Türk Jeti

Türk Jeti

Son dakika türk jeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk jeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk jeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Jeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk jeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 türk jeti haberi bulunmuştur. Tüm türk jeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı
Son dakika... Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı Ege ve Doğu Akdeniz’de görev uçuşu gerçekleştiren Türk jetlerine, Yunanistan’a ait S-300 Hava Savunma Sistemi tarafından radar kilidi atıldı. Bu türdeki hareketler NATO Angajman Kuralları’nda “düşmanca hareket” olarak nitelendirilirken, taciz, bir süre devam etti. Uçaklar bu düşmanca harekete rağmen planlı görevlerini tamamlayarak üslerine emniyetle döndü.
28.08.2022 Gündem
Türk jeti dünya sahnesine çıkıyor!
Türk jeti dünya sahnesine çıkıyor! Hürjet, hazırlanan birebir yer prototipiyle ete kemiğe büründü. Hürjet, dünyanın en önemli havacılık etkinliklerinden olan İngiltere'deki Farnborough Airshow'da ilk kez sergilenecek. Hürjet, dünyanın en önemli havacılık etkinliklerinden olan İngiltere'deki Farnborough Airshow'da ilk kez sergilenecek.
14.07.2018 Ekonomi
İran'da düşen jetin kaptanı Beril Gebeş'le ilgili flaş açıklama
İran'da düşen jetin kaptanı Beril Gebeş'le ilgili flaş açıklama İran'da 11 Mart'ta düşen Türk jetinin kaptan pilotu Beril Gebeş'in cenazesine halen ulaşılamadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye’nin İran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin 'bu konuda bir sonuç almış değiliz' dedi.
4.05.2018 Gündem
İran'da düşen jetin kaptanı Beril Gebeş'le ilgili flaş açıklama
İran'da düşen jetin kaptanı Beril Gebeş'le ilgili flaş açıklama İran'da 11 Mart'ta düşen Türk jetinin kaptan pilotu Beril Gebeş'in cenazesine halen ulaşılamadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye’nin İran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin 'bu konuda bir sonuç almış değiliz' dedi.
4.05.2018 Gündem
Ege'de Yunan savaş uçağı düştü, TSK'dan açıklama geldi
Ege'de Yunan savaş uçağı düştü, TSK'dan açıklama geldi Ege'de İskiri adasının 4 mil yakınlarında, Yunan savaş jeti düştü. Yunan basını, "Uçak it dalaşından dönüyordu" diye yazdı, TSK'dan açıklama geldi: Bölgede Türk jeti yoktu.
12.04.2018 Gündem
Son dakika... Yunan savaş uçağı düştü
Son dakika... Yunan savaş uçağı düştü Gelen son dakika haberlerine göre, Ege'de Yunan savaş uçağı düştü. Pilotun hayatını kaybettiği öğrenildi.
12.04.2018 Dünya
İran'da düşen Türk jeti ile ilgili flaş haber! Bulundu!
İran'da düşen Türk jeti ile ilgili flaş haber! Bulundu! Kazayı soruşturan İran sivil havacılık yetkililerinin yaklaşık 10 gün süreyle Nevruz nedeniyle ara verdiği, bu hafta yeniden başlayan çalışmalarda FDR da bulundu. İçinde dijital olarak uçağın tüm uçuş verilerinin bulunduğu FDR’ın çözümünün CVR’da olduğu gibi Fransa’da yapılması bekleniyor.
6.04.2018 Gündem
Melike Kuvvet’in cenazesi Konya’ya getirildi
Melike Kuvvet’in cenazesi Konya’ya getirildi İran’da düşen Başaran Holding’e ait uçakta hayatını kaybeden kaptan pilot Melike Kuvvet'in cenazesi memleketi Konya’ya getirildi.
15.03.2018 Gündem
Üst üste gerçekleşen uçak kazalarını sebebi bu mu?
Üst üste gerçekleşen uçak kazalarını sebebi bu mu? Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden Başaran Yatırım Holding'e ait özel jet düştü. 3'ü mürettebat 11 kadın hayatını kaybetti. Jette Hüseyin Başaran'ın bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı vardı. Uçak kazasının ardından Güney Bahtiyari eyaletine bağlı son derece yakın Güney İran'daki depremler akla geçmişte de tartışılan "Depremler ve manyetik alan değişimlerinin, uçak kazalarıyla ilişkisi var mı?" sorusunu getirdi.
