Kovid

Kovid

Son dakika Kovid haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kovid ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kovid haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kovid

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kovid gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.511 kovid haberi bulunmuştur. Tüm kovid haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti. Kurmaylarıyla bir araya gelen Erdoğan’ın gündeminde geçtiğimiz pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri vardı. Edinilen bilgilere göre, MYK’da bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonucu oluşan tabloya değinerek, AK Parti olarak oy oranlarının yüzde 44,3’ten yüzde 35,5’e, Cumhur İttifakı olarak ise yüzde 51,6’dan yüzde 40,5’e gerilediğine dikkati çekti. Partinin ciddi bir oy kaybı yaşadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun temel sebebinin ise 10 ay önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bu sefer sandığa gitmemesi olduğuna işaret etti.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Uzmanından koronavirüse karşı ‘yılbaşı’ uyarısı
Uzmanından koronavirüse karşı ‘yılbaşı’ uyarısı Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı kutlamalarında hem koronavirüs hem de diğer enfeksiyon hastalıklarına karşı uyarılarda bulunan Prof. Dr. Vedat Turhan, “Özellikle kalabalık ve kapalı ortamlarda bulunmak bulaş riskini artırmaktadır. Bu nedenle yeni yıl gecesi tüm bu hastalıklar göz önünde bulundurularak davranılması, aşırı kalabalığa girilmeden mümkünse çekirdek aile ile yeni yıl gecesinin geçirilmesi uygun olacaktır” ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Sağlık
Uzman isimden riskli gruptaki kişiler ve yılbaşı kutlaması uyarısı: Maske takmak için en ideal dönemdeyiz
Uzman isimden riskli gruptaki kişiler ve yılbaşı kutlaması uyarısı: Maske takmak için en ideal dönemdeyiz Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, şu an Kovid dahil onlarca virüsün dolaşımda olduğunu ancak 2008'de büyük bir salgın yapan ve halk arasında Domuz gribi olarak bilinen H1N1'in baskın göründüğünü söyledi. Maske kullanmanın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Yavuz, “Şu anda bile grip açısından riskli olan gruplar henüz aşılarını olmamışsa grip aşısı yaptırabilir. Henüz hastalanmamış olanlar açısından aşı olmanın yanı sıra maske takmak için de en iyi zaman. Yılbaşı kutlamaları toplanmalarında da hastalık belirtisi taşıyanların riskli gruptaki kişilerle aynı ortama girmemesi gerekli" dedi.
27.12.2023 Sağlık
Bakan Bolat duyurdu: Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek
Bakan Bolat duyurdu: Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2023 yılını 1 trilyon doların üzerinde milli gelir ile kapatacağız. Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek" dedi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Uzmanı uyardı, kapalı ortam hasta ediyor
Uzmanı uyardı, kapalı ortam hasta ediyor Mardin'de kış mevsimine girilmesi ile birlikte grip vakalarında geçen yıla göre artış meydana geldi. Gribin kapalı ortamlarda daha hızlı bulaştığını ifade eden Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Tahir Gökdemir, soğukların erken gelmesi ile birlikte geçen seneye oranla bu sene gribal enfeksiyon hastalıklarının çoğaldığını söyledi.
21.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması!
Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması! Koronavirüs aşısının yan etkileri konusu henüz netlik kazanmamışken Amerikalı Doktor ve Yazar Dr. Alan Shoemaker'ın aşı hakkında yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Peki, Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? İşte Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması…
29.11.2023 Gündem
Kanser aşısında yeni gelişme! Uğur Şahin tarih verdi
