Türk Halkı

Türk Halkı

Son dakika türk halkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk halkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk halkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Halkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk halkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.142 türk halkı haberi bulunmuştur. Tüm türk halkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Atıl: Dental rahatsızlık kalbinizi etkiler
Prof. Dr. Atıl: Dental rahatsızlık kalbinizi etkiler Mersin Üniversitesi (MEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Atıl, "Dental sağlık sistemik birçok etkiye sahiptir. Ağızda sürekli enfeksiyona yol açan durumlar söz konusu olabilir. Bu enfeksiyon bütün vücuda etki eder. Kalbinizin yanı sıra karaciğerinizi, böbreğinizi hatta beyninizi bile etkileyen sorunlara yol açabilir" dedi.
28.02.2024 Adana
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü planı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü planı Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü dün gece İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertlilerin kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu havaalanında, "İnşallah sezon sonunda güzel bir şampiyonluk alırız" dedi.
28.01.2024 Şampiy10
10 Kasım bayrak yarıya iner mi? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü saygı duruşu kaç dakika?
10 Kasım bayrak yarıya iner mi? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım bayrak yarıya iner mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümünde tüm Türk halkı ortak bir kedere teslim olacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Atatürk'ü anma gösterilerinde saygı duruşunda bulunulacak. Saat 9'u 5 geçe bulunulacak saygı duruşu kaç dakika? Detaylar haberimizde.
9.11.2023 Gündem
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Uraloğlu: İsrail'in insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız
Bakan Uraloğlu: İsrail'in insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2013 yılında basılan ve üzerinde Mescid-İ Aksa ile Sultan Ahmet Cami’nin bulunduğu Türkiye-Filistin ortak pulu, halklarımız arasındaki kardeşliği adeta ölümsüzleştirmiş ve tarihe kayıt düşmüştür. Ve şimdi El Ehli Baptist Hastanesinde yaşanan bu elim hadiseyi tarihe kayıt düşmek adına yeni bir pul daha tasarlıyoruz. İsrail’in bu insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız” dedi.
20.10.2023 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78'inci Genel Kurulu kapsamında bulunduğu New York'ta Türk-Amerikan İş Konseyi 13'üncü Türkiye Yatırım Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Satın alma gücüne göre dünyanın 11. büyük ekonomisi, nominal olarak ise 17. büyük ekonomisiyiz. Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor. Bu konumumuzu daha da perçinliyoruz" dedi.
21.09.2023 Gündem
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları...
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları... Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
21.09.2023 Ekonomi
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
RESİMLİ 15 TEMMUZ 2023 MESAJLARI ve SÖZLERİ > Yeni, anlamlı, duygusal, farklı, kısa, uzun, dualı 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ile 7. yıla özel 15 Temmuz ile ilgili sözler!
RESİMLİ 15 TEMMUZ 2023 MESAJLARI ve SÖZLERİ > Yeni, anlamlı, duygusal, farklı, kısa, uzun, dualı 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ile 7. yıla özel 15 Temmuz ile ilgili sözler! 15 Temmuz mesajları ve sözleri 2023, hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde vatandaşlar tarafından paylaşım yapılmak üzere araştırılıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü, tüm Türkiye’de anma etkinlikleriyle ve çeşitli programlarla anılacak. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin yedinci yılında, vatandaşların gündeminde ise 251 şehidi anmak için duygusal, farklı, yeni, anlamlı, kısa, uzun seçenekli 15 Temmuz darbesi mesajları ve resimli 15 Temmuz sözleri yer alıyor. 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü yöntemi ele geçirmeye çalışmış ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıkan Türk halkı FETÖ’cülere karşı direnmiş ve darbe girişimini bastırmıştı. Bu tarih artık Demokrasi ve Millî Birlik Günü olarak tarihe geçti. Biz de 15 Temmuz darbesi mesajları, sözleri ve yazıları paylaşmak isteyenlerin araştırmalarına yönelik 15 Temmuz darbesi mesajları ve resimli 15 Temmuz mesajları ve sözleri bir araya getirdik. İşte, resimli 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ve 15 Temmuz sözleri…
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
Hakan Fidan Azerbaycan'da: Tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz
Hakan Fidan Azerbaycan'da: Tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz Azerbaycan’ın Milli Lideri Haydar Aliyev’in doğumunun 100. yıl dönümünü anma yemeğinde konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Karabağ'da işgal altındaki Azerbaycan topraklarının kurtarılmasını tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz” dedi.
5.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.
28.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: KKTC için gayretlerimizi hızlandıracağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: KKTC için gayretlerimizi hızlandıracağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı yaptı. Ersin Tatar, "Halkımızın refah düzeyi için ekonomik yapıyı güçlendireceğiz" dedi. Atılacak adımları paylaşan Yılmaz, "Kıbrıs Türkü ambargoları birer birer yıkacaktır, dünyaya açılacaktır" mesajını verdi.
19.06.2023 Gündem
Asgari ücretlinin maaşı belli oluyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan flaş açıklama
Asgari ücretlinin maaşı belli oluyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan flaş açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında açıklamalarda bulundu. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret ara zammıyla ilgili de konuştu.
18.06.2023 Ekonomi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
Jorge Jesus ayrılık kararını canlı yayında açıkladı
Jorge Jesus ayrılık kararını canlı yayında açıkladı Ziraat Türkiye Kupası zaferinin ardından Jorge Jesus resmen ayrıldı, "Bu bir veda. Artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim. Başkanımıza, Fenerbahçe taraftarlarına ve Türk halkına teşekkür ederim" dedi.
11.06.2023 Fenerbahçe
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı Avrupa'da futbolun zirvesi bu akşam İstanbul'da sahnelenecek. Manchester City ile Inter, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Avrupa'nın en büyük kupasını kazanmak için karşı karşıya gelecek. İngiliz basını, 2005'te Liverpool'un kazandığı unutulmaz finali manşetlere taşırken dikkat çeken Haaland detayını okuyucularıyla paylaştı.
10.06.2023 Şampiy10
BM Genel Sekreteri Guterres’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik telefonu
BM Genel Sekreteri Guterres’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik telefonu Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak, yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesini kutladı.
1.06.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla dünya liderlerinden tebrik telefonları ve mesajları gelmeye devam ediyor.
31.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Halkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk halkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.