12.03.2018 Gündem
Jetteki herkes kadındı yanarak çakıldı
Jetteki herkes kadındı yanarak çakıldı Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen ve içinde iki pilot dahil 11 Türk kadınının bulunduğu Başaran Holding’in özel jeti Tahran’ın güneyinde dağlık bölgeye düştü.
12.03.2018 Gündem
PKK kendi yaptığı saldırıyı TSK'ya mal etmek istedi
PKK kendi yaptığı saldırıyı TSK'ya mal etmek istedi Terör örgütü PYD/PKK'ya yakın sosyal medya hesapları, PYD/PKK'nın Azez'e yaptığı hastane saldırısı üzerinden Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamaya çalıştı.
2.02.2018 Gündem
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı!
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı! Afrin'de, bir tüneldeki PYD hedefini vurmak isteyen Türk pilot, hedefi yukarıdan bomba bırakarak vuramayacağı için, yere 20 metre kadar yaklaşarak hedefi imha etti.
22.01.2018 Gündem
Askeri kaynaklar iddiaları yalanladı
Askeri kaynaklar iddiaları yalanladı Askeri kaynaklar,"Türk jetleri Cizire kantonunu bombaladı" ve "Ayn el İsa’ya Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) havan attı" iddiasını yalanladı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den müthiş atak! ABD Hava Kuvvetleri'ne...
Türkiye'den müthiş atak! ABD Hava Kuvvetleri'ne... ABD Hava Kuvvetleri için geliştirilecek yeni nesil eğitim uçağı projesi için Türk eğitim uçağı da aday oldu
10.01.2017 Ekonomi
Terör örgütüne bir darbe daha
Terör örgütüne bir darbe daha Askeri kaynaklar : Cerablus'un güneyinde terör örgütlerince cephanelik ve komuta yeri olarak kullanılan bir baraka ve mevzii kullanılamaz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Türk jetlerine "taciz"
Türk jetlerine "taciz" Genelkurmay Başkanlığından, Ege Denizi'nde, uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu gerçekleştiren Türk jetine, Yunanistan tarafından tacizde bulunulduğu bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Türk jetine taciz
Türk jetine taciz Genelkurmay Başkanlığından, Ege Denizi'nde, uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu gerçekleştiren Türk jetine, Yunanistan tarafından tacizde bulunulduğu bildirildi...
29.09.2021 Gündem
İran basını: Türkiye ateşle oynuyor
İran basını: Türkiye ateşle oynuyor İran basını bugün Rus uçağı manşetiyle çıktı. İran'dan düşürülen uçak hakkında ilk resmi tepki de geldi.
25.11.2015 Dünya
TSK: Türk jetine taciz
TSK: Türk jetine taciz Genelkurmay Başkanlığı, Suriye hudut hattında devriye görevi yapan Türk jetinin Suriye füze sistemi tarafından taciz edildiğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
PKK kampları 4 yıl sonra bombalandı
PKK kampları 4 yıl sonra bombalandı Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16 uçakları 4 yıl aradan sonra Kuzey Irak'taki PKK kamplarını vurdu...
29.09.2021 Gündem
Parslar’dan tam isabet!
Parslar’dan tam isabet! Önceki gece yarısından sonra havalanan 4 Türk jeti sınır boyundaki IŞİD mevzilerini hedef aldı...
29.09.2021 Gündem
‘Üç bayrağımız da yerinde dalgalanıyor’
‘Üç bayrağımız da yerinde dalgalanıyor’ IŞİD’in bölgede kontrolü ele geçirdiği Süleyman Şah Saygı Karakolu’ndaki Türk bayrağının indirildiği iddialarına askeri kaynaklardan yalanlama geldi...
29.09.2021 Gündem
Düşürülen uçağa İran'dan ilk tepki
Düşürülen uçağa İran'dan ilk tepki İran, Suriye uçağının Türkiye tarafından düşürülmesiyle iki ülke arasında çıkan gerilimden kaygı duyduğunu açıkladı.
24.03.2014 Dünya
Düşürülen uçağa İran'dan ilk tepki
Düşürülen uçağa İran'dan ilk tepki İran, Suriye uçağının Türkiye tarafından düşürülmesiyle iki ülke arasında çıkan gerilimden kaygı duyduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’ye girince anında vuruldu!
Türkiye’ye girince anında vuruldu! Türk jetleri Suriye’ye ait bir savaş uçağını vurarak düşürdü...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Jeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk jeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.