Türk İşadamı

Türk İşadamı

Son dakika Türk işadamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk işadamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk işadamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk İşadamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk işadamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.333 türk işadamı haberi bulunmuştur. Tüm türk işadamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zülfü Livaneli konserinde corona virüs salgını!
Zülfü Livaneli konserinde corona virüs salgını! Zülfü Livaneli ‘Seranad’ kitabının İngilizce baskısının tanıtımı için yaklaşık bir ay önce ABD’nin New York kentinde bir dizi konser ve imza günü düzenlendi. O etkinliklerde yüzlerce kişiye corona virüs bulaştığı iddia edildi.
27.03.2020 Gündem
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu...
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu... TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan bankası Adabank’ı sattı. 60 milyon dolara Türk iş adamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı. İki ay önce yapılan satış BDDK'nın onayına sunuldu.
25.03.2019 Ekonomi
Türkiye harekete geçti: Bulunursa dengeler değişecek
Türkiye harekete geçti: Bulunursa dengeler değişecek Türkiye, Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon yatakları için Fatih sondaj gemisinden sonra ikinci gemiyi de devreye sokarak harekete geçti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Bu yıl içerisinde Akdeniz’de ilk kuyumuzu açacağız" ifadelerini kullandı. Türkiye’nin Akdeniz’de doğalgaz çalışmalarını artırmasının Güney Kıbrıs, İsrail ve Mısır’da büyük yankı uyandırdığını söyleyen Ekonomist Yusuf Kısa, "Türkiye’nin Akdeniz’de son zamanlarda yaptığı çalışmalar meyvesini verirse bu bölgedeki dengeler tamamiyle değişir” dedi.
21.09.2018 Gündem
Onyekuru'nun golü Aslan'a yetmedi
Onyekuru'nun golü Aslan'a yetmedi Galatasaray İsviçre kampının son maçında Valencia'ya 2-1 mağlup oldu.
21.07.2018 Galatasaray
Erdoğan talimat verdi: Şifre kırılsın!
Erdoğan talimat verdi: Şifre kırılsın! Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına ilişkin soruşturmada kritik gelişmeler yaşandı. Altıntaş'a ait telefonun şifresinin kırılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Dört haneli, hem harf hem de rakamdan oluştuğu için Türkiye'de kırılamayan şifre için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, soruşturmada görevli birimlere, "maliyeti ne olursa olsun telefonun şifresi kırılsın" talimatı verdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
İran’a hücumbot motoru veren Türk mahkemede
İran’a hücumbot motoru veren Türk mahkemede İran’ın füze taşıyabilen gelişmiş hücumbot yapımı için ABD’den motor ve diğer parçaları alıp İstanbul’daki şirketiyle Tahran’a ihraç eden Türk Romanya’da yakalanıp ABD’ye iade edildi. 55 yıl hapsi isteniyor
13.12.2017 Dünya
‘Hapisten çıkmak için itirafçı oldum’
‘Hapisten çıkmak için itirafçı oldum’ ABD’de tutuklu yargılanan Rıza Sarraf’ı suçlamaları kabul ettiği belgeyi 26 Ekim’de imzaladığı ortaya çıktı. Tanık olarak ifade veren Sarraf ‘Hapisten çıkmanın en hızlı yolu buydu’ dedi
29.09.2021 Gündem
Batum'da otel yangını! Çok sayıda ölü...
Batum'da otel yangını! Çok sayıda ölü... Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin Batum kentinde, Türk iş adamı Erol Avgören'e ait otelde yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre, aralarında Türklerin de bulunduğu 12 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Daha sonra İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, yangında 10'u Gürcistan ve biri İran vatandaşı 11 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
25.11.2017 Dünya
THY o şirketle yollarını ayırdı
THY o şirketle yollarını ayırdı TÜRK Hava Yolları(THY), uçaklarına ikram hizmeti veren Türk işadamı Atilla Doğudan'ın sahibi olduğu Viyana merkezli DO&CO ile yollarını ayırıyor. THY, yüzde 50 ortağı olduğu TURKISH DO&CO ile yeni Havalimanı'nda beraber çalışmayacak. THY'nin yeni ortağı Singapurlu SATS şirketi olacak
17.10.2017 Ekonomi
Nijerya’yı karıştıran Türk
Nijerya’yı karıştıran Türk Nijerya’nın güneyindeki ayrılıkçı lidere bir Türk işadamının destek ziyareti ve Facebook’tan yayınladığı videoda Nijerya Başkanı Buhari’ye hakaretler yağdırması ülkede olay oldu
16.09.2017 Dünya
Kuzey Irak'ta Türk iş adamını kaçırıp alıkoydular, konsolosluk kurtardı
Kuzey Irak'ta Türk iş adamını kaçırıp alıkoydular, konsolosluk kurtardı Kuzey Irak'ta şimdiye kadar 285 milyon dolarlık proje yapan Ekinciler İnşaat'ın Genel Müdürü Cuma Ekinci Süleymaniye'de kabus dolu iki gün geçirdi. Ekinci'yi yaptığı projeyle ilgili görüşmeye çağıran silahlı kişiler, işadamını bodrum katında bir odada alıkoydular. Ekinci, Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam'ın ısrarlı çabaları sonucu kurtuldu ve Türkiye'ye geldi. Ancak can güvenliği endişesi nedeniyle Süleymaniye'ye geri dönemiyor.
29.09.2021 Gündem
Kral'ın sarayının karşısına Türk bayrakları asıldı
Kral'ın sarayının karşısına Türk bayrakları asıldı Hollanda'da Lahey'deki Noordeinde Sarayı'nın karşısındaki bir bina, Türk bayraklarıyla donatıldı. Sosyal medyada gündem olan bayraklar, bir süre sonra basının da ilgisini çekti.
