Ateş savaşçıları sadece alevlere değil gönüllere de su serpti
Ateş savaşçıları sadece alevlere değil gönüllere de su serpti Muğla’nın Datça ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alınırken, ateş savaşçılarının ‘bayrak’ hassasiyeti takdir topladı. Sadece alevlere değil gönüllere de su serpen yangın söndürme helikopterlerinin takdir toplayan sortileri kameralara yansıdı.
29.06.2023 Gündem
Cumhuriyetin 99'uncu yılında 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüdüler
Cumhuriyetin 99'uncu yılında 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüdüler Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümüne 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağı; caddelerde gençlerin, polislerin ve vatandaşların omuzlarında sloganlar eşliğinde taşındı.
28.10.2022 Yaşam
Azerbaycan askeri 30 yıl sonra Laçın şehrinde: Türk'ün gücünü gördünüz bundan sonra da göreceksiniz!
Azerbaycan askeri 30 yıl sonra Laçın şehrinde: Türk'ün gücünü gördünüz bundan sonra da göreceksiniz! Karabağ savaşından sonra varılan anlaşma gereği Azerbaycan ordusu 30 yıl sonra Laçın şehrini geri aldı. Azerbaycan ordusu mensubu özel kuvvetler personeli kentte cebinden çıkardığı Türk bayrağını açarak, "Türk'ün gücünü gördünüz. Bundan sonra da göreceksiniz. Allahu ekber" dedi.
27.08.2022 Dünya
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önceki günkü, “Muhalif olan Suriyelilerle rejim arasında bir barışın olması gerektiğini, Türkiye olarak da böyle bir durumda buna destek olabileceğimizi söyledik” açıklamasından sonra Suriye’nin kuzeyinde gece saatlerinde tansiyon yükseldi. Bir grup Türk bayrağını yakarken, bazı gruplarında Türkiye aleyhine slogan attıkları görüldü. Eylemler dün de sürdü.
13.08.2022 Dünya