Türkiye Futbol Direktörü

Türkiye Futbol Direktörü

Son dakika Türkiye Futbol Direktörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Futbol Direktörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Futbol Direktörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Futbol Direktörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye futbol direktörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.963 türkiye futbol direktörü haberi bulunmuştur. Tüm türkiye futbol direktörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü Fatih İbradı oldu
Galatasaray'ın Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü Fatih İbradı oldu Galatasaray Kulübü, futbol takımında yeni bir görevlendirme yaptı. Sarı-kırmızılılar, Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü olarak Fatih İbradı'yı göreve getirdi. Fatih İbradı böylece, sarı-kırmızılı takımda 4. dönemine başlamış oldu.
6.12.2021 Futbol
Fatih Terim: Hiçbir zaman pişmanlık duymadım
Fatih Terim: Hiçbir zaman pişmanlık duymadım Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Marsilya iyi bir kadroya sahip. Eğer oyun içerisinde konsantrasyonunuzu kaybederseniz, bunun cezasını kesebilecek yeteneklere sahip bir takım. Bunun için rakibimize saygı duyuyoruz. İyi bir takımla oynayacağımızı rahat rahat söyleyebiliriz" dedi.
29.09.2021 Futbol
15'te 1'i! Oğulcan'ın kazandığı para şok etti
15'te 1'i! Oğulcan'ın kazandığı para şok etti Galatasaray'ın yeni golcüsü Oğulcan Çağlayan, Falcao'nun kazandığu ücretin 15'te 1'ini alıyor.
28.12.2020 Galatasaray
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçim öncesinde Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi.
1.06.2019 Futbol
Fatih Terim'in babası Talat Terim hayatını kaybetti
Fatih Terim'in babası Talat Terim hayatını kaybetti Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Adana'da hastanede tedavi gören babası Talat Terim, yaşamını yitirdi.
6.02.2019 Galatasaray
Aydoğdu, "Fatih Terim'i dövdüm" dedi ancak...
Aydoğdu, "Fatih Terim'i dövdüm" dedi ancak... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i dövdüğünü iddia eden kebapçı Selahattin Aydoğdu'nun Fatih Terim'den tokat ve yumruk yedikten sonra adli rapor alarak şikayetçi olduğu ortaya çıktı.
14.07.2018 Spor Magazin
Mahkeme Fatih Terim kararının gerekçesini açıkladı
Mahkeme Fatih Terim kararının gerekçesini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Türkiye Futbol Direktörü olduğu dönemde, sözleşmesinin süresinden önce feshedildiği gerekçesiyle Fatih Terim'e 9 milyon 324 bin lira erken fesih bedeli ödemesine yönelik kararın gerekçesinde, "TFF'nin fesih bildiriminde, sözleşmenin 6. maddesinin dayanak alınması dışında hiçbir gerekçeye yer vermediği gibi haklı feshe ilişkin hiçbir beyanda veya imada da bulunulmadığı" belirtildi.
6.07.2018 Futbol
TFF ve Terim'den 'tazminat' itirazı
TFF ve Terim'den 'tazminat' itirazı İstanbul 17. İş Mahkemesinin TFF'nin Fatih Terim'e 9 milyon 324 bin lira ödemesi kararına, davanın her iki tarafı da farklı gerekçelerle itiraz etti.
5.06.2018 Futbol
Terim'in damatları o restoranı kapattı
Terim'in damatları o restoranı kapattı İZMİR'in Çeşme ilçesinde, dönemin Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in milli takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan mekan basma olayından yaklaşık 4 ay sonra Terim'in 2 damadı, kavgaya neden olan restoranı kapatma kararı aldı.
9.11.2017 Futbol
Ozan Tufan: Fatih Terim'in gitmesi...
Ozan Tufan: Fatih Terim'in gitmesi... Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başından alınmasının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.
4.10.2017 Futbol
11 devrik adam!
11 devrik adam! 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 7. maçında deplasmanda Ukrayna ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımı, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Türkiye bu sonuçla 11 puanla grupta 4'üncü sıraya geriledi.
2.09.2017 Futbol
TFF'nin Fatih Terim kararını açıkladı!