11.05.2017 Dünya
Kaçırılan Türk işadamı Afganistan'da öldürüldü!
Kaçırılan Türk işadamı Afganistan'da öldürüldü! Afganistan’da Salı günü sabah saat 10:30 sularında iş yerinden ayrılırken başkent Kabil'de kaçırılan Türk iş adamının öldürüldüğü bildirildi.
23.04.2017 Dünya
Ukraynalı gelin kızının arkadaşına ciğerini verdi
Ukraynalı gelin kızının arkadaşına ciğerini verdi Ukrayna’da tanıştığı işadamı Remzi Girgin ile evlenerek Çerkezköy’e yerleşen 44 yaşındaki Yeliz Girgin, eşi ve çevresinin karşı çıkmalarına rağmen, liseye giden kızının sınıf arkadaşı 16 yaşındaki Gizem Yaşar’a karaciğerini bağışlayarak hayat verdi.
29.09.2021 Gündem
‘Neymar’ın eski sevgilisi Türk işadamı ile birlikte’ iddiası
‘Neymar’ın eski sevgilisi Türk işadamı ile birlikte’ iddiası Ünlü mankenin Türk işadamı Cengiz Şıklaroğlu ile birlikte olduğu öne sürüldü.
3.02.2017 Magazin
Borajet ABD’liye uçtu
Borajet ABD’liye uçtu Embraer 190 ve 195 tipi uçaklarından bazılarını THY’nin hizmetine de sunan Borajet, Ağustos 2016’de imzalanan 3 yıllık sözleşmeyle Fenerbahçe Kulübü takımlarının “resmi taşıyıcısı” olarak seçildi. ABD’de yaşayan Türk iş adamı Yalçın Ayaslı’ya ait Borajet, Amerikalılar’a satıldı. SBK Holding, Fenerbahçe’nin resmi taşıyıcısı olan 13 uçaklık filoya sahip Borajet için 260 milyon dolar ödeyecek
30.12.2016 Ekonomi
FETÖ maille saldırıyor
FETÖ maille saldırıyor Darbe planı başarısız olan FETÖ, ABD’deki Türk işadamlarını hedef aldı. Örgüt, “Vergi kaçırıyor” diyerek Türk işadamlarını FBI’ya şikâyet ediyor
24.12.2016 Ekonomi
‘Babama vurduğu gibi bize de vurur’
‘Babama vurduğu gibi bize de vurur’ ABD’nin New York şehrinde öldürülen Türk işadamı Kayhan Som’un 8 yaşındaki oğlu Derek Han “O adam babama vurduğu gibi bize de vurur” diyerek kendini odasına kilitledi.
29.09.2021 Gündem
Türk iş adamından olay İsrail iddiası
Türk iş adamından olay İsrail iddiası İsrail'de inşaat firması bulunan ve kazandığı ihalelerle adından söz ettiren Türk işadamı ve siyasetçi Ahmet Reyiz Yılmaz, İsrail'in, Mavi Marmara olayında Türkiye'ye ödeyeceği tazminatın kendi şirketine ceza olarak kestiğini belirterek, "Tazminatı, İsrail değil Türkiye ödüyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Türk işadamına 'Alın bu tesisi diriltin' teklifi
Türk işadamına 'Alın bu tesisi diriltin' teklifi KCOM adlı döneminin en önemli sanayi tesislerinden birini gezen Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Türk işadamı Mücahit İngenç’e “Alın ve bu tesisi tekrar diriltin” dedi.
22.08.2016 Ekonomi
Cavit Çağlar kimdir?
Cavit Çağlar kimdir? Türk siyasetinde, sporunda önemli bir yere sahip olan Cavit Çağlar kimdir? İş adamı kimliği ile tanınan Cavit Çağlar'ın bilinmeyen yönlerini sizler için derledik. İşte Cavit Çağlar hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Kritik görüşme öncesi Erdoğan'dan tarihi açıklama
Kritik görüşme öncesi Erdoğan'dan tarihi açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şunu çok açık, net söylemem lazım, yani Suriye’ye barışı getirme noktasında artık en önemli adım, en önemli aktör birinci derecede Rusya Federasyonu’dur. Burada Rusya ve Türkiye beraber adım atmak suretiyle biz bu işi çözmeliyiz diye düşünüyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
'Erdoğan'ın mektubu güçlü bir insanın davranışı'
'Erdoğan'ın mektubu güçlü bir insanın davranışı' Rusya Dışişleri Bakanlığı'na bağlı Diplomasi Akademisi'nde görevli Türkolog Nina Belyakova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşürülen Rus Su-24 uçağının pilotunun ölümü için üzüntüleri ifade etmesi konusunda “Erdoğan’ın adımı güçlü bir insanın davranışı olarak algılanmalı” ifadelerini kullandı.
28.06.2016 Dünya
Almanya'da Türk ve göçmen partisi kuruluyor!
Almanya'da Türk ve göçmen partisi kuruluyor! Almanya'daki genel belirsiz siyasi havadan yola çıkan Remzi Aru, yeni kurulacak partinin başarısından çok emin olduğunu söylüyor...
17.06.2021 Dünya
Kremlin Türk işadamına casusluk kelepçesi taktı
Kremlin Türk işadamına casusluk kelepçesi taktı Türkiye-Norveç İş Konseyi Başkanı Ahmet Şahap Ünlü, Moskova’da kaldığı otelde tutuklandı. Kanser hastası 72 yaşındaki işadamı casusluk iddiasıyla Lefortovo Cezaevi’nin karantina bölümünde tutuluyor
21.05.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türk İşadamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk işadamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.