Tuncay Opçin

Tuncay Opçin

Son dakika Tuncay Opçin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuncay Opçin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuncay Opçin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuncay Opçin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuncay opçin gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 tuncay opçin haberi bulunmuştur. Tüm tuncay opçin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çok sayıda terör örgütü üyesinin mal varlıkları donduruldu! Aralarında Adil Öksüz, Emre Uslu, Zekeriya Öz de var
Çok sayıda terör örgütü üyesinin mal varlıkları donduruldu! Aralarında Adil Öksüz, Emre Uslu, Zekeriya Öz de var Resmi Gazete'de yayımlanan kararla FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 454, PKK/KCK terör örgütü üyesi 108, dini istismar eden terör örgütlerine üye 119, sol terör örgütlerine üye 89 kişinin ve bir vakfın mal varlıkları donduruldu. Mal varlığına el konulanlar arasında firari FETÖ/PDY üyesi Adil Öksüz, Emre Uslu, Tuncay Opçin, Cevheri Güven, Zekeriya Öz, Tarık Toros ve Abdülkerim Balcı da yer alıyor.
23.12.2021 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından darbe girişiminin hazırlık aşamasında başrol oynayan ve ihanet sürecini son ana kadar sevk ve idare eden sivil imamlar, girişim başarısız olunca darbenin kontrol merkezi Akıncı Üssü'nde suçüstü yakalandı.
16.04.2019 Dünya
Adnan Oktar'ın önemli ismi ile FETÖ imamı Erbil'de görüşmüş
Adnan Oktar'ın önemli ismi ile FETÖ imamı Erbil'de görüşmüş İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna ilişkin önemli detaylara ulaştı. İddialara göre, Oktar grubunun önemli isimlerinden işadamı Mehmet Alp Ünlü ile Tarkan Yavaş, Erbil'e giderek Talip Büyük'le görüştü. Ünlü ve Yavaş'ın, FETÖ'nün Kuzey Irak imamı Büyük ile 2014 ve 2015 yılları arasında Erbil'de 2 kez görüştüğü öne sürüldü
25.07.2018 Gündem
Gözaltındaki Adnan Oktar FETÖ'cü Opçin ve Baransu ile yüz yüze görüşmüş!
Gözaltındaki Adnan Oktar FETÖ'cü Opçin ve Baransu ile yüz yüze görüşmüş! Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube polislerinin dün sabah saatlerinde başladığı operasyonun yeni detaylarına ulaşıldı.
12.07.2018 Gündem
FETÖ'den tarihi seçim için kaos çağrısı!
FETÖ'den tarihi seçim için kaos çağrısı! Fetullahçı Terör Örgütü, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde kaos çıkarmak için çaba gösterdi. Tutuklu üyelerine HDP'ye oy verme çağrısı yapan FETÖ, seçim gününde de provokasyondan yana tavır aldı.
24.06.2018 Gündem
FETÖ’cülerin mekanı: CAFE 46
FETÖ’cülerin mekanı: CAFE 46 Firari FETÖ’cülerin ABD’deki yeni buluşma mekanını VATAN ortaya çıkardı. New Jersey eyaletinde geçen yıl açılan ‘Cafe 46’ ABD’ye yerleşen firarilerin uğrak mekanı oldu
16.06.2018 Gündem
FETÖ'nün son umudu PKK
FETÖ'nün son umudu PKK FETÖ’nün firari isimlerinden vatan haini Tuncay Opçin, sosyal medya hesabından ortakları kanlı terör örgütü PKK'ya mesaj gönderdi.
28.05.2018 Gündem
FETÖ'ye büyük şok! Terör örgütü çöküşte
FETÖ'ye büyük şok! Terör örgütü çöküşte Fetullahçı Terör Örgütü'nde (FETÖ) 15 Temmuz sonrası aldığı darbeler neticesinde kararlarıyla örgütü çöküşe götüren elebaşı Fetullah Gülen'in liderliği ve darbe girişimindeki rolü sorgulanmaya başlandı.
10.04.2018 Gündem
FETÖ’nün yurtdışına kaçan firarileri
FETÖ’nün yurtdışına kaçan firarileri Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturmalar ve açılan davalar sebebiyle yurt dışına kaçan ve haklarında yakalama kararı olan birçok şüpheli yurt dışında bulunuyor. Haklarında yakalama kararı olan Fetullah Gülen, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, Hakan Şükür, Arif Erdem, Akın İpek'in yanı sıra örgütün medya, yargı, TSK, polis, eğitim ve iş dünyasındaki uzantıları da yer alıyor. Örgüt'ün sosyal medya ayağında yer alan isimlerinden Tuncay Opçin ABD’de Houston yakınlarında olduğu bilinmekle birlikte sosyal medyadan Türkiye aleyhinde yayınlar yapmaya devam ediyor.
