Türkiye Rekoru

Türkiye Rekoru

Son dakika Türkiye rekoru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye rekoru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye rekoru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Rekoru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye rekoru gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.952 türkiye rekoru haberi bulunmuştur. Tüm türkiye rekoru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 1970-2023 yılları ölçümlerine göre, 53 yılın sıcaklık rekoru 15 Ağustos 2023 günü 49,5 derece ile Eskişehir Sarıcakaya'da yaşanırken, en soğuk gün ise 9 Ocak 1990 günü Çaldıran'da eksi 46,4 derece olarak kayda geçti.
7.03.2024 Gündem
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru Bursa’da düzenlenen U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 de Türkiye rekoru elde etti.
31.01.2024 Adana
Sacha Boey Almanya'da tarihe geçti
Sacha Boey Almanya'da tarihe geçti Sacha Boey, 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Fransız yıldız Almanya Bundesliga'da kış transferindeki en çok bonservis ödenen futbolcular arasında adını yazdırdı. Boey, Haaland ve De Bruyne gibi yıldızları geride bıraktı.
28.01.2024 Şampiy10
Tam bir fiyasko! Avrupa'ya transfer olan Yeni Kim Min Jae Samandıra'dan ayrılamadı
Tam bir fiyasko! Avrupa'ya transfer olan Yeni Kim Min Jae Samandıra'dan ayrılamadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Transfer döneminde birçok oyuncusunu önemli miktarlara satan ve Türkiye rekoru kıran Fenerbahçe, buradan kazandığı parayla da takımını yıldız isimlerle güçlendirdi. Takıma kazandırılan genç yetenekle ilgili bomba detay ortaya çıktı. Büyük umutlarla transfer edilen ve sonrasında Avrupa'ya kiralanan yıldız isim ile ilgili yeni gelişme yaşandı. İşte detaylar...
29.09.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı Galatasaray'ı 23.şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalanacak. Dursun Özbek'in Buruk'a 4 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
1.06.2023 Galatasaray
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya Milli atlet Tuğba Danışmaz, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar üç adım atlama finalinde 14.31’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak altın madalya kazandı.
4.03.2023 Diğer Sporlar
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak isimleri açıkladı. Barış Telli de 2023 Survivor yer alacak. Peki, Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 kadrosunda yer alan Barış Telli’nin biyografisi…
25.12.2022 Magazin
Tunç Oral hayatını kaybetti!
Tunç Oral hayatını kaybetti! Yeşilçam’ın eski jönlerinden olan 84 yaşındaki Tunç Oral , hayatını kaybetti.
22.09.2022 Magazin
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Kilosu 3 bin 500 liraya satıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı
Kilosu 3 bin 500 liraya satıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı Manisa’da 2021 yılında pandemi nedeniyle yapılamayan sezonun ilk kuru üzüm alım töreni Manisa Ticaret Borsası tarafından Kurşunluhan’da gerçekleştirildi. 20 Ağustos tarihinde Manisa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 TL olarak açıklanan çekirdeksiz kuru üzümde ilk ürün kilosu 3 bin 500 TL gibi rekor fiyata açık artırma usulüyle alındı.
24.08.2022 Ekonomi
Promosyon ödemelerinde Türkiye rekoru!  41 bin 500 TL ödenecek
Promosyon ödemelerinde Türkiye rekoru! 41 bin 500 TL ödenecek Banka promosyonları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Bankaların emeklilere ödediği promosyonda rakamlar değişti. 750 TL ile başlayan ödemeler 8 bin TL seviyelerine çıktı. Banka promosyonları sadece emeklileri kapsamıyor. Çalışanlar da çalıştıkları kurum tarafından yapılan banka anlaşmaları çerçevesinde promosyon alabiliyor. Son gelen habere göre promosyon ödemelerinde rekor kırıldı. Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ‘Maaş Promosyon İhalesi’nin ardından Anadolu Üniversitesi çalışanları 41 bin 500 TL ile promosyon alacak.
24.08.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Bu sene turizm gelirinde Türkiye rekoru kırılacak
Bakan Ersoy: Bu sene turizm gelirinde Türkiye rekoru kırılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, öngörülen rakamlara ulaşıldığında, bu sene turizm gelirinde Türkiye Cumhuriyeti rekoru kırılacağını ifade ederek "2019'da 34.5 milyar dolar olarak kırılmıştı, tekrar bir rekor kıracak Türkiye. 37 milyar dolar dedik; inşallah bunu yukarı da çekeceğiz" dedi. 
28.07.2022 Ekonomi
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri…
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri… Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu öncesinde “Sihirbaz” lakabıyla tanınan Halis Karataş internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş kaç yaşında ve nereli? İşte Jokey Halis Karataş kariyeri…
26.06.2022 Diğer Sporlar
Tarihi rekor kıran iller belli oldu! Mayıs 2022 listesi resmen açıklandı: İşte Türkiye'yi uçuran rakamlar...
