Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ağustos ayı ödemeleri için tarih verildi!
Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ağustos ayı ödemeleri için tarih verildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen Aile Destek Programı ödemelerinin yapılacağı tarih belli oldu. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, destek ödemelerinin yapılacağı tarihi açıkladı. Peki, Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ağustos ayı ödemeleri nereden ve nasıl yapılacak? İşte detaylar…
6.09.2022 Ekonomi
Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih!
Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih! İhtiyaç sahibi ailelere 12 aylık süre ile verilen Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin yapılacağı tarih araştırılıyor. 4 farklı gelir aralığı için farklı olarak aylık ödenen destek ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu. Peki, Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih!
5.09.2022 Ekonomi