fazilet Hanım ve Kızları, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kiralık Aşk dizilerinin tekrar bölümleri de yer almaktadır. Akşam kuşağına gelindiği zaman Star TV ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden Dolunay yeni bölümüyle ekrana geliyor. Heyecan dolu bu bölümü sakın kaçırmayın! 1 Ağustos Salı günü Star TV yayın akışının tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman oyuncuları kim?
The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman oyuncuları kim? The Sandman dizisi ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Neil Gaiman'ın çizgi romanından uyarlanan the sandman'in resmi fragmanını ve afişini paylaştı. Peki, The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman konusu ne? The Sandman oyuncuları kim? İşte The Sandman dizisinin yayın tarihi!
24.07.2022 Sinema-Dizi
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü? Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi ile Barbaros kardeşler yeniden gündeme geldi. Osmanlı İmparatorluğu'nun ünlü denizcileri arasında yer alan ve "Kaptan-ı Derya" olarak Osmanlı Devleti'nin ilk kaptan paşası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa, asıl adıyla Hızır Reis’in hayatı ve denizcilik başarıları merak konusu oldu. Peki, Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
16.09.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı? 8 Ekim akşamı ATV'de 67. bölümüyle izleriyle buluşacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, uyarlama mı?
9.10.2020 Gündem
Kuruluş Osman 16. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 16. bölüm fragmanları…
Kuruluş Osman 16. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 16. bölüm fragmanları… Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman, yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çarşamba akşamları ekranlara gelen Kuruluş Osman'ın 16. bölüm fragmanında, Osman Bey tarafından pusuya düşürülen Balgay'ın akıbeti heyecanlı anları ekranlara getirdi. Peki Kuruluş Osman 16. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 16. bölüm fragmanları…
25.03.2020 Gündem
Kuruluş Osman 15. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 15. bölüm fragmanları…
Kuruluş Osman 15. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 15. bölüm fragmanları… Çarşamba akşamları ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Ağabeyi Gündüz'ün Balgay tarafından tutsak edildiğini öğrenen Osman Bey, Alpleriyle birlikte Balgay'ın ve Moğol kuvvetlerini tuzağa düşürecek. Peki Kuruluş Osman 15. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 15. bölüm fragmanları…
18.03.2020 Gündem
Caner Şahin kimdir? | Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin’in biyografisi
Caner Şahin kimdir? | Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin’in biyografisi Caner Şahin kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Soruları, Mucize Doktor dizisinin sevilen oyuncularından Hayal Köseoğlu’nun sosyal medya paylaşımları sonrası araştırılmaya başlandı. Köseoğlu sevgilisi Caner Şahin ile birlikte fotoğraflarını paylaştı, sosyal medya sallandı. Peki, Caner Şahin kimdir, yaşındadır? İşte detaylar…
24.12.2019 Gündem
Tutsak 9. final bölümünde Kenan ile Elif'in aşkı mutlu bitecek mi?
Tutsak 9. final bölümünde Kenan ile Elif'in aşkı mutlu bitecek mi? Tutsak 9. final bölümü fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Tutsak 9. bölümüyle final yapıyor. Peki Tutsak 9. final bölümünde Kenan ile Elif’in ihtişamlı düğünü, mutlu sonla bitecek mi?
29.09.2021 Gündem
Bir şok haber daha! Yayından kaldırıldı
Bir şok haber daha! Yayından kaldırıldı Dizilerle ilgili art arda final haberleri gelmeye devam ediyor.
10.11.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı 7 Kasım Salı günü Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da” Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlara geliyor. Dünya üzerindeki gelişmelerden ve merak ettiğiniz olaylardan sabahın erken vakitlerinde haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı yerli dizi sürükleyici ve nefes kesen yeni bölümle sevenlerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Güzel bir dizi keyfi için 20:00’da Kanal D ekranlarında olun… Kanalın yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Kasım Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Kasım Cumartesi 4 Kasım Cumartesi günü Kanal D yayın akışı sabah 06:30’da başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” ile ekranlara eğlence dolu bir başlangıç yapıyor. Çocukların severek seyrettiği program ile eğlence dolu anlar yaşayabilirsiniz. Akşam kuşağında “İsimsizler” adlı yerli dizi birbirinden çekişmeli yeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Polisiye çekişmelerle geçen sürükleyici bir dizi ile akşamınızı daha keyifli ve maceracı şekilde devam ettirebilirsiniz. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Tutsak 7. bölümde Elif, Kenan ve Bahadır üçgeni karışıyor!
Tutsak 7. bölümde Elif, Kenan ve Bahadır üçgeni karışıyor! Tutsak 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Tutsak 7. bölümde Kenan, Elif’e karşı beslediği hislerin adını koymaya başlar ancak Elif'in kalbinde Bahadır vardır. Tutsak bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında neler var? - 17 Ekim Salı
Kanal D yayın akışında neler var? - 17 Ekim Salı 17 Ekim Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara giriş yapıyor. 07:00’da başlayan haber bülteni sayesinde dünya gündemine konu olan tüm siyasi, sağlık, ekonomi ve toplumsal olayları öğrenebilme fırsatı elde edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı dizi yepyeni bölümü ekranların karşısına geçecek. Kanal D yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi 30 Eylül Cumartesi günü Kanal D’de sabah yayın akışı, sevilen eğlence programı Kanal D Çocuk Kulübü’nün 06.30’da yayınlanması ile birlikte başlayacak. Kanal D sabah yayın akışı Sevda’nın Bahçesi adlı yeni yerli dizinin tekrar bölümüyle devam edecek. Magazin D Cumartesi yeni bölümü ve Şule ile Vitrindekiler adlı yeni programın ardından, Kanal D’nin sevilen dizisi Meryem’in tekrar bölümü yayınlanacak. Tutsak adlı yerli dizi tekrarı ve Kanal D Haber’den sonra yeni dizi Sevda’nın Bahçesi yeni bölümüyle ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar Kanal D 24 Eylül sabah yayın kuşağı Kanal D Çocuk Kulübü adlı programın saat 06.45’te yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, 07.00’de Tutsak adlı Kanal D’nin yeni yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Magazin D adlı magazin programı ve Meryem adlı yerli dizinin yayınlanmasından sonra Kanal D’de Sevda’nın Bahçesi ve Kanal D Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise yeni bölümü ile Çocuklar Duymasın ve Masum adlı yerli dizi yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi Kanal D’de 23 Eylül Cumartesi günü yayın akışı saat sabah 06.30’da Kanal D Çocuk Kulübü’nün yayınlanmasıyla başlayacak. Çocuklar Duymasın adlı sevilen yerli dizi, Magazin D Cumartesi ve Ver Elini Aşk dizilerinden sonra Kanal D sabah kuşağında Tutsak adlı yerli dizi yayınlanacak. 18.45’te Kanal D Haber’den sonra Sevda’nın Bahçesi adlı yeni dizi Kanal D ekranlarında olacak. 22.15’te aynı diziyi tekrar bölümü ile izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D'nin yeni dizisi 'Tutsak' kötü başladı!
Kanal D'nin yeni dizisi 'Tutsak' kötü başladı! 19 Eylül tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de atv'de ekrana gelen "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi 1. sıraya oturdu.
20.09.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tutsak Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutsak dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.