Türkmen Dağı

Türkmen Dağı

Son dakika türkmen dağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkmen dağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkmen dağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkmen Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkmen dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 türkmen dağı haberi bulunmuştur. Tüm türkmen dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kütahya'da fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, köylüler şok oldu! 'Hiç böyle bir şey görmedik'
Kütahya'da fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, köylüler şok oldu! 'Hiç böyle bir şey görmedik' Kütahya'nın merkeze bağlı Lütfiye Köyü yakınlarında etkili olan fırtınada yüzlerce çam ağacı devrildi, iletişim hatları zarar gördü. Köy muhtarı Rasim Altıntaş, "Eğer köyümüze gelseydi komple kaldırırdı. Çocukluğumuzdan beri hiç böyle bir şey görmedik. İlk defa böyle oluyor. Dolu ve rüzgarla karışık büyük bir ses geldi. Evden dışarı çıkamadık. Felaket oldu" dedi.
12.06.2022 Yaşam
Kızıl geyik avlayan eski başkan: Yasal olmayan hiçbir şey yapmadım
Kızıl geyik avlayan eski başkan: Yasal olmayan hiçbir şey yapmadım Antalya'nın Alanya ilçesinde, kapatılan beldenin eski belediye başkanı MHP'li Mehmet Kula'nın Kütahya'da avladığı kızıl geyiğin fotoğrafını sosyal medyada paylaşması, tartışmaya neden oldu. Mehmet Kula, "Ben yasal olmayan hiçbir şey yapmadım. Devletin izin verdiği miktarda ücretini ödemek koşuluyla yasal bir avlanma yaptık. Zaten avlandığımız hayvan yaşlı, devletin izin verdiği hayvanlar da onlar" dedi.
16.11.2020 Gündem
‘Türkiye bizi unutmasın’
‘Türkiye bizi unutmasın’ Hatay’ın karşısında bulunan Suriye Türkmen Dağındaki Türkmenler, ellerindeki köyleri koruyabilmek için mücadele veriyor.
15.10.2018 Gündem
Türkmen Dağında tek umut Türkiye
Türkmen Dağında tek umut Türkiye HATAY'ın karşısında bulunan Suriye Türkmen Dağındaki Türkmenler, ellerindeki köyleri koruyabilmek için mücadele veriyor. Soçi mutabakatının ardından ağır silahlarını cephe hattından çıkaran ancak rejimin saldırılarının sürdüğünü ifade eden Türkmenler, tek umutlarının Türkiye olduğunu ifade ederek, "Bizi unutmayın" çağrısı yapıyor.
15.10.2018 Gündem
Bakan Soylu'dan 'Suriyeli' açıklaması
Bakan Soylu'dan 'Suriyeli' açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 255 bin 300 Suriyeli kardeşimiz 2 yılda geri döndü
9.09.2018 Gündem
Esad rejimi YPG/PKK ve yasa dışı sol örgütleri himaye ediyor
Esad rejimi YPG/PKK ve yasa dışı sol örgütleri himaye ediyor Esed rejiminin kontrolündeki Suriye'nin Lazkiye ilinde, YPG/PKK ile yasa dışı sol örgütlere ait eğitim kamplarındaki teröristler faaliyetlerini sürdürüyor.
7.09.2018 Dünya
Türkmen Dağı'ndaki muhaliflerin operasyonu tamamlandı
Türkmen Dağı'ndaki muhaliflerin operasyonu tamamlandı Suriyeli muhalifler, Lazkiye ilinin kuzeyindeki Türkmen Dağı'nda, Beşşar Esed rejiminin kontrolündeki bölgelere yönelik başlattığı operasyonu tamamladı.
25.01.2018 Dünya
Türkmen Dağı'na operasyon başlattılar
Türkmen Dağı'na operasyon başlattılar Suriyeli muhalifler, Lazkiye ilinin kuzeyinde bulunan Türkmen Dağı'nda Esed rejiminin kontrolündeki bölgelere yönelik operasyon başlattı.
22.01.2018 Dünya
Esad rejimi Türkmen Dağı’na saldırıyor
Esad rejimi Türkmen Dağı’na saldırıyor Hatay'ın Yayladağı ilçesi karşısında bulunan Türkmen Dağı bölgesinde, rejim güçlerinin saldırısı sonucu yangın çıktı.
29.09.2021 Gündem
Mihraç Ural'ın yardımcısı ağır yaralandı
Mihraç Ural'ın yardımcısı ağır yaralandı Esed rejiminin destekçisi olan ve Reyhanlı ile Banyas katliamlarını düzenleyen teröristlerden Mihraç Ural'ın yardımcısı Cemal Attarabulsi Halep'te vurularak ağır yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Esad güçleri Türkmen Dağı'nı vurdu: 10 ölü, 3 yaralı
Esad güçleri Türkmen Dağı'nı vurdu: 10 ölü, 3 yaralı Hatay'ın Yayladağı ilçesi karşısında bulunan, Suriye'nin Lazkiye iline bağlı Bayırbucak Türkmen Dağı bölgesine, Esad güçleri tarafından füze ile saldırı düzenlendi.
11.07.2017 Dünya
İran ve Esad rejimi anlaştı
İran ve Esad rejimi anlaştı İran ve Esed rejimi, terör örgütü PYD/PKK ile Afrin’den Akdeniz’e inecek bir 'terör koridoru' üzerinde anlaştı. İranlı general Kasım Süleymani, Nubbul kasabasındaki görüşmede PKK’ya, Türkiye’nin güney sınırındaki 150 kilometrelik güzergah boyunca destek vermeyi vadetti.
