Türkiye'de 2 doz aşı uygulanan kişi sayısı 50 milyonu geçti
Türkiye'de 2 doz aşı uygulanan kişi sayısı 50 milyonu geçti Türkiye'de Kovid-19'la mücadele kapsamında iki doz aşı uygulanan kişi sayısı 50 milyonu geçti.
20.11.2021 Gündem
Yasak kararları peş peşe geliyor! Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma, evden çalışma ve...
Yasak kararları peş peşe geliyor! Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma, evden çalışma ve... Yasaklarla ilgili yeni kararlar geliyor! Koronavirüs vakaları artıyor. Kışın gelmesi ile birlikte peş peşe tedbirler açıklanıyor. Hafta içi hafta sonu yasaklarına evden çalışma da eklendi. Avrupa yangın yeri. Ülkeler tek tek yeni yasakları duyuruyor. Dünyada aşı olmayanlarla ilgili de yeni tedbirler geliyor. Türkiye'de aşı zorunlu değil ama aşı olmayanlar ile ilgili çeşitli kısıtlamalar var...
15.11.2021 Dünya
Milyonların beklediği tarih belli oldu
Milyonların beklediği tarih belli oldu Tüm Türkiye bu tarihi bekliyordu. Haber Hacettepe'den geldi. Corona virüs aşısının Türkiye'de kullanılabileceği tarih belli oldu. Aşı yılbaşından sonra Türkiye'de kullanılabilecek.
8.10.2020 Gündem
Türkiye için tarihi gün! Corona aşısında ilk gönüllü uygulaması yapıldı
Türkiye için tarihi gün! Corona aşısında ilk gönüllü uygulaması yapıldı Dünyanın dört gözle beklediği corona virüs aşısında tarihi bir aşama Türkiye'de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde gerçekleştirildi. İlk enjeksiyonun yapıldığı tarihi anları ilk kez Demirören Haber Ajansı görüntüledi.
16.09.2020 Gündem