1.03.2018 Gündem
FETÖ Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK'nın yanında saf tuttu
FETÖ Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK'nın yanında saf tuttu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda, bu terör örgütlerinin yanında yer aldı.
21.01.2018 Gündem
FETÖ’nün korkulu rüyası Tümamiral Cihat Yaycı
FETÖ’nün korkulu rüyası Tümamiral Cihat Yaycı TSK’ya sızan 2 bin kripto FETÖ mensubunu deşifre eden Tümamiral Cihat Yaycı, örgütün saldırı ve kumpaslarının da hedefi haline geldi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'de Hakan Şükür çatlağı! Görüntülerin ardından...
FETÖ'de Hakan Şükür çatlağı! Görüntülerin ardından... FETÖ lideri Gülen, son dönemde kendisine tabandan gelen şikayetlerden bıktı. Hakan Şükür, Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan ve Tuncay Opçin gibi göz önündeki FETÖ'cülerin ABD'de lüks hayat yaşadıkları ortaya çıkınca, 'gaybubet' hayatı sürdüren taban büyük rahatsızlık duydu.
29.09.2021 Gündem
Opçin’in ByLock’undan Balyoz kumpası çıktı
Opçin’in ByLock’undan Balyoz kumpası çıktı FETÖ üyeliği suçlamasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Tuncay Opçin’in ByLock kullandığı tespit edildi. Yazışma dökümlerinde Opçin’in, “Balyoz kumpasını hükümete yıktım” demesi dikkat çekiyor
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar. Mahkeme Altan kardeşler, Nazlı Ilıcak dahil 17 sanığın tutukluluk halinin devamına kara verdi.
29.09.2021 Gündem
Kripto FETÖ’cüleri özel şablonla ortaya çıkardı
Kripto FETÖ’cüleri özel şablonla ortaya çıkardı İzmir Başsavcılığı, FETÖ’cülükle suçlanan Tümamiral Yaycı hakkında takipsizlik verdi. Kararda “Özel şablon, 64 temel ve 209 alt kriterle yaptığı sistem ile Deniz Kuvvetleri’ndeki kripto FETÖ’cüleri tespit etti” denildi
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar açıklandı
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar açıklandı Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan, Mehmet Altan, Ekrem Dumanlı, Tuncay Opçin ve Emre Uslu'nun da aralarında bulunduğu 17 sanıklı FETÖ'nün medya yapılanması davasının beşinci duruşmasında sanık avukatlarının talepleri alındı. Tüm sanıkların tahliye talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi.
29.09.2021 Gündem
Savunmalarını kitap yaptılar
Savunmalarını kitap yaptılar Darbe soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteciler Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakim karşısına çıktı. Altan’lar savunmalarını kitap haline getirip bazı izleyicilere dağıttı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davası başladı
FETÖ'nün medya yapılanması davası başladı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri ve bu konuda çağrışım yapan mesajlar verdikleri iddia edilen Ekrem Dumanlı, Emre Uslu, Tuncay Opçin, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan ve Prof. Dr. Osman Özsoy'un da aralarında bulunduğu 17 sanığın yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Subaylara fuhuş tuzağı iddianamede
Subaylara fuhuş tuzağı iddianamede İzmir’deki ‘askeri casusluk soruşturması’ kumpasına ilişkin iddianameden: “Subay ve astsubaylara bayan temin ederek gizli görüntülerini çektiler”
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "fuhuş tuzağı" iddianamede
FETÖ'nün "fuhuş tuzağı" iddianamede İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), TSK içindeki mensuplarının önünü açmak amacıyla örgüt üyesi olmayan askerleri fuhuş tuzağına düşürerek uygunsuz görüntülerini kaydettiği ve şantaj yaptığına ilişkin tanık beyanlarına yer verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ firarisi Emre Uslu hakkında soruşturma açıldı
FETÖ firarisi Emre Uslu hakkında soruşturma açıldı Denizli'de trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper hakkında sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu hakkında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ firarisi Emre Uslu görüntülendi!
FETÖ firarisi Emre Uslu görüntülendi! ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu, evinin bulunduğu sokakta görüntülendi. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sorulara cevap vermeyen ve görüntü alınmasına tepki gösteren Uslu, AA ekibini "Polis çağırmakla" tehdit ettikten sonra hızla uzaklaştı.
6.05.2017 Dünya
FETÖ'nün medya soruşturmasında müebbet hapis istemi
FETÖ'nün medya soruşturmasında müebbet hapis istemi 'FETÖ'nün darbe girişimine iştirak eden medya unsurları soruşturması' kapsamında Ahmet Altan, kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan, Nazlı Ilıcak ve Ekrem Dumanlı dahil 16 şüpheli hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuncay Opçin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuncay opçin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.