Türkiye A Milli Futbol Takımı

Türkiye A Milli Futbol Takımı

Son dakika Türkiye A Milli Futbol Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye A Milli Futbol Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye A Milli Futbol Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye A Milli Futbol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye a milli futbol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.967 türkiye a milli futbol takımı haberi bulunmuştur. Tüm türkiye a milli futbol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlar Söyüncü: Türk halkı bizden çok şey bekliyor"
Çağlar Söyüncü: Türk halkı bizden çok şey bekliyor" Hazırlık maçında Romanya'ya 2-0 kaybeden Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın genç defans oyuncusu Çağlar Söyüncü, karşılaşmanın ardından konuştu.
9.11.2017 Futbol
Çağlar  Söyüncü: "Tüm Türkiye halkından özür diliyoruz"
Çağlar Söyüncü: "Tüm Türkiye halkından özür diliyoruz" Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın defans oyuncusu Çağlar Söyüncü, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 9. maçında İzlanda'ya 3-0 mağlup oldukları karşılaşmaya ilişkin, "Tüm Türkiye halkından özür diliyoruz." dedi.
6.10.2017 Futbol
Bakan Bak: "Türkler bitti demeden hiçbir şey bitmez"
Bakan Bak: "Türkler bitti demeden hiçbir şey bitmez" Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Hırvatistan'ı 1-0 yendiği maça ilişkin, "Yola devam diyoruz, en son Türkler bitti demeden hiçbir şey bitmez, bizimkilerin kuralı bu." dedi.
5.09.2017 Futbol
Ay-Yıldızlılarda tek hedef galibiyet
Ay-Yıldızlılarda tek hedef galibiyet Türkiye A Milli Futbol Takımı, Kosova ile ikinci resmi maçına çıkacak
10.06.2017 Arşiv
Mücize böyle gerçekleşti
Mücize böyle gerçekleşti Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemelerine facia üstüne facia sonuçlarla başlamıştı.
14.10.2015 Futbol
“Türk Bayrağı zaferle dalgalandı”
“Türk Bayrağı zaferle dalgalandı” Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, İzlanda karşısında galip gelerek, en iyi 3'üncü olarak 2016 Avrupa Şampiyonası'na direkt katılması Avrupa basınında geniş yer buldu.
14.10.2015 Futbol
Kritik maça İtalyan hakem
Kritik maça İtalyan hakem Çek Cumhuriyeti karşısından 2-0'lık galibiyetle ayrılan A Milliler, yarın Konya'da İzlanda ile karşılaşacak.
12.10.2015 Futbol
Fatih Terim'den sürpriz kadro
Fatih Terim'den sürpriz kadro Türkiye A Milli Futbol Takımı yarın özel maçta Lüksemburg ile deplasmanda karşılaşacak.
30.03.2015 Futbol
Milli Takım'da sakatlık şoku
Milli Takım'da sakatlık şoku Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın dün akşamki antrenmanında sakatlanan Hakan Çalhanoğlu ve Semih Kaya'nın, Danimarka karşısında forma giyemeyecekleri açıklandı.
2.09.2014 Futbol
Terim Totti'yi istiyor
Terim Totti'yi istiyor Türkiye Futbol Diretörü Fatih Terim, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.
3.04.2014 Futbol
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Torreira yeni sözleşme hakkında konuştu.
30.01.2024 Galatasaray
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
EURO 2024 kura çekimi! A Milli Takım'ın rakipleri belli oldu
EURO 2024 kura çekimi! A Milli Takım'ın rakipleri belli oldu Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri sonucunda Almanya'da düzenlenecek finallere adını yazdıran Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri çekilen kurayla belli oldu.
2.12.2023 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı
Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı A Milli Futbol Takımı'nı Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan teknik direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yaptı.
22.11.2023 Futbol
Liderlik ilk yarı gitti ikinci yarı geldi! A Milliler EURO 2024'e lider gidiyor!
Liderlik ilk yarı gitti ikinci yarı geldi! A Milliler EURO 2024'e lider gidiyor! EURO 2024 D Grubu son maçında Galler ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, grup lideri olarak çıktığı maçtan sonra unvanını korudu. Müsabakanın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan millilerimiz, ikinci yarıda Kenan Yıldız'ın oyuna girmesiyle adeta dirildi. Genç oyuncunun yaptırdığı penaltıyı gole çeviren Yusuf Yıldız maçı 1-1'e getirdi. Grubun diğer maçınca Hırvatistan, Ermenistan'ı yenerek ikinciliği garantiledi.
21.11.2023 Futbol
A Milli Takımımız 5 gollü maçta Berlin'de Almanya'yı devirdi!
A Milli Takımımız 5 gollü maçta Berlin'de Almanya'yı devirdi! A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Almanya’yı 3-2 mağlup etti. Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve penaltıdan Yusuf Sarı kaydetti. Almanya’nın golleri ise Havertz ve Füllkrug’dan geldi.
18.11.2023 Futbol
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray derbi maçta sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 26 ve 82'nci dakikada Icardi kaydetti. Beşiktaş'ın mücadeledeki tek gol ise 69'uncu dakikada Chamberlain'den geldi.
21.10.2023 Galatasaray
Türkiye EURO 2024'e katıldı mı? Türkiye Letonya maçı kaç kaç bitti? D Grubu puan durumu...
Türkiye EURO 2024'e katıldı mı? Türkiye Letonya maçı kaç kaç bitti? D Grubu puan durumu... Türkiye EURO 2024'E katıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. EURO 2024 D Grubu'nda Türkiye yedinci maçına Konya'da, Letonya'yla çıktı. Hafta içinde Hırvatistan'ı 1-0 yenerek grup liderliğini alan A Milli Futbol takımı, bu akşam da galibiyet alarak EURO 2024'e katılmayı garantilemek istiyor. Peki Türkiye Avrupa Şampiyonası 2024'e katılmayı garantiledi mi?
15.10.2023 Futbol
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Sırbistan’da düzenlenecek ISF Futsal Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli sporcular, yarın Belgrad’a gidecek. Okul çağındaki her öğrencinin sporda bir başarı hikayesi yazma potansiyeline sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporculara Futsal Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.
8.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye a milli futbol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.