Tuna Aksu

Tuna Aksu

Son dakika tuna aksu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuna aksu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuna aksu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuna Aksu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuna aksu gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 tuna aksu haberi bulunmuştur. Tüm tuna aksu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Esmersoy ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor!
Burcu Esmersoy ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor! Gönlünü Berk Suyabatmaz'a kaptıran güzel sunucu Burcu Esmersoy, bayramda sevgilisiyle günlüğü 22 bin TL olan 'Cobra King' isimli lüks yatta Ege'de romantizm yaşayacak.
31.08.2017 Magazin
Burcu Esmersoy: Arkadaşım bile evlenme teklif ediyor
Burcu Esmersoy: Arkadaşım bile evlenme teklif ediyor Burcu Esmersoy evlilik konusundaki fikirlerini bir kez daha dile getirdi.
25.07.2017 Magazin
Burcu Esmersoy evlenmek istiyor!
Burcu Esmersoy evlenmek istiyor! Tuna Aksu'dan 2 ay önce ayrılan Burcu Esmersoy, ''Bu yıl nikah masasına oturmak ve anne olmak istiyorum. Ancak aşk hâlâ kapımı çalmadı'' dedi.
14.03.2017 Magazin
'Çocuk için artık çok geç'
'Çocuk için artık çok geç' Güzel sunucu Burcu Esmersoy'dan çok konuşulacak açıklamalar.
13.02.2017 Magazin
Benden vazgeçemeyenler var!
Benden vazgeçemeyenler var! Burcu Esmersoy önceki gün Etiler’de düzenlenen lansman ile kendi tasarladığı tayt ve sweatshirtleri tanıttı
9.02.2017 Magazin
Evlilik isteyince ayrıldık!
Evlilik isteyince ayrıldık! Burcu Esmersoy “Ben evlilik ve çocuk konusunda çekincesi olan biriyim. Tuna bunları istediği için ayrılmak zorunda kaldık” dedi.
3.02.2017 Magazin
Arkadaş beni bırakıyor!
Arkadaş beni bırakıyor! Tuna Aksu ile ilişkisini bitiren Burcu Esmersoy, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Etiler Fenix’teydi
2.02.2017 Magazin
Ne var ne yok Burcu!
Ne var ne yok Burcu! 1,5 yıllık aşkı Tuna Aksu’dan ayrılan Burcu Esmersoy, uzun bir tatilin ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
22.01.2017 Magazin
Erkek mi kalmadı!
Erkek mi kalmadı! Sevgilisi Tuna Aksu’dan ayrılan Burcu Esmersoy, evli bir iş adamıyla birlikte olduğu iddiasına ateş püskürdü...
12.01.2017 Magazin
Burcu Esmersoy hüngür hüngür ağladı!
Burcu Esmersoy hüngür hüngür ağladı! Sunucu Burcu Esmersoy, hakkında çıkan 'evli bir sevgili buldu' şeklindeki haberi yalanlarken gözyaşlarını tutamadı.
12.01.2017 Magazin
Burcu Esmersoy ile Tuna Aksu ayrıldı mı?
Burcu Esmersoy ile Tuna Aksu ayrıldı mı? Yaklaşık 1,5 yıldır Burcu Esmersoy’la beraber olan Tuna Aksu, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
5.01.2017 Magazin
Burcu Esmersoy: Sana aşık değilim ve...
Burcu Esmersoy: Sana aşık değilim ve... Burcu Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda Tuna Aksu'dan romantik bir evlenme teklifi aldı.
13.12.2016 Magazin
Eve kaçtılar
Eve kaçtılar Burcu Esmersoy, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı...
29.11.2016 Magazin
Burcu evlilik istemiyor!
Burcu evlilik istemiyor! Burcu Esmersoy önceki akşam The House Cafe’nin ortağı olan sevgilisi Tuna Aksu’ya İstinye Park’daki Zuma Restaurant’ta yemek yedi...
6.08.2016 Magazin
Burcu Esmersoy paraya para demiyor!
Burcu Esmersoy paraya para demiyor! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un işleri açıldıkça açılıyor Esmersoy son reklam filminden 500 bin TL kazandı
17.06.2016 Magazin
Burcu Esmersoy: Anne olmayı da hayal etmiyorum
Burcu Esmersoy: Anne olmayı da hayal etmiyorum Sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz akşam Tarabya’da bir balıkçıdaydı. Yanında sevgilisi Tuna Aksu yoktu.
10.03.2016 Magazin
Düğüne gülümsedi
Düğüne gülümsedi Sevgilisi Tuna Aksu ile evleneceği konuşulan Burcu Esmersoy sevgilisiyle Nişantaşı’nda alışverişe çıktı...
14.01.2016 Magazin
Romantik çift
Romantik çift Kadın ve Moda Dergisi Marie Claire, yeni yıl partisini Nişantaşı Park Şamdan’da gerçekleştirdi...
18.12.2015 Magazin
Burcu Esmersoy kararını verdi!
Burcu Esmersoy kararını verdi! Burcu Esmersoy aşk sarhoşu! Güzel sunucu, yaz başından beri birliktelik yaşadığı Tuna Aksu ile aynı evi paylaşmaya başladı...
24.10.2015 Magazin
Sevgilisini öve öve bitiremedi
Sevgilisini öve öve bitiremedi Burcu Esmersoy sevgilisi Tuna Aksu'ya övgüler yağdırdı...
16.09.2015 Magazin
Evleniyor...
Evleniyor... Gizli aşkı ortaya çıktı
22.08.2015 Magazin
Burcu Esmersoy bu kez fena yakalandı
Burcu Esmersoy bu kez fena yakalandı Ünlü sunucu, daha önce adının aşk dedikodularına karıştığı ancak bu iddiaları ısrarla reddettiği Tuna Aksu'yla Bodrum'da samimi bir halde görüntülendi.
15.08.2015 Magazin
House Cafe ve Kitchenette yurtdışına açılıyor
House Cafe ve Kitchenette yurtdışına açılıyor Kebapçılarımızdan sonra cafe zincirlerimiz de yurtdışında şanslarını deneyecek
6.02.2008 Ekonomi
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Celal Seyit olayı nedir, cinayet mi? Müge Anlı’da işlenen olayda Bülent Tuna kimdir?
Celal Seyit olayı nedir, cinayet mi? Müge Anlı’da işlenen olayda Bülent Tuna kimdir? Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Pınarlı Mahallesi’nde yaşayan 13 yaşındaki Celal Seyit, 2017 yılının Ağustos ayında kayıplara karıştı. Seyit’in kaybolması ile ilgili ATV ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına katılan abla Nur Seyit, kardeşini son gören kişi olan eski sevgilisi Bülent Tuna’dan şüphelendiğini söyledi.
5.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tuna Aksu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuna aksu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.