TFF'nin Fatih Terim kararını açıkladı! Şansal Büyüka, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yolları ayıran Türkiye Futbol Federasyonu'nun, tazminat ile ilgili kararını canlı yayında açıkladı.
15.08.2017 Arşiv
Galatasaray'dan imalı kutlama
Galatasaray'dan imalı kutlama Galatasaray, A Milli Takım'ın başına getirilen Mircea Lucescu ile ilgili bir açıklama yayınladı
3.08.2017 Galatasaray
Aykut Kocaman'dan flaş açıklamalar!
Aykut Kocaman'dan flaş açıklamalar! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Avusturya'nın Sturm Graz takımı karşısında, 20 yaşındaki santrfor Ahmethan Köse'yi oynatacağını söyledi.
26.07.2017 Fenerbahçe
Son dakika: Fatih Terim ile yollar ayrıldı
Son dakika: Fatih Terim ile yollar ayrıldı Türkiye Futbol Federasyonu'ndan son dakika açıklaması geldi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF yönetimi ile anlaşarak görevini bıraktı.
26.07.2017 Futbol
Genç milliler Tolunay Kafkas’a emanet
Genç milliler Tolunay Kafkas’a emanet Teknik direktör Tolunay Kafkas 'Genç Milli Takımlar' sorumluluğuna getirildi
26.07.2017 Futbol
Fatih Terim'den Rüştü Reçber'e sert yanıt!
Fatih Terim'den Rüştü Reçber'e sert yanıt! Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski milli kaleci Rüştü Reçber'in hakkındaki yazısına mektupla cevap verdi.
25.07.2017 Futbol
Altaylı: "Hesap vereceksin"
Altaylı: "Hesap vereceksin" Fatih Altaylı, Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray yönetimini eleştiren Fatih Altaylı "Dursun Özbek kaçamazsın, hesap vereceksin" dedi.
25.07.2017 Galatasaray
Fatih Terim'in birinci yardımcısı oldu!
Fatih Terim'in birinci yardımcısı oldu! Beşiktaş'ın milli futbolcusu, A Milli Takım'ın eski antrenörü Mehmet Özdilek, yeniden Ay-yıldızlı sayfayı açtı.
22.07.2017 Futbol
Son dakika... Fatih Terim'den ilk açıklama geldi
Son dakika... Fatih Terim'den ilk açıklama geldi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selahattin Aydoğdu'yla İzmir Alaçatı'da yaşadığı olayla ilgili "Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife icabet ettim. Gereğini yaptım, işim bitince, konu bitince de oradan ayrıldım. Bütün mevzu budur." dedi.
19.07.2017 Futbol
Fatih Terim İstanbul'da
Fatih Terim İstanbul'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bugün yanında eşi Fulya ile birlikte saat 10.45’de Bodrum’dan İstanbul’a geldi.
18.07.2017 Futbol
"Milli Takım'a bir kerelik gitmedim"
"Milli Takım'a bir kerelik gitmedim" Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, A Milli Futbol Takımı'nda kalıcı olmak istediğini belirterek, "Milli Takım'a bir kerelik gitmedim. Orada uzun süreli, önemli bir oyuncu olmak istiyorum." dedi.
14.07.2017 Kayseri Spor
Fatih Terim'in gözdesine teklif!
Fatih Terim'in gözdesine teklif! Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un kalecisi Hayrullah Mert Akyüz'ü kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
6.07.2017 Galatasaray
Fatih Terim: Hakan Çalhanoğlu büyük oyuncu olduğunu gösterecektir
Fatih Terim: Hakan Çalhanoğlu büyük oyuncu olduğunu gösterecektir Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milan'a transfer olan Hakan Çalhanoğlu'nun kısa sürede İtalyan futboluna adapte olacağını söyleyerek, "Hızlı bir şekilde iyi bir transfer ve büyük oyuncu olduğunu gösterecektir" dedi
4.07.2017 Arşiv
Buse Terim'den yüzük şov!
Buse Terim'den yüzük şov! Ailesiyle yazın tadını Bodrum'da çıkaran Buse Terim, önceki günkü paylaşımıyla havasını attı.
28.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Futbol Direktörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye futbol direktörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.