Türkiyeden Tepki

Türkiyeden Tepki

Son dakika Türkiyeden tepki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiyeden tepki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiyeden tepki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiyeden Tepki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiyeden tepki gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 türkiyeden tepki haberi bulunmuştur. Tüm türkiyeden tepki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den Almanya'ya 'Yunanistan' tepkisi: Kabul edilemez!
Türkiye'den Almanya'ya 'Yunanistan' tepkisi: Kabul edilemez! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç yaptığı açıklamada, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyeliği tarafından yapılan ülkemiz aleyhindeki mesnetsiz açıklamaları kuvvetle kınıyor ve reddediyoruz. Almanya’nın Yunanistan’ın provokasyon tuzağına düşerek ülkemizi karalama kampanyasına katılması kabul edilemez." ifadelerini kullandı.
1.06.2022 Dünya
Almanya'da Türk iş insanına saldırıya Türkiye'den sert tepki!
Almanya'da Türk iş insanına saldırıya Türkiye'den sert tepki! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Almanya'nın Köln şehrinde polis şiddetine maruz kalan iş insanı Yüksel Aker olayı hakkında "Bir şikayet kapsamında işyerine baskın düzenleyen polislerin vatandaşımıza karşı şiddet ve orantısız güç kullandıkları açıkça görülmüştür." açıklamalarında bulundu.
26.10.2020 Gündem
Gence saldırısına ilişkin Türkiye'den Ermenistan'a çok sert tepki!
Gence saldırısına ilişkin Türkiye'den Ermenistan'a çok sert tepki! Ermenistan ordusunun, ateşkesin üzerinden 24 saat geçmeden, Azerbaycan'ın Gence kentine füzelerle saldırması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi. Hain saldırıda 34 kişi de yaralandı. Saldırıya sert tepki gösteren Dışişleri Bakanlığı da ''Ermenistan’ın insani ateşkesi ihlal ederek, bugün sabaha karşı Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’ye düzenlediği roket saldırısını şiddetle kınıyoruz'' şeklinde açıklama yaptı. Bu arada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Çavuşoğlu, mevkidaşı Lavrov ile yaptığı görüşmede, "Ermenistan'ın ateşkese uyması" konusunda uyarılmasını istedi. Ermenistan ordusunun Gence kentine düzenlediği füze saldırısına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.
11.10.2020 Gündem
Türkiye'den Kur'an-ı Kerim yakma girişimine çok sert tepki!
Türkiye'den Kur'an-ı Kerim yakma girişimine çok sert tepki! Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Norveç'in Kristiansand şehrinde İslam karşıtı bir örgüt tarafından düzenlenen gösteride kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlığı en ağır şekilde kınıyoruz" denildi.
18.11.2019 Gündem
Türkiye'den bu görüntüye sert tepki
Türkiye'den bu görüntüye sert tepki Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "KKTC'nin 36'ıncı kuruluş yıl dönümünde Kıbrıs Rum tarafında, KKTC bayrağı yakılmasını kınıyor ve KKTC makamlarının bu konudaki açıklamalarına tam destek veriyoruz" denildi.
17.11.2019 Gündem
Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD'nin açıklamasına sert tepki!
Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD'nin açıklamasına sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ülkemize yönelik olarak yayımladığı son seyahat uyarısına ilişkin açıklama yaptı.
7.09.2019 Gündem
Türkiye'den Avusturya'ya yasak tepkisi!
Türkiye'den Avusturya'ya yasak tepkisi! Türkiye, Avusturya’nın ilkokullarda başörtüsü yasağıyla ilgili tasarıyı kabul etmesine tepki gösterdi.
17.05.2019 Gündem
Son dakika: Türkiye'den ilk tepki az önce geldi
Son dakika: Türkiye'den ilk tepki az önce geldi Türkiye Prag Büyükelçisi Ahmet Necati Bigalı canlı yayında Salih Müslüm'ün serbest kalmasıyla ilgili, "Salih Müslim'in böyle serbest bırakılmasını üzüntüyle karşılıyoruz. Bu karardan memnun değiliz. Bu Avrupa suçluların iadesi sözleşmesine aykırı bir karar oldu." dedi.
27.02.2018 Gündem
Türkiye'den ABD'li temsilci McGurk'a tepki
Türkiye'den ABD'li temsilci McGurk'a tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, ABD’nin DEAŞ’la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk'ün, İdlib'teki terör örgütlerinin mevcudiyetiyle Türkiye'yi ilişkilendiren değerlendirmelerine tepki göstererek, "provokatif ifadelerin protesto edildiğini" bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına kınama!
Türkiye'den Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına kınama! Türkiye, Ermenistan'ın, cephe hattında Azerbaycan'a yönelik saldırılarını kınadı
29.09.2021 Gündem
Türkiye’den sert tepki: Gerçek sebebiniz ne?
Türkiye’den sert tepki: Gerçek sebebiniz ne? Almanya Anayasa Mahkemesi'nin Köln'deki mitingde Erdoğan’ın dev ekrandan katılımcılara seslenmesine izin vermemesine Türkiye’nin tepkisi sert oldu
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de gergin anlar! İYİ Partili Lütfü Türkkan vatandaşa küfretti
Bingöl'de gergin anlar! İYİ Partili Lütfü Türkkan vatandaşa küfretti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.
6.11.2021 Siyaset
Türkiye'den İsveç’te Kuran-ı Kerim yakılmasına sert tepki
Türkiye'den İsveç’te Kuran-ı Kerim yakılmasına sert tepki Dışişleri Bakanlığı tarafından İsveç’in başkenti Stokholm’de Kuran-ı Kerim yakılmasına sert tepki gösterilerek, "Bir grup ırkçı barbarın Kuran-ı Kerim’i yakarak saygısızlık yapmalarını lanetliyoruz. Avrupa kurumları çerçevesinde gerek ulusal boyutta bu illetle mücadelede tüm önlemleri almalarını bekliyoruz" denildi.
10.09.2020 Siyaset
Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir
Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir. Türk milleti zilleti muhakkak alt edecektir. Bunun başka çaresi yoktur"dedi.
14.09.2019 Siyaset
Bozdağ: ABD yönetiminin kararı, akıl tutulmasıdır
Bozdağ: ABD yönetiminin kararı, akıl tutulmasıdır TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, ABD Hazine Bakanlığı'nın yaptırım kararına tepki göstererek, "ABD yönetiminin bu kararı; aklıselimden uzaklaşmadır, akıl tutulmasıdır, basiretsizliktir" dedi.
2.08.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türkiyeden Tepki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiyeden tepki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.