Borsa yükseldi mi düştü mü? 12 Ocak Borsa İstanbul güne nasıl başladı, borsa neden düştü?
Borsa yükseldi mi düştü mü? 12 Ocak Borsa İstanbul güne nasıl başladı, borsa neden düştü? Borsa yükseldi mi düştü mü, 12 Ocak Borsa İstanbul’da son durum ne, güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi güne yüzde 2,55'lik yükselişle başladı. Endeks 120,69 puanlık artışla 4.849,57 puan oldu. Peki, Borsa yükseldi mi düştü mü? 13 Ocak Borsa İstanbul güne nasıl başladı, borsa neden düştü?
12.01.2023 Ekonomi
TMO: Mısır hasadı lokal olarak başladı
TMO: Mısır hasadı lokal olarak başladı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), mısır hasadının ağustos ayının ilk yarısında lokal olarak başladığını, mısır üretiminin geçen yıla göre yüzde 3,7 artışla 7 milyon ton seviyesinde tahmin edildiğini açıkladı.
23.08.2022 Ekonomi
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dünyada en stratejik sektörün tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, "Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler, dünyanın gelecekte liderleri olacak" dedi.
20.08.2022 Ekonomi
Hisarcıklıoğlu: Dünyanın en stratejik sektörü tarım ve hayvancılık
Hisarcıklıoğlu: Dünyanın en stratejik sektörü tarım ve hayvancılık Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Dünyanın en stratejik sektörü, en çok kazandıracak sektörü hangisidir, derseniz, tarım ve hayvancılık. Yıllardır biz bunu ifade ediyorduk, ne zaman pandemi çıktı, Rusya-Ukrayna savaşı çıktı, bütün dünya yeni anladı” dedi.
13.08.2022 Ekonomi
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Uygun koşullu kredi desteği ve...
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Uygun koşullu kredi desteği ve... Kuveyt Türk resmen duyurdu ve belli oldu! Dev bankadan açıklama geldi. Banka, 2022 yılı ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Kullandırdığı fon büyüklüğü yüzde 22 artışla 150,2 milyar TL’ye ulaşan bankanın aktif büyüklüğü de 284,7 milyar TL’ye yükseldi. 2022’nin ilk çeyreğinde 1 milyar 465 milyon TL net kâr elde eden Kuveyt Türk’ün öz varlıkları ise 13,7 milyar TL’ye ulaştı.
12.05.2022 Ekonomi
İş Bankası ve TÜRİB'ten lisanlı depoculukta iş birliği
İş Bankası ve TÜRİB'ten lisanlı depoculukta iş birliği İş Bankası, Türkiye Ürün İhtisas Borsası ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Elektronik Ürün Senetlerine dayalı kredi imkânı sunuyor.
21.01.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Faizler düşürüldü, yüzde 50 indirim...
Kredi müjdesi! Faizler düşürüldü, yüzde 50 indirim... Avantajlı koşullarda kredi kullanım imkanı sunuluyor. Yüzde 10 faiz ve yüzde 50 masraf indirimi uygulanıyor. İmzalar atıldı. Kredi kararı netleşti. Şekerbank kredi kullanmak isteyenler için harekete geçti. Şekerbank, çiftçilerin hasat ettikleri ürünlerin lisanslı depolarda sağlıklı ve güvenli bir şekilde depolanması için oluşturulan elektronik ürün senetlerinin işlem gördüğü Türkiye Ürün İhtisas Borsası AŞ (TÜRİB) ile iş birliğine gitti. Çiftçilerin yararlanabileceği kredi kampanyasının detayları...
24.08.2021 Ekonomi