Tus Sonbahar Dönemi

Tus Sonbahar Dönemi

Son dakika TUS sonbahar dönemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TUS sonbahar dönemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TUS sonbahar dönemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tus Sonbahar Dönemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tus sonbahar dönemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 tus sonbahar dönemi haberi bulunmuştur. Tüm tus sonbahar dönemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
TUS sonbahar dönemi geç başvuru işlemi nasıl yapılır?
TUS sonbahar dönemi geç başvuru işlemi nasıl yapılır? TUS için başvuru işlemleri 5-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Belirlenen tarihler arasında başvuru yapamayan adaylar geç başvuru gününde yani bugün başvuru yapabilecekler. 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan TUS için başvuru nasıl yapılır? TUS geç başvuru ücreti ne kadar ödenecek?
29.09.2021 Gündem
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak?
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak? TUS başvuru işlemleri 12 Temmuz tarihinde sona erdi. 5-12 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapamayan adaylar, geç başvuru gününde başvuru yapabilecekler. TUS sonbahar dönemi 27 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. TUS sonbahar dönemi geç başvuru işlemi ne zaman yapılacak? Geç başvuru ücreti ne kadar ödenecek?
29.09.2021 Gündem
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak?
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak? TUS için başvuru işlemleri 5-12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirildi. Belirlenen bu süre içerisinde başvuru işlemini yapamayan adaylar için ÖSYM tarafından geç başvuru günü belirlendi. 27 Ağustos’ta düzenlenecek olan TUS sonbahar dönemi için geç başvuru ne zaman yapılacak? Başvuru ücreti nasıl ödenecek?
29.09.2021 Gündem
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak?
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak? TUS sonbahar dönemi 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. TUS için 5 Temmuz’da başlayan başvuru işlemleri 12 Temmuz tarihinde sona erdi. ÖSYM tarafından belirlenen süre içerisinde başvuru işlemini tamamlayamayan adaylar, geç başvuru gününde başvuru yapabilecekler. TUS sonbahar dönemi geç başvuru günü ne zaman? Geç başvuru için ne kadar ücret ödenecek?
29.09.2021 Gündem
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak?
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak? 27 Ağustos tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan 2017 TUS (Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) için başvuru işlemleri 5-12 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Belirlenen süre içinde başvuru işlemini yapmayan adaylar geç başvuru gününde başvuru işlemlerini yapabilirler. TUS sonbahar dönemi geç başvuru günü ne zaman? Başvuru nasıl yapılacak?
29.09.2021 Gündem
TUS sonbahar dönemi başvurusu nasıl yapılır?
TUS sonbahar dönemi başvurusu nasıl yapılır? 2017 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) sonbahar dönemi için başvuru işlemleri 5 Temmuz tarihinde başladı. 5 Temmuz’da başlayan tercih süreci 12 Temmuz Çarşamba günü sona erecek. TUS, ÖSYM tarafından 27 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak. TUS sonbahar dönemi başvuru işlemi nasıl yapılacak?
29.09.2021 Gündem
TUS sonbahar dönemi sonuçları açıklandı (ÖSYM sonuç sayfası)
TUS sonbahar dönemi sonuçları açıklandı (ÖSYM sonuç sayfası) Merakla beklenen TUS sonbahar dönemi sonuçları için müjdeli haber az önce geldi. Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sonbahar dönemi sonuçları açıklandı. ÖSYM sonuç sayfasından sonuçlara ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ÖSYM'den 2017 TUS ve STS Tıp Sonbahar Dönemi Sınavları için açıklama geldi!
ÖSYM'den 2017 TUS ve STS Tıp Sonbahar Dönemi Sınavları için açıklama geldi! TUS ve STS Tıp Sonbahar Dönemi Sınavlarının tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı. 22 Nisan ve 27 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanan 2017 TUS ve STS Tıp Sonbahar Dönemi Sınavlarına ilişkin ÖSYM adaylara açıklama yayınlandı. İşte 2017 TUS ve STS Tıp Sonbahar Dönemi Sınavlarına dair merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
ÖSYM iki sınavı erteledi!
ÖSYM iki sınavı erteledi! ÖSYM 16 Nisan referandum günü yapılacak iki sınavı ertelediğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Tıpta Uzmanlık Sınavı ek yerleştirme
Tıpta Uzmanlık Sınavı ek yerleştirme Tıpta Uzmanlık Eğitimine Giriş Sınavı’nın tercih alınma ve tercih sonuçlarının açıklanma süreçleri bittikten sonra, tercih yapmamış veya tercih sonuçları olumlu olmayan adaylar, ek yerleştirme açıklamalarını bekliyordu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile ek yerleştirme başvuruları konusu açıklığa kavuşmuş oldu.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: TUS ve DUS sınav sonuçları açıklandı
Son dakika: TUS ve DUS sınav sonuçları açıklandı 25 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilen 2016-DUS, 2016-STS Diş Hekimliği, 2016-TUS Sonbahar Dönemi, 2016-STS Tıp Doktorluğu (Sonbahar Dönemi) sınav sonuçları açıklandı
29.09.2021 Gündem
Doktorlara gecikmeli 'pardon'
Doktorlara gecikmeli 'pardon' ÖSYM; TUS itirazlarında bir buçuk yıl sonra...
29.09.2021 Gündem
ÖSYM bu sistemi ilk kez uyguladı!
29.09.2021 Gündem
ÖSYM'den TUS açıklaması
ÖSYM'den TUS açıklaması ÖSYM, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS)’nda hatalı olduğu iddia edilen 5 sorunun iptalini gerektirecek bir unsurun tespit edilmediğini bildirdi...
29.09.2021 Gündem
ÖSYM, TUS tarihini yeniden belirledi
ÖSYM, TUS tarihini yeniden belirledi KPSS'deki kopya iddialarının ardından ertelenen "2010 Sonbahar Dönemi Tıpta Uzmanlık Sınavı" 2011 yılındaki TUS sınavıyla birleştirilmeyecek...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tus Sonbahar Dönemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tus sonbahar dönemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.