Kanser aşısında yeni gelişme! Uğur Şahin tarih verdi Aşıların yardımıyla pandemiyi geride bırakan dünyanın umutla beklediği haber Uğur Şahin'den geldi. Koronavirüse (Kovid-19) karşı aşı üreten şirketinin kanser çalışmaları hakkında konuşan Şahin, kanser aşısı için tarih verdi.
26.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
(Hac fiyatları 2023 2024) Bu yıl hac ücretleri ne kadar, 1 sar (riyal) kaç TL, Diyanet hac fiyatları belli oldu mu?
(Hac fiyatları 2023 2024) Bu yıl hac ücretleri ne kadar, 1 sar (riyal) kaç TL, Diyanet hac fiyatları belli oldu mu? Hac adayları KOVİD-19 salgını nedeniyle bir süredir hac ibadetlerini yerine getiremiyordu. Hac yolu bu sene yeniden açıldı. Hacı adayları fiyatlar için araştırmalarını hızlandırdı. Diyanet dışında tur şirketleri de hac ibadeti için bir paket belirliyor. Peki, hac fiyatları ne kadar, yeni hac fiyatları kaç riyal? Diyanet hac fiyatları belli oldu mu? 1 Sar kaç TL?
3.11.2023 Gündem
Koronavirüs yeniden hortladı! ‘Hiç bu kadar vaka görmemiştik’ diyerek paylaştı
Koronavirüs yeniden hortladı! ‘Hiç bu kadar vaka görmemiştik’ diyerek paylaştı Dünya dört yıldır koronavirüsle mücadele ederken son dönemde tırmanışa geçen Eris varyantıyla ilgili Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan önemli açıklamalar geldi.
23.10.2023 Yaşam
Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması: Endişe edecek bir durum yok
Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması: Endişe edecek bir durum yok Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Eris varyantına yönelik yeni bir tedbir gerekmiyor. Hastalığı artık çok iyi tanıyoruz ve endişe edecek hiç bir durum yok" dedi.
27.09.2023 Gündem
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2023-2024 eğitim öğretim yılı pazartesi günü başladı, 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen ders başı yaptı.
14.09.2023 Yaşam
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Kovid kabusu geri mi dönüyor? ‘Pozitif vaka sayısında büyük artış yaşandı
Kovid kabusu geri mi dönüyor? ‘Pozitif vaka sayısında büyük artış yaşandı Kovid-19’un yeni varyantı Eris, dünyada istikrarlı yayılım gösteriyor. Uzmanlar, pozitif vakanın artışa geçtiği Türkiye’de Eris varyantının muhtemelen var olduğunu söylüyor. Peki ‘Eris yeni bir pandemiye yol açar mı?’ İşte detaylar...
5.09.2023 Yaşam
DSÖ: COVID-19 vakalarında dünya genelinde artış yaşanıyor
DSÖ: COVID-19 vakalarında dünya genelinde artış yaşanıyor Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), COVID-19 vakalarında ağustosta bir önceki aya kıyasla yüzde 38 artış yaşandığını, dünya genelinde 1,4 milyonun üzerinde vakanın rapor edildiğini duyurdu.
2.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki programda konuştu. Türkiye hakkında sahte bir imaj ifade edildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerçek öyle değil. Sıkıntılarımız elbette vardır. Bunlar yarın da olacak. Son iki asrımızın en avantajlı dönemini yaşıyoruz. Bölgede tüm krizlerin çözümü Türkiye" dedi.
30.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç: Rum Kesimi'nin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç: Rum Kesimi'nin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, CNN Türk'te canlı yayında soruları yanıtladı. KKTC'deki yol gerilimiyle ilgili açıklama yapan Kılıç, "KKTC vatandaşlarının temel ihtiyaçları var. Suyun ulaşımı, sağlık hizmetlerinin ulaşımın engellenmesi söz konusu. Bu askeri değil, insani bir proje, Rumlar aksini diyor. BM'ye bunun bildirimi yapılmıştı. Rum kesiminin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi. Bu asla askeri bir proje değil. Bu yol. Soydaşlarımın adadaki haklarını korumak konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı. Kılıç, "Uluslararası alandaki haklarımızı çiğnetmeyiz" diye konuştu.
19.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kovid ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kovid haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.