Tarihi rekor kıran iller belli oldu! Mayıs 2022 listesi resmen açıklandı: İşte Türkiye'yi uçuran rakamlar... Türkiye ihracatta peş peşe rekorlar kırıyor. 2022 yılı Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre; ihracat %15,2 oranında artışla 18 milyar 973 milyon dolar oldu. 2022 yılı Ocak-Mayıs döneminde ise geçen yılın aynı dönemine göre, ihracat %20,4 oranında artışla 102 milyar 504 milyon dolar olarak gerçekleşti.
6.06.2022 Ekonomi
Tarihi operasyonda flaş gelişme! Ele geçirilen en yüksek miktardı
Tarihi operasyonda flaş gelişme! Ele geçirilen en yüksek miktardı İstanbul'da ele geçirilen 1,3 ton metamfetamine ilişkin 5 şüpheli daha tutuklandı. Operasyonların ardından tutuklanan zanlıların sayısı 12'ye yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...
28.05.2022 Gündem
Tartıştığı kız arkadaşını boğazından bıçakladı! Kendisini de ayağından yaraladı
Tartıştığı kız arkadaşını boğazından bıçakladı! Kendisini de ayağından yaraladı Kayseri'de B.A. (15), henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kız arkadaşı G.O.'yu (15) bıçakla boğazından, kendini ise ayağından yaraladı.
20.05.2022 Yaşam
19 Mayıs gösterisinde genç kıza feci tokat! Bu nasıl antrenör...
19 Mayıs gösterisinde genç kıza feci tokat! Bu nasıl antrenör... Diyarbakır'da, Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcusu, genç kıza tokat attı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.05.2022 Yaşam
Yüksekovalı öğrenci, Pi sayısıyla Türkiye rekoru kırdı! 26 dakikada ezbere okudu
Yüksekovalı öğrenci, Pi sayısıyla Türkiye rekoru kırdı! 26 dakikada ezbere okudu Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde lise öğrencisi Berat Yakar (16), 'Pi' sayısının virgülden sonraki 3 bin 600 basamağını 26 dakikada ezbere okuyup Türkiye rekoru kırdı.
20.05.2022 Yaşam
Erkeklerde Kiplangat kadınlarda Jerotich!
Erkeklerde Kiplangat kadınlarda Jerotich! N Kolay 43. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Ugandalı atlet Victor Kiplangat ve kadınlarda Kenyalı atlet Sheila Jerotich kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları…
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları… TSSF, milli takım kampında psikolojik şiddete ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını duyuran serbest dalışçı Fatma Uruk'u disiplin kuruluna sevk etti. Söz konusu gelişmelerin ardından Fatma Uruk hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Fatma Uruk kimdir?
4.10.2021 Gündem
Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde Türkiye'nin en sıcak günü yaşandı
Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde Türkiye'nin en sıcak günü yaşandı Şırnak'ın Cizre ilçesi bugün, Türkiye'nin en sıcak gününü yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ilçede 49.1 derece ölçülen hava sıcaklığı Türkiye'de bugüne kadar ölçülen en yüksek değer olarak kayıtlara geçti.
20.07.2021 Yaşam
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı!
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı! Milli sporcu Şahika Ercümen, Bahamalar'da düzenlenen Vertical Blue Serbest Dalış Dünya Kupası'nda Türkiye rekoru kırdı.
13.07.2021 Gündem
Halkbank ödeyecek! İmzalar atıldı, 9 bin 60 lira...
Halkbank ödeyecek! İmzalar atıldı, 9 bin 60 lira... Halkbank resmen imzaladı. Ödeme haziran ayında tek seferde yapılacak. Yozgat Bozok Üniversitesi ile bankalar arasında yapılan promosyon ihalesi tamamlandı. İhaleyi kazanan Halk Bankası, beş yıllığına personel başına 9 bin 60 TL promosyon ödemesi yapacak.
7.05.2021 Ekonomi
Corolla’dan Türkiye rekoru!
Corolla’dan Türkiye rekoru! Toyota, Türkiye otomotiv pazarındaki son 30 yıllık tarihinde en yüksek aylık satışını gerçekleştirdi. Corolla modeli mart ayı ve ilk çeyrekte segmentinde en çok satılan model oldu.
4.04.2021 Otomobil
Şapkadan epilepsi tanısı yapan cihaz geliştirdiler
Şapkadan epilepsi tanısı yapan cihaz geliştirdiler Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Teknoloji Transfer Ofisinde üniversiteli üç arkadaş, yapay zekayla, epilepsi hastalığının teşhisi ve hastaların takibini yapan giyilebilir cihazın prototipini üretti.
25.09.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Rekoru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye rekoru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.