Bakan Akar: Umudumuz, Ortak Merkez'in katkısıyla ateşkesin kalıcı hale dönmesi
Bakan Akar: Umudumuz, Ortak Merkez'in katkısıyla ateşkesin kalıcı hale dönmesi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dağlık Karabağ'da ateşkesi korumak için görev yapacak Türkiye-Rusya Ortak Merkezi'nin çalışmaya başladığını belirterek, "Umudumuz, dileğimiz diğer bütün çalışmalarla birlikte bu Merkez'in de katkısıyla ateşkesin kalıcı hâle dönmesi, istikrarın sağlanması, barış ve huzurun bölgeye hâkim olmasıdır" dedi.
1.02.2021 Siyaset
Meşkov: Türkiye ile Suriye çözümünde ilerleme kaydettik
Meşkov: Türkiye ile Suriye çözümünde ilerleme kaydettik Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Aleksey Meşkov, Türk-Rus ilişkilerinin gelişmesindeki en çarpıcı örneğin Suriye krizinin çözümünde kaydedilen ilerleme olduğunu bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Putin Erdoğan'ı 'nükleer silah kullanmakla' tehdit etti!
Putin Erdoğan'ı 'nükleer silah kullanmakla' tehdit etti! 1980’li yıllarda patlak veren İrangate skandalının ortaya çıkmasında büyük payı olan Amerikalı ünlü araştırmacı gazeteci Robert Parry, Türk-Rus gerginliğiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Parry, Moskova’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, "taktik nükleer silah kullanmakla" tehdit ettiğini ileri sürdü.
23.02.2016 Dünya
'Bekleyin Türkiye'den gelecekler'
'Bekleyin Türkiye'den gelecekler' Kırım Tatarları'nın manevi lideri olarak kabul edilen Kırım Tatar Milli Meclisi Eski Başkanı ve Ukrayna Parlamentosu Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Türkiye'nin Ukrayna'ya savaş malzemesi göndermeyi inceleme hazırlığında olduğunu ileri sürdü.
10.02.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri