Türkiye Güreş Federasyonu

Türkiye Güreş Federasyonu

Son dakika TÜRKİYE Güreş Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜRKİYE Güreş Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜRKİYE Güreş Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Güreş Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye güreş federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 türkiye güreş federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye güreş federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları Spor federasyonları ve spor kulüpleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünde mesaj yayımladı.
15.07.2023 Süper Lig
Türkiye Güreş Federasyonu: Kurtarılan güreşçi sayımız 8'e ulaşmıştır
Türkiye Güreş Federasyonu: Kurtarılan güreşçi sayımız 8'e ulaşmıştır Türkiye Güreş Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan güreşçilerden şu ana kadar 8'inin kurtarıldığını açıkladı.
7.02.2023 Diğer Sporlar
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Süper Lig
Yunus Emre Başar’dan Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya! "Türkiyeme armağan olsun"
Yunus Emre Başar’dan Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya! "Türkiyeme armağan olsun" Sırbistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 77 kiloda Yunus Emre Başar, bronz madalya kazandı.
11.09.2022 Şampiy10
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi!
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi! 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor! Dünyanın en eski Spor organizasyonu olarak bilinen ve UNESCO Somut Olmayan Kültür Mirasları Listesi'nde de bulunan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadelelere sahne olacak. Müsabakalar için nefesler tutulurken güreş meraklıları Kırkpınar Güreşleri’nin ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? Kaç pehlivan katılacak? 2022 Kırkpınar Güreşleri nerede? İşte tüm detaylar…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Türk spor camiasından 29 Ekim mesajı
Türk spor camiasından 29 Ekim mesajı Spor camiası, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 97'nci yıl dönümünü yayınladığı mesajlarla kutladı.
29.10.2020 Galatasaray
'Pele Mehmet' hayatını kaybetti
'Pele Mehmet' hayatını kaybetti Koronavirüs tedavisi gören tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin efsane başcazgırı olarak nitelendirilen İznikli 'Pele Mehmet' lakaplı Mehmet Tura (74), hayatını kaybetti.
28.10.2020 Yaşam
Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar güreşleri ne zaman?
Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar güreşleri ne zaman? Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonlarından Kırkpınar Yağlı Güreşleri bu yıl corona virüs engeline takıldı. 659. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri corona virüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu? Kırkpınar Güreşleri ne zaman? Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar Güreşleri ile ilgili merak edilenler...
1.09.2020 Gündem
Yargıtay son sözü söyledi: "Türkiye Güreş Federasyonu görevinin başındadır"
Yargıtay son sözü söyledi: "Türkiye Güreş Federasyonu görevinin başındadır" Türkiye Güreş Federasyonu seçimlerinin iptaline yönelik davada Yargıtay kararını verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eski milli güreşçi Sümer Koçak vefat etti
Eski milli güreşçi Sümer Koçak vefat etti Eski milli güreşçi Balkan Şampiyonu Sümer Koçak 59 yaşında hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 - 2020 yağlı güreşleri ne zaman başlıyor?
Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 - 2020 yağlı güreşleri ne zaman başlıyor? Koronavirüs salgını, birçok alanda olduğu gibi Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 takvimin de sarkmasına neden oldu. Geleneksel ata sporunun ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlar, sabırsızlıkla Kırkpınar Güreşleri ne zaman, sorusuna cevap arıyor.
4.07.2020 Gündem
Olimpiyat şampiyonu Bayram Şit, son yolculuğuna uğurlandı
Olimpiyat şampiyonu Bayram Şit, son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında vefat eden olimpiyat şampiyonu eski milli güreşçi Bayram Şit, Ankara'da toprağa verildi. Şit'in cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve spor camiasından isimler katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Olimpiyat şampiyonu Bayram Şit vefat etti
Olimpiyat şampiyonu Bayram Şit vefat etti Güreşte yaşayan en eski Olimpiyat şampiyonu Bayram Şit hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu milli güreşçileri kabul etti: Omuz omuza yürüyeceğiz
Bakan Kasapoğlu milli güreşçileri kabul etti: Omuz omuza yürüyeceğiz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest, grekoromen ve kadınlar kategorilerinde 6'sı altın, 2'si gümüş, 8'i bronz olmak üzere toplamda 16 madalya kazanan milli güreşçileri makamında ağırladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aydın: "2020’de dünyanın en iyi güreş takımını oluşturmak istiyoruz"
Aydın: "2020’de dünyanın en iyi güreş takımını oluşturmak istiyoruz" Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Yalova’da düzenlenen Büyük Bayanlar Güreş Şampiyonası’na katılarak önemli açıklamalarda bulundu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Efsane güreşçi Yaşar Doğu'ya anma töreni
Efsane güreşçi Yaşar Doğu'ya anma töreni Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu efsane güreşçi Yaşar Doğu için ölümünün 58. yıl dönümünde kabri başında anma töreni düzenlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce kimdir?
AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen Ekrem Yüce'nin hayatına dair bilgileri haberimizde derledik.
27.11.2018 Gündem
Spor camiasından başsağlığı mesajları
Spor camiasından başsağlığı mesajları İstanbul Sancaktepe'de askeri helikopterin düşmesi sonucunda şehit olan askerler için spor camiasından başsağlığı mesajları yayımlandı.
26.11.2018 Futbol
Türk güreşçi 'secdeye gittiği' için mi yenik sayıldı!
Türk güreşçi 'secdeye gittiği' için mi yenik sayıldı! U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi serbest Stil 70 kiloda temsil eden Enes Uslu'nun Rus rakibi David Baev ile yaptığı maçta 6-0 öne geçen ancak daha sonra müsabakanın 6-6 sona ermesinin ardından maç sonu ihtar puanıyla yenik sayılan Enes Uslu, secdeye yattığı gerekçesiyle kaybetti. Çok tartışılan bu karar sonrası Türkiye Güreş Federasyonu ve sporcunun ailesinde büyük tepki geldi.
19.11.2018 Spor
"Secdeye gittiği için yenik sayıldı"
"Secdeye gittiği için yenik sayıldı" Milli güreşçi Enes Uslu, U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanırken, yarı finalde Rus rakibine mağlup olduğu karşılaşma ile ilgili federasyondan ve ailesinden Dünya Güreş Federasyonu'na (UWW) büyük tepki geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ortacalı Seda Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etti
Ortacalı Seda Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etti Muğla'nın Ortaca ilçesinde, düzenlenen Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası, çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Şampiyonada 15 yaşındaki Ortacalı güreşçi Seda Duran, milli takım formasıyla mücadele etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İsmail Balaban çekildi, Orhan Okulu başpehlivan oldu
İsmail Balaban çekildi, Orhan Okulu başpehlivan oldu 666. Tarihi Antalya Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde İsmail Balaban'ın sakatlanıp çekilmesiyle Orhan Okulu 6. kez üst üste başpehlivan oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Güreş liseleri açılıyor
Güreş liseleri açılıyor Sivas'ın ardından İstanbul, Muğla, Ordu ve Ankara'da yeni güreş liseleri hizmete açılacak.
15.08.2018 Eğitim
59. Kurtdere Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban oldu
59. Kurtdere Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban oldu Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına 59'uncusu düzenlenen güreşlerde başpehlivanlığı İsmail Balaban kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Güreşte, MHK komitesi görevden alındı
Güreşte, MHK komitesi görevden alındı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ın, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK) komitesinin tamamını görevden aldığı bildirildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Güreş Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye güreş federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.