Türkiş

Türkiş

Son dakika türkiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 türkiş haberi bulunmuştur. Tüm türkiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi…
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi… Kamu işçilerinin zam pazarlığı devam ederken, hükumetin kamu işçisi için zam teklifi belli oldu. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde süreç devam ediyor. Peki, Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifi yüzde kaç?
13.04.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücrete ek zam var mı? Temmuzda asgari ücrete ara zam yapılacak mı? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay açıkladı!
Asgari ücrete ek zam var mı? Temmuzda asgari ücrete ara zam yapılacak mı? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay açıkladı! Asgari ücrete ek zam talebi gündemdeki yerini koruyor. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay söz konusu talebe ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Asgari ücrete ek zam var mı 2023? Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022!
Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022! Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022 açıkladı. TÜRK-İŞ'e göre temmuzda 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 22 bin 280 lira oldu. Açlık sınırı ise 6 bin 840 lira olarak hesaplandı. 
30.07.2022 Ekonomi
Asgari ücret 4. toplantı ne zaman? Asgari ücretli çalışan ne kadar zam alacak, asgari ücret 2022 ne kadar olacak, ücret zammı belli oldu mu?
Asgari ücret 4. toplantı ne zaman? Asgari ücretli çalışan ne kadar zam alacak, asgari ücret 2022 ne kadar olacak, ücret zammı belli oldu mu? Asgari ücret 3. toplantı sona erdi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısında, işçi ve işveren tarafının pazarlık süreci devam etti.  İlk toplantısını 1 Aralık'ta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda, ikinci toplantısını 7 Aralık'ta Türk-İş'in ev sahipliğinde yapan Komisyon, üçüncü toplantısını saat 10.00'da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunda (TİSK) gerçekleştirdi. Peki, asgari ücret belli oldu mu, asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Asgari ücret 4. toplantı ne zaman?
9.12.2021 Gündem
İstanbul Valiliği'nden '1 Mayıs' açıklaması: 212 kişi gözaltına alındı
İstanbul Valiliği'nden '1 Mayıs' açıklaması: 212 kişi gözaltına alındı İstanbul Valiliği, Taksim'e çıkmaya çalışan 212 kişinin gözaltına alındığını ve haklarında adli işlem başlatıldığını duyurdu.
1.05.2021 Gündem
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin?
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin? Gelen son dakika haberine göre; İş dünyasına evden çalışma konusuna nasıl baktığını soruldu. Koç Holding’in 35 bin çalışanı için uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirmesi, iş yaşamında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. TİSK “Hak kaybı olmayacak” derken, Türk-İş uzmanlara rapor hazırlattırıyor. Patronların kafası ise bu konuda henüz net değil.
30.01.2021 Çalışma Hayatı
Feci kaza! Otomobil ikiye bölündü: 2'si ağır 5 yaralı
Feci kaza! Otomobil ikiye bölündü: 2'si ağır 5 yaralı Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobillerden biri ikiye bölünürken, kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
28.05.2020 Gündem
Ekonomi zirvesi toplanıyor
Ekonomi zirvesi toplanıyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak başkanlığında bugün Genişletilmiş Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) yapılacak
28.04.2020 Ekonomi
Türk-İş'ten asgari ücret açıklaması
Türk-İş'ten asgari ücret açıklaması Milyonlarca çalışan 2020'de asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay yaptığı açıklamada, “Yaşam maliyeti 2 bin 578 lira. Asgari ücret teklifinde yaşam maliyetinin altında hiçbir şeyi konuşmayız” dedi.
28.11.2019 Ekonomi
Samsun'da zincirleme trafik kazası
Samsun'da zincirleme trafik kazası Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
4.08.2018 Gündem
‘Türkiş’i cinayet!
‘Türkiş’i cinayet! Karaman’da barışma teklifini reddeden eski sevgilisi Ceyda Aycan’ı (18) vuran Durmuş Türkiş (29), tutuklandı. Türkiş, “Onu çok sevdiğimi, barışmak istediğimi söyledim. Reddedince korkutmak için tabancayla yere ateş açtım. Ona nasıl isabet etti bilmiyorum” dedi
21.01.2018 Yaşam
Asgari ücret zammında ilk ipucu geldi!