12.06.2017 Dünya
Esed rejimi Türkmendağı'nı bombaladı!
Esed rejimi Türkmendağı'nı bombaladı! Suriye'de Beşşar Esed rejimine ait birlikler, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'nı top atışlarıyla vurdu.
28.05.2017 Dünya
Ordu hazır, emir bekleniyor! 7 bin asker...
Ordu hazır, emir bekleniyor! 7 bin asker... Türkiye riskli gördüğü 3 bölgeyi işaretledi. ABD'ye bildirilen bölgeler Afrin, Tel Abyad ve Sincar Türkiye'nin hedefinde. Suriye’deki 6-7 bin askerin operasyonlar için hazır beklediği öğrenildi. Erdoğan'ın Trumpla görüşmesinden YPG ile PKK ayrımı yapılacağı sonucu çıkmıştı. Üst düzey güvenlik bürokratının açıklamasına göre; "sonuç olarak herkes kendi yolunda yürüyecek"
29.09.2021 Gündem
Türkmen komutandan Türkiye'ye çağrı
Türkmen komutandan Türkiye'ye çağrı Suriye'de süren savaşta Türkmen Dağı'nda mücadele veren Bayır-Bucak Türkmenlerinin Şehitler Tümeni Komutanı Halit Şireki, "17 ile 45 yaş arasındaki Suriyelilerin burada yaşamasından yana değilim. Türkiye bunları sınır dışı etsin. Gelsinler toprakları için savaşsınlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Rejim güçleri Türkmen Dağı’na saldırıyor
Rejim güçleri Türkmen Dağı’na saldırıyor Esed güçleri, Lazkiye kırsalında bulunan Türkmen Dağı'na yönelik saldırı başlattı.
17.06.2021 Dünya
Suriye'deki savaş anne, kızı ve gelinini dul bıraktı
Suriye'deki savaş anne, kızı ve gelinini dul bıraktı Suriye'de devam eden iç savaşta eş, oğlu ve damadını kaybeden 50 yaşındaki Şehir Şahadi, kızı, gelini ve 5 torunu ile birlikte kaçarak geldiği Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde İyilik ve Yardım Derneği'nin himayesinde yaşama tutunmaya çalışıyor.
27.11.2016 Yaşam
Alparslan Çelik davasında adli kontrol ve yayın yasağı kaldırıldı
Alparslan Çelik davasında adli kontrol ve yayın yasağı kaldırıldı SURİYE'de düşürülen Rus uçağının pilotunun öldürülmesi olayından dolayı hakkında verilen takipsizlik kararı kaldırılıp yeniden soruşturma başlatılan Alparslan Çelik'in de aralarında bulunduğu tutuksuz 18 sanığın 3 aydan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Yayladağı kırsalına top mermisi düştü
Yayladağı kırsalına top mermisi düştü Hatay'ın Yayladağı İlçesi kırsalına, muhalif güçler ile rejim kuvvetlerinin yoğun çatışma içerisinde olduğu Suriye'nin Lazkiye kırsalından atılan 1 top mermisi düştü. Ölen ve yaralanan olmadı
29.09.2021 Gündem
"O istifa etmeseydi, zaten ihraç edecektik"
"O istifa etmeseydi, zaten ihraç edecektik" MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile ilgili, "O istifa etmeseydi, zaten ihraç edecektik" dedi...
29.09.2021 Gündem
MHP'de şok! İhraç ediliyor
MHP'de şok! İhraç ediliyor ANTALYA’nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP’den ihraç istemiyle disipline sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Alparslan Çelik, 8 Haziran 2017’ye kadar cezaevinde kalacak
Alparslan Çelik, 8 Haziran 2017’ye kadar cezaevinde kalacak SURİYE’nin Bayırbucak Bölgesi’ndeki Türkmen Dağı’nda düşürülen Rus uçağının pilotunu öldürdüğü suçlamasıyla hakkında verilen takipsizlik kararı kaldırılıp, yeniden soruşturma başlatılan Alparslan Çelik’in, Niğde’de ’Parada sahtecilik’ suçundan aldığı cezayı çektiği açık cezaevinden firar ettiği için 8 Haziran 2017 tarihine kadar cezaevinde kalacağı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Termik santral müdürü Suriye'de savaşta öldü
Termik santral müdürü Suriye'de savaşta öldü Zonguldak’ta termik santralde idare müdürü olarak görev yapan 40 yaşındaki Nejat Çelik, senelik izninde Türkmenlere yardım için gittiği Lazkiye sınırında roketli saldırıda hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
IŞİD hedefleri vuruldu
IŞİD hedefleri vuruldu Türkiye’ye karşı saldırı hazırlığındaki 8 terörist etkisiz hale getirildi. Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’ye yönelik atış yapmaya hazır hedefler imha edildi, 8 terörist etkisiz hale getirildi
29.09.2021 Gündem
Suriye Ordusu Türkmen Dağı’nın tamamını aldı!
Suriye Ordusu Türkmen Dağı’nın tamamını aldı! Suriye’de Lazkiye kentinin kuzeydoğusunda yer alan ve Türkiye sınırında bulunan stratejik öneme sahip Türkmen Dağı bölgesinin tamamı Suriye ordusunun eline geçti.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türkmen Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkmen dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.