Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

Son dakika Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye eğitim gönüllüleri vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 türkiye eğitim gönüllüleri vakfı haberi bulunmuştur. Tüm türkiye eğitim gönüllüleri vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği 50. yılına özel başlattığı anlamlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yapan Pınar, Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi kapsamında 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.
6.12.2023 Vitrin
Toplanan 29,4 ton elektronik atık yüzlerce çocuğun eğitimine destek oldu
Toplanan 29,4 ton elektronik atık yüzlerce çocuğun eğitimine destek oldu Mobil iletişim şirketi Turkcell dört yıldır sürdürdüğü tekno atık projesi ile yüzlerce çocuğun eğitimine destek olduğunu duyurdu.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek!
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek! Her Bilet Çocuklar İçin Destek: Dünyaca Ünlü Rapçi Luciano, tüm gelirleri TEGV’e aktarılacak şekilde depremzede çocuklar için sahnede, 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da.
23.03.2023 Kültür Sanat
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Eğitim Gönüllüleri Vakfı'ndan öğrencilere tablet desteği
Eğitim Gönüllüleri Vakfı'ndan öğrencilere tablet desteği Van’ın Erciş ilçesi Adnan Menderes İlkokulu 1 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 72 tablet hediye edildi.
17.12.2020 Eğitim
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü?
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü? Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç vefat etti. Kıraç, uzun yıllardır ALS hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Vehbi Koç’un kızı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç uzun yıllardır tedavi gördüğü ALS hastalığı nedeniyle bu sabah vefat etti. Kıraç, 1999’da bir, 2001’de de iki kez solunum yetmezliği teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, vefat haberini, “Yaşamını ailesine, Koç Topluluğu’na ve bu ülkeye adamış olan çok değerli Suna Kıraç’ı uzun yıllardır mücadele ettiği hastalığı nedeniyle bu sabaha karşı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyerek duyurdu. Peki, Suna Kıraç kimdir?
15.09.2020 Gündem
Suna Kıraç hayatını kaybetti!
Suna Kıraç hayatını kaybetti! Merhum iş insanı Vehbi Koç'un küçük kızı ve iş insanı İnan Kıraç'ın eşi iş insanı Suna Kıraç, uzun yıllardır mücadele ettiği ALS hastalığına yenik düştü. Suna Kıraç vefat etti.
15.09.2020 Yaşam
Hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu
Hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu
18.07.2020 Gündem
Algo’dan yeni dijital kodlama oyunu
Algo’dan yeni dijital kodlama oyunu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), bilişim etkinliklerinin önemli bir parçası olan ve çocukları algoritmik düşünmeye yönelten Algo Dijital’in ilk oyunu 2017 yılının sonlarında hayata geçmişti, şimdi ise yepyeni bir oyun bambaşka bir içerik ve pek çok yenilikle yayında.
19.04.2020 Bilim ve Teknoloji
"Teknoloji ile Üretelim" platformu kuruldu
"Teknoloji ile Üretelim" platformu kuruldu Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu: "Dijital teknoloji yetenekleri kazanmadan ve bu teknolojilerin potansiyeli anlaşılmadan teknoloji ile üretmeye yönelik bir vizyon oluşturulması mümkün değil
25.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Çöpe attığın telefon altın değerinde
Çöpe attığın telefon altın değerinde Tamir parası yüksek geldiği için ya da modası geçti diyerek çöpe atılan elektronik cihazların içinde bakır, gümüş, paladyum hatta altın gibi değerli metaller bulunuyor.
3.07.2019 Bilim ve Teknoloji
TEGV, 3 milyon çocuğa ulaştı
TEGV, 3 milyon çocuğa ulaştı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) 2018 yılı faaliyetlerini ve geleceğe dönük stratejilerini bütünsel bir bakış açısıyla paylaştığı ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayınladı.
17.04.2019 Eğitim
5. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başvuruları uzatıldı
5. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başvuruları uzatıldı Palet Kültür ve Sanat Eğitim Derneği (PALETDER) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) kurumsal ortaklığında gerçekleştiriliyor.
22.02.2018 Eğitim
Çocuklar için sahnedeler
Çocuklar için sahnedeler Ünlü isimler, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) destek için sahneye çıktı. Toplanan bağış kapsamında 50 bin öğrenciye eğitim desteği sağlandı
18.12.2017 Magazin
Çocuklar TEGV ve Google işbirliğiyle kodlama öğrenecek
Çocuklar TEGV ve Google işbirliğiyle kodlama öğrenecek TEGV ile Google.org çocuklarımızın dijital becerilerini güçlendirmek amacıyla Algo Dijital’i hayata geçirdi. "algodijital.com” sayesinde blok temelli kodlama gibi yeni nesil dijital eğitimler eğlenceli bir dille aktarılıyor.
1.12.2017 Eğitim
Nirun Şahingiray 3. Uluslararası Forumu'nda Eğitimin Geleceği Konuşuldu
Nirun Şahingiray 3. Uluslararası Forumu'nda Eğitimin Geleceği Konuşuldu TEGV’in Ashoka Türkiye ortaklığında gerçekleştirdiği Nirun Şahingiray 3. Uluslararası Forumu’nda eğitimin bugünü ve geleceği konuşulurken katılımcılar, eğitimle ilgili hayallerinden bahsettiler.
27.11.2017 Eğitim
TEGV’de yeni etkinlik yılı başlıyor
TEGV’de yeni etkinlik yılı başlıyor Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yüz binlerce çocuğa nitelikli eğitim desteği vermek üzere, Eylül ayında tüm etkinlik noktalarında kapılarını açtı.
12.09.2017 Eğitim
CIOTurkey ile TEGV, ortak sosyal sorumluluk projesine devam ediyor
CIOTurkey ile TEGV, ortak sosyal sorumluluk projesine devam ediyor CIOTurkey, TEGV ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesine devam ediyor.
4.04.2017 Eğitim
CIOTurkey ile TEGV'den ortak sosyal sorumluluk projesi
CIOTurkey ile TEGV'den ortak sosyal sorumluluk projesi CIOTurkey ilk sosyal sorumluluk projesini TEGV İle gerçekleştirdi
21.03.2017 Eğitim
Çocuklar trafik bilincini kazanacak
Çocuklar trafik bilincini kazanacak Dünyanın ilk ve en büyük yol güvenliği girişimi olan MobileKids Trafik Eğitim Projesi'nin tanıtımına devam ediyor.
24.02.2017 Arşiv
Sıla'dan flaş karar! Eğer kazanırsa...
Sıla'dan flaş karar! Eğer kazanırsa... Sıla, Davut Güloğlu'na açtığı hakaret davasını kazandığı taktirde, talep ettiği tazminatı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayacak.
27.12.2016 Magazin
Barış Arduç kimdir?
Barış Arduç kimdir? Genç kızların yeni sevgilisi Barış Arduç kimdir? Başarılı oyuncu Barış Arduç yakışıklılığıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Elçin Sangu ile başrollerini paylaştığı dizi ile hayran kitlesinde ciddi bir artış gözlenen Barış Arduç hakkında merak edilenleri sizin için derledik...
26.04.2016 Magazin
Facebook zorbalığı önleme merkezi açıldı
Facebook zorbalığı önleme merkezi açıldı Facebook, gençler ve yetişkinlerin, zorbalık davranışları ve sonuçlarıyla etkili bir şekilde baş etmelerine yardımcı olacak önemli araçlar, stratejiler ve bilgiler sunduğu Zorbalığı Önleme Merkezi’nin [www...
30.01.2016 Bilim ve Teknoloji
15 gence ‘İlk Fırsat’
15 gence ‘İlk Fırsat’ Esas Sosyal’in ilk programı olan ‘İlk Fırsat’ üniversiteden yeni mezun 15 gencin STK’larda istihdam edilmesi ve bu gençlere 1 yıl 2 bin TL maaş ödenmesi hedefiyle geçen yıl yola çıktı. 500’e yakın başvuru arasından seçilen 15 genç 9 sivil toplum kuruluşunda çalışmaya başladı.
14.01.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye eğitim gönüllüleri vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.