Asgari ücret zammında ilk ipucu geldi! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İşçi ve işverenden fedakarlık bekliyoruz" dedi. Şimdi gözler Aralık ayının sonunda belirlenecek asgari ücrette.
4.12.2017 Ekonomi
Milyonlarca kişiye zam müjdesi
Milyonlarca kişiye zam müjdesi 16 Nisan referandumu sonrası çalışma hayatını yakından ilgilendiren yeni düzenlemeler de hayata geçiyor. Memur ve emeklilere zam gelirken, taşeron işçilere de kadro geliyor
4.05.2017 Ekonomi
Müezzinoğlu'ndan kıdem tazminatı açıklaması
Müezzinoğlu'ndan kıdem tazminatı açıklaması Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatıyla ilgili taslağın paylaşılmadığını açıkladı
25.04.2017 Ekonomi
30 gün kırmızı çizgimiz
30 gün kırmızı çizgimiz Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, kıdem tazminatının ‘son kaleleri’ olduğunu belirterek, “30 gün kızımızın çeyiz, oğlumuzun düğün parası. Olumsuz değişikliğe izin vermeyiz” dedi
25.10.2016 Ekonomi
‘Devletin niteliklerini tartışmak söz konusu değil’
‘Devletin niteliklerini tartışmak söz konusu değil’ Başbakan, TBMM Başkanı Kahraman’ın laiklik açıklamasıyla başlayan tartışmalar üzerine “Devletin niteliklerini bizim için tartışma konusu değildir. Taslaklarda laiklik ilkesine yer verildi” şeklinde konuştu.
29.09.2021 Gündem
YGS’de ücretsiz ulaşım ve ek sefer müjdesi
YGS’de ücretsiz ulaşım ve ek sefer müjdesi 13 Mart Pazar günü YGS’ye girecek öğrencilere ve sınavda görev alacak öğretmenlere saat 11.00’a kadar toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Ayrıca İETT sınava girecek öğrencilere ve öğretmenlere kolaylık sağlamak amacıyla 83 hatta 88 ilave araç ile sefer sayısını 536’ya çıkardı.
11.03.2016 Yaşam
Kıdem tazminatında flaş gelişme!
Kıdem tazminatında flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kıdem tazminatı ile ilgili görüşen Türk-İş Başkanı Atalay, "30 gün konusunda güvence ve fon için Hazine garantisi verilirse masaya otururuz" mesajı verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkİş Başkanı Ergun Atalay ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti...
16.02.2016 Ekonomi
Bakan'dan asgari ücret açıklaması
Bakan'dan asgari ücret açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, devlet olarak 2016 yılı için asgari ücrette artan maliyetleri karşılamak amacıyla her bir çalışan için 110 lira destek verilmesi konusunda karar aldıklarını bildirdi.
30.12.2015 Ekonomi
Türk-İş'ten flaş açıklama
Türk-İş'ten flaş açıklama Türk-İş Bursa'da 5 gündür süren metal işçilerinin eylemleri için açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Asgari ücretliye vergi müjdesi!
Asgari ücretliye vergi müjdesi! Asgari ücretten sıfır vergi alınmasını öngören yasa tek maddelik bir düzenleme ile yeniden gündemde. 3 çocuğu olan asgari ücretliden vergi alınmayacak
4.12.2014 Ekonomi
Türk-İş Başkanı'ndan sert sözler!
Türk-İş Başkanı'ndan sert sözler! 'Bunlar böl, parçala, yönetle bizi uyutuyor'
29.09.2021 Gündem
İşte F.Bahçe'nin rakibi!
İşte F.Bahçe'nin rakibi! Kulüplerden ilk değerlendirme...
23.03.2012 Futbol
İşte AKP'nin listesi!
İşte AKP'nin listesi! AK Parti'nin 81 ilde gösterdiği vekil adaylarının listesi açıklandı. Ağır toplar Doğu ve Güneydoğu illerinden aday gösterilirken, sahil bölgelerde de güçlü isimler yer aldı.
11.04.2011 